pozna policie ze sem bez platneho ridicaku podle znacky

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 1:07 pm    Předmět: pozna policie ze sem bez platneho ridicaku podle znacky Odpovědět s citátem

mame s pritelkyni auto na splatky asi za tyden ji konci florida driver licence..a oba mame mezinarodni americke Dl zajima mne jestli mne policie kdyz mne bude kontrolovat pozna podle znacky ze mam florida driver licence propadly a zastavi mne kvuli tomu????

kazdej mi rika neco jineho nekdo ze jo nekdo ze ne..ja napr v real TV videl jak zastavily nahodne amika a zjistily ze ma uz propadlej ridicak asi 30 let Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud ta znacka je napsana na tebe, tak zjisti vsechno.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud mas mezinardni ridicak urcite zeme tak neplati v zemi kde byl vydany. Takze kdyz mas USA mezinarodni ridicak tak ti neplati v USA, tak jako cesky ti neplati v Cesku.
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
pokud mas mezinardni ridicak urcite zeme tak neplati v zemi kde byl vydany. Takze kdyz mas USA mezinarodni ridicak tak ti neplati v USA, tak jako cesky ti neplati v Cesku.

to je mi jasne,,slo mi spis oto{auto je psano na pritelkyni a ridicak floridsky ji konci za 2 tydny} ze kdyz jede za mnou a skontroluje si mne tak pozna ze uz nemam florida ridicak platnej ci nepozna..uz tady mam od nekoho ze pozna..no asi se stejne nedozvim pravdu pokud se nezeptam primo fizlaa Evil or Very Mad ale to skouset nebudu..protoze mam hodne znamejch co jezdi na americky mezinarodni pouze..hodnekrat meli za sebou policajta ten je kontroloval ale nezastavil a pritom byli v situaci jako ja{pritelkyne} na 2 stranu ho zastavili asi pred 2 dnama ale ne proto ze by zjistily ze ma propadlej florida driver licence ale proto ze delali namatkovou kontrolu

podle mne pokud chce tak mozna zjisti vse ale na 2 stranu si myslim ze v hlavni strance mu to asi hned nevyjede pokud nechce,,,, ostatne jak sem uz psal sem videl v real tv nahodnou kontrlu ozraleho ridice kde az pote zjistily ze ma propadlej 30 let starej ridicak..tak se mi snad ani nechce verit ze kdyz 30 let jezdil tak vzivote za sebou nemel policajta co by ho kontroloval Rolling Eyes
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a este sem si vzomnel 1 vec..kdyz sme prihlasovali auto davali sme florida driver licence,ale ptali se nas a rikali ze nam to daj snad i na mezinarosni ale stim ze by to bylo drassi

takze pka jak budu to myt na mezinarodni{bych to prehlasil} tak pak teda opet nevim co fizl uvidi kdyz mam ten americky mezinarodni na 11 let..a to opet podotykam ze mi nato chteli dat pojistku
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jaqke mate skusenotsti vy Question

kdyz vas zastavil policajt at uz stim ze ste meli jen mezinarodni ridicak ci propadlej FLoridskej

zastavil vas spis na nahodu..za rychlost nestani na stopce atd..a nebo jen nekoho stim ze ma propadlej fl driver licence Question bo kazdej mi rika ze to policajt pozna ale este sem nikoho nevidel ze by to mel takhle

a samotnemu se mi nak neche verit ze to pozna..
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

besip: stalo se to me i moji zene, akorat ne na FL ale v IL. Ja sem si toho vubec nevsimnul a tak sem na to pres policajta dosel.
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
besip: stalo se to me i moji zene, akorat ne na FL ale v IL. Ja sem si toho vubec nevsimnul a tak sem na to pres policajta dosel.

ee co stalo Rolling Eyes aceho sis nervsimnul a dosel

srryyy ale napsal si to tak ze nevim co se stalo..jak ji zastavil??? Smile
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

anonym jinak pokud tvoji zenu zastavil policajt{jestli si myslel tohle}proto ze mela propadlej ridicak..tak to si prvni kdo to tu tak napsal..a tim padem zacinam myt docela strach Twisted Evil

takze mela mezinarodni..ci fl driver licence po jak dlouhe dobe vas zastavil.a jak to pak probihalo???

tet nevim jestli nemam spis prehlasit auto na americky mezinarodni a nebo to nechat na tom propadlem fl.driver licence..kazdej rika neco jineho

jden ze ani mezinarodni neukazuj a druuhej zas prehlas to radsi na mezinarodni

kazdopadne znad par lidi co jim propad FL.Driver licence a jezdily dal a ikdyz je za nima policajt trak je nezastavil..sice jak sem psal 1 manika zastavil tet asi po 4 letech ale na nahodnou kontrolu a tak ho chytil to ze by ho zastavil a rekl vy mate expired driver licence sem snad este neslisel u nikoho..ale pokud to pozna mam problem
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud si to auto napises na mezinarodni a zastavi te treba po roce anebo dvou od te doby co jsi to na ten ridicak napsal, nemyslis ze se jim to muze zdat divne, ze jsi tu jako "trvaly" turista.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

besip napsal:
anonym jinak pokud tvoji zenu zastavil policajt{jestli si myslel tohle}proto ze mela propadlej ridicak..tak to si prvni kdo to tu tak napsal..a tim padem zacinam myt docela strach Twisted Evil

takze mela mezinarodni..ci fl driver licence po jak dlouhe dobe vas zastavil.a jak to pak probihalo???

tet nevim jestli nemam spis prehlasit auto na americky mezinarodni a nebo to nechat na tom propadlem fl.driver licence..kazdej rika neco jineho

jden ze ani mezinarodni neukazuj a druuhej zas prehlas to radsi na mezinarodni

kazdopadne znad par lidi co jim propad FL.Driver licence a jezdily dal a ikdyz je za nima policajt trak je nezastavil..sice jak sem psal 1 manika zastavil tet asi po 4 letech ale na nahodnou kontrolu a tak ho chytil to ze by ho zastavil a rekl vy mate expired driver licence sem snad este neslisel u nikoho..ale pokud to pozna mam problem

Zastavil ji nahodne, asi se moc nudil tak si proklepl info na auto pred nim a bylo to. Bylo to na propadly IL license, pak ji nechal auto odstavil na strane a jet domu ji nenechal nekdo ji a auto musel vyzvednout. Pokud ale ubelas prestupek tak je jasne ze ti proklepnou tvuj ridicak. Zminujes se AMERICKY MEZINARODNI, jestli myslis vudany tady na zaklade tveho FL license tak ten neplati v USA (je to vnem napsane) stejne jako ti neplati cesky mezinarodni v cesku. Ale tak i tak ti oba propadaji po roce a kdyz ho ukazujes musis ukazat taky platny normalni ridicak ke kteremu byl ten mezinarodni vydany.

Takze ti asi nezbyva nez riskovat, ale neboj nejsi sam tech lidi je hodne a bude pravdepodobne vice a vice. Rekl bych ze je to zajimavy spusob USA vlady jak protridit lidi co jsou ilegalne v USA. Protoze ridicak propada kazde 4 leta a pokud nemas dostatecne dokumenty tak ti ho neobnovi a to nemluvim ani o CDL ale vis ze ridicak potrbujes na vsechno, do banky, do prace a na rizeni. Takze potom je jenom otazka casu jak dlouho vydrzis "trpet" nez se rozhodnes odjet, protoze v Cechach mas vsechny dokumenty a jsi legalni. Takze se ani neni co divit ze tu immigracni reformu neprijali, to byla hra aby lidi nerekli ze se nic nedeje a problem neresi.
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele to vse co pises vim Cool ono ten americky mezinarodni mam na 11 let..a uprimne receno ja ani jinej nemam..tady posles koipii cehoholi na jedni adresuu z netu a oni ti to udelaj..jinak FL drivet licence konci moji pritelkyni a tak se ptam

jinak ikdyz tady ten americky mezinarodni samozrejmne neplati..tak je to dore aspon jako doklad na tento doklad mi vydali baliky..udelal sem ucet v bance a ikdyz tady neplati tak ti nektere pojistovny na tenhle doklad stejne daj pojistku ikdyz je drassi..prizna, s ze doposud sem ridil auto i ja ale vzdy stim ze bych rek ze pritelkyni je blbe a tak ji vezu...tet kdyz ji to propada tak uz to bude vic o hubu

jinak chapu ze si ji proklep..ale spis mne zajima jestli az pote co jiz nahodne zastavil a nebo ji uz zastavoval stim ze podle znacky poznal ze ma expired driver licence

proto sem taky premyslel ze bych pojistu prepsal na ten americky mezinarodni ridicak stim ze mozna by pak {pokud to muze zjistit hned ze znacky} nepoznal ze muj FL driver licence je expired kdyz by to bylo naspsano na ten mezinarodni,,ale jak to je doopravdy se asi nedozvim to bych se musel zeptat primo fizla a to riskovat nebudu Wink

takze asi budem jezdit dal a dal a doufan ze nas nechyti
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O tom mezinarodnim ridicaku jsem slysel. Nekdo tak jenom vydelava na zoufalstvi lidi. Protoze ten ridicak nema cislo ktere je zanesene v DMV databazi,tak kdyz ti policajt skontroluje znacku tak mu to vyhodi cislo ridicaku na jaky byla napsana naposled a to je ten propadly, takze jsi si moc nepomohl.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar, me taky prisli na propadly ridicsky prukaz prez znacku auta. A to na parkovisti kdyz kontrolovali jestli mam aktualni znamku, registraci znacky tak sem dostal pokutu za propadly ridicak, to bylo na podzim 2006, tehdy jsem si ho jeste obnovil.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Nazdar, me taky prisli na propadly ridicsky prukaz prez znacku auta. A to na parkovisti kdyz kontrolovali jestli mam aktualni znamku, registraci znacky tak sem dostal pokutu za propadly ridicak, to bylo na podzim 2006, tehdy jsem si ho jeste obnovil.

no to mas stesti mi uzto jaksi neobnovime..nejvic mne stve ze sem v 2006 vyhral green card ale vlastne nevyhral nebot papirovani by muselo probehnout v CR ale zas kdybych tam jel tak mne sem uz nepusti ze sem prekrocil pobyt Evil or Very Mad

jinak teda mam pocitat stim ze jak policajt jede za mnou a proklepne mi znacku tak sem v prd a nebo myslis ze to musi proklepnout poradneji?? aza jizdy kdy jezdi za lidma spis kontrouje registraci
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com