|
|
| Autor |
Zpráva |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so červen 09, 2007 2:17 pm Předmět: Michigan ridicak rada |
|
|
Tak jsem slysel ze nekdo vybira 1000 usd za to, ze do prihlasky napise svou adresu!!!
Tak poslouchejte kdo nechce platit 1000usd.
1. Najit si pres google nejakou private adresu v MI
2.Cesta do Michiganu
3.Klasicke vyrizeni DL
4.Pred odjezdem(Odletem) se zastavit na post office a zmenit adresu na tu svou kde clovek bydli.Klasicke vyplneni dotazniku. A nebo to clovek muze udelat jeste pred vyrizenim DL
A ridicak prijde do post office ale v compu uvidi zamestnanec ze se clovek prestehoval a ridicak mu bude zaslan na novou adresu.
Tak proc nekomu platit 1000 dolaru?
Lidi neblaznete, nekdo si z toho udelal peknej bussines.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 11:16 am Předmět: |
|
|
Clovek ktery si od vas veme 1000usd udela jen to, ze az vas US DL prijde k nemu na adresu v Mi, tak to preposle na vasi adresu.
Jestli chcete tak ty penize muzete poslat me na ucet A ja vam poslu na zpet pozdrav z God Bless You |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: po červen 11, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Svata pravda. A adresu muzete zmenit i online. No problem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Helena Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
Bucky, nezlob se, ale ja to nejak nechapu. Pises najdi si privat adresu v MI. OK. Pak cesta do Michigan a vyrizeni DL. Jak muzu vyridit DL, kdyz tam po me budou chtit proof of address (tzn.dopis mym jmenem od banky apod.) Kde to vezmu? A za dalsi, copak staci, abych jen tak prisla napr. na michigansky post office, nahlasila jim, ze bydlim tam a tam (bez jedineho proof) a ze chci, aby mi ted posta chodila na mou napr.IL adresu? Copak nikdo po me nebude chtit nic videt?
Dik za vysvetleni a omlouvam se, jestli me otazky prijdou nekomu jako hloupe..
Helena. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: po červen 11, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
Helen,
A myslis si kdyz ti nekdo za 1000usd da adresu tak budes mit proof of adress? Asi ne
Kamarad byl si delat a chteli jen adresu do prihlasky nechteli zadnej dopis. A kdyby ano tak bys rekla ze bydlis na hotelu a hledas si bydleni. Ale ver mi ze se te ptat nebudou, vis kolik lidi tam denne chodi!!!
Dasli vec je ze na Post Office se te nikdo ptat nebude, a ani s nikym nemusis mluvit. Ty prihlasky maji normalne na counteru, jen si o nej reknes, vyplnis a hodis do shranky. Muzes to ale udelat uz v WI, proste co prijde nekam do MI adresy, tak ti to automaticky prijde na tvou adresu. Je to tak jednoduchy sakra.
Jestli jeste mas nejake otazky tak se ptej, jmse tu pro lidi.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Helena Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
Bucky, je to par mesicu, co kamoska delala ridicak prave v MI a samozrejme chteli videt proof of address uz pri podavani zadosti o DL. Ja si myslim, ze z 99.9% ten proof chteji videt vzdycky, ne, ze je to vyjimka. Natoz ja, kdyz bych prisla s WI ridicakem a rekla jim, ze jsem se prave pristehovala do MI a chci novy ridicak, protoze WI mi prave konci. Jsem si jista, ze nejakej ten proof chtit videt budou a kdyz jim reknu, ze jsem zatim na hotelu, reknou mi at prijdu az budu mit stalou adresu...
Z me vlastni zkusenosti neni jednoduchy ani sehnat ten proof of address samotny. V zadnem pripade ti neuznaj jen tak nejaky dopis, kde bude na obalce tvoje jmeno s MI adresou. Maji stanovene doklady, ktere jako proof of adr. uznavaji (napr.mortgage dopis, billy za vodu, plyn atd.). Prakticky jediny, co muze clovek, ktery tam trvale nebydli sehnat je vypis z banky. Reknes ok, zajdi do MI do banky, overi si ucet a nech si ho poslat na tu adresu... Jenomze - ja mela obrovsky problem uz ve WI si ten ucet vubec otevrit nebot skoro vsechny banky po me k otevreni uctu taky chteli videt proof of address, ze bydlim v MI! Tak a ted babo rad!
Na cele veci samozrejme nic nemeni to, ze nekdo nabizi proof of add.za x tisic dolaru.
Jen se snazim zjistit, jestli mam nejakou sanci ten MI ridicak v mem pripade dostat.
Diky za rady!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:11 am Předmět: |
|
|
| Scaner a photoshop + 5 minut prace.Na Dl office si pravost adresy neoveruji.Takze na rent.com najit jakykoli apartmentovy komplex,opsat si jeho adresu-domyslet cislo apacka a je to.10 min hrani si na Pc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 9:03 am Předmět: |
|
|
| Helena napsal: | | ..........., zajdi do MI do banky, overi si ucet a nech si ho poslat na tu adresu... Jenomze - ja mela obrovsky problem uz ve WI si ten ucet vubec otevrit nebot skoro vsechny banky po me k otevreni uctu taky chteli videt proof of address, ze bydlim v MI! Tak a ted babo rad! :..........: |
TCF Bank ti otevru account bez proof of address a i na cesky pas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
| Asi tak nejak, jak psal anonymni. Nemyslim si ze chtej proof of adress a kdyz ano tak zkus vice officu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrn Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Bank of America take nevyzaduje papiry pro otevreni uctu a i kdyby jsi si mnela pronajnou na mesic pokoj nekde v MI tak te to porad vyjde levneji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Helena Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
OK. Dik za rady. Jeste mam jeden dotaz ohledne tech ridicaku v Michiganu. Kdyz najedu na jejich stranky, tak je tam uvedeno, ze pro udeleni DL chteji SSN. Jak to teda je, je potreba sousl nebo ne? A dalsi vec. Pokud by ten sousl potreba nebyl, staci jim jen platny pas s vizem nebo potrebuju i platnou bilou kartu? Vyrizoval jste to ted v poslednich dnech nekdo?
Zajimalo by me, pokud prijdu na MI DMV s tim, ze mam platny WI DL a prave jsem se pristehovala do MI (budu mit proof of address), jestli po me nekdo bude chtit jeste treba platny pas s vizem a bilou kartou, sousl nebo neco dalsiho.
Na MI DMV uz jsem psala dotaz, ale zatim mi neodpovedeli, treba bude nekdo z vas rychlejsi..
DEKUJU!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Pokud vyrizujes DL pres pas tak chteji I94 (bilou cartu) platnou na 1 rok, 6 mesicu jim nestaci a potom ti daji Visitor DL. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
OK. Ale pokud bych si chtela vyridit MI DL s platnym WI DL (ktery mi za par mesicu konci), budou po me chtit i pas s vizama a bilou kartou? Asi jo, kdyz nemam SSN, ze?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: út červen 12, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
Heleno,
Ja 100 nechci rikat ze to tak je, ale kamos si jen prodluzovat MI DL a nechteli po nem I-94 jen pas a vizum. Zajed nekam do Lansingu nebo mensiho mesta, nejezdi do Detroitu. Grand Rapids je ok. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|