|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 5:47 am Předmět: |
|
|
| Kyticka napsal: | Ahojky,ve stredu jsem byla na pohovoru na ambasade a musim rict,ze vse probehlo naprosto v pohode.Konsul(mimochodem velmi prijemny mladik )se na me jen smal a pravil,ze uz tuhle proceduru asi znam,kdyz jedu po paty.Polozil mi asi dve otazky a hotovo.Nechtel videt ani zvaci dopis,ani vypisy z uctu,rezervaci letu...Zkratka nic.Jen vizum mi jeste neprislo,snad v pondeli  |
Za jak dlouho si si pozadala o turisticke viza od posledniho navratu z USA? Ja jsem se nedavno vratila a uz premyslim jak zas nejakou cestickou zpet. Jen nevim kdy je nejvhodnejsi doba si zazadat opet o viza.
Kazdopadne ti gratuluji k vizum.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kytička Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
| Za necelý rok, ale myslím, že klidně můžeš požádat o vízum i mnohem dřív. Já jedu poprvé na turistický( před tím jsem byla na internshipu a WaT). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
manae
Registrace: 23. 07. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 4:28 am Předmět: |
|
|
| Kytička napsal: | | Za necelý rok, ale myslím, že klidně můžeš požádat o vízum i mnohem dřív. Já jedu poprvé na turistický( před tím jsem byla na internshipu a WaT). |
Nazdarky! Take se pripojuju ke gratulaci k vizu. Me ted asi nejspis ceka podobna situace, jen porad nevime, jak splacat ten zvaci dopis. Mas nejakou radu? Pritel ve slohu moc nevynika(proto nejspis misto mailovani utraci stovky dolaru za mezinarodni hovory )a ja si taky nejak nevim rady. Diky moc! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kyticka Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Pro Manae: Děkuju, taky jsem byla překvapená, jak to šlo hladce.
Zvací dopis byl poměrně stručný: přítel v něm psal,že ho jedu navštívit(raději mě označil jako kamarádku).Napsal,že se o mě postará a co podniknem,tot´vše.Dopis ani nic jiného(výpisy z banky,index...)nechtěli vidět.Ale raději si vše obsatrej.Hodně štěstí,určitě to klapne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 501 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
Kyticka ,
Gratuluji a velice chytre. Dopufam ze dost lidi se ponauci z tohoto prispevku.
Hodne stesti.
BTW odkud je preitel???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 3:27 pm Předmět: |
|
|
To Buckethead: Děkuju ,odlítám už za pár dní. Přítel je z Colorada, ale na Floridě musí být taky krásně Pár států už jsem navštívila, ale Floridu ne.Třeba příště  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 501 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
Toz Colorado rasny stat, neco jsem se tam uz nalyzoval
http://racik.*********/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
Taky GRATULUJI k ziskani viza.Pristi ZIVOT budu zenska ..stejne to mate vsechno jednodusi ....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|