|
|
| Autor |
Zpráva |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
Anonymni,
Nechapu tvou odpoved, myslim ze jsem to napsal docela strucne. Psal jsem CR1 na dva roky, ale ze zadat muze az po 3 letech co bude mit PRC.
I really do feel like "spinnig wheel"
Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 7:18 pm Předmět: gc |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Anonymni,
Nechapu tvou odpoved, myslim ze jsem to napsal docela strucne. Psal jsem CR1 na dva roky, ale ze zadat muze az po 3 letech co bude mit PRC.
Bucky |
asi tak - ty dva roky co mas conditional PRC se to tech tri let zapocitavaji. zadat muzes po trech letech ode dne vystaveni GC bez ohledu jna to ze ty prvni dva roky byla 'conditional". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 114 Bydliště: CA
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 11:23 pm Předmět: Re: gc |
|
|
| Anonymous napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Anonymni,
Bucky |
asi tak - ty dva roky co mas conditional PRC se to tech tri let zapocitavaji. zadat muzes po trech letech ode dne vystaveni GC bez ohledu jna to ze ty prvni dva roky byla 'conditional". |
Je to presne tak.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne září 02, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
Otazky ohledne ziskani obcanstvi jsou popsany na strankach uscis.gov v sekci Services and Benefits - Citizenship - A Guide to Naturalization.
Je tam PDF soubor ke stazeni (M-476, A Guide to Naturalization (1239KB PDF)), kde se dozvis odpovedi na otazky ohledne ziskani obcanstvi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|