|
|
| Autor |
Zpráva |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
Hele, nepanikar. Pokud se pujdes udat, tak mozna pujdes do krimu, ale to tak na jednu noc a pak budes muset zase nekde sehnat penize pro deti na jidlo a ubytovani - jako ti mexici, ktere tady vcera chytli, ti uz jsou vsichni taky venku. Kamose takhle chytli pred dvema lety a porad jeste "ceka" na konecne rozhodnuti soudu a deportaci.
Stehovat se budete muset tak jako tak a stehovat se nekam za praci v ramci US je momentalne lepsi reseni. Pises manzeluv zivotopis, vyplnujete prihlasky, volate na staffing agencies???? Come on girl ... ja svaret neumim, ale uz jsem dostal pozvanky na tri interview na pozici svarece ... na to jedno misto by me dokonce vzali i bez zkusenosti jako helfra, jenom kdyby platili lip a hlavne tam nebylo takove hrozne vedro (yeah, I'm spoiled I need A/C ).
Hodil jsem Ti nejake ty napady do schranky (dokonce to zaslo tak daleko, ze zvazuju, jestli nemam zavolat sve ex), ale co bude dal, zalezi na Tobe. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem to vse cetla.Hned jsem ti odepsala.
Joooooooooo nepanikar.Ja nepanikarim,ja jenom tak,abych se nenudila .
Jooooooooo,pisu resume,ale jeste jsem nikam nevolala.
Porad k sakru nevim,kam(do jakeho statu).Vazne v tom Texasu potrebuji hodne svarecu(15-25 na hodinu a hooodne overtime).Ja jen,zda-li by se tam dal udelat DL.Musim nejdrive zjistit,kam se upichnout.
Dnes jsem volala na inzerat z mistnich novin na pozici svarece.Shit....10-12 na hodinu,40 hod. tydne a 19 let praxe je nezajima.Strop je 13 na hodinu.Forever.
Doma nedelam nic,jak prijdu z prace,oteviram comp a zaviram ho kolem 10 vecer.Takze tech 6-7 hodin denne je az az.Mam z toho drevenou (_i_)
Ja si musim tez dat inzerat(resume) jako caregiver,cleaning,petsitting,housesitting a co ja vim co jeste.Jak mi nekdo napsal "CRAIGSLIST",tak to je celkem dobre,ale nevim,zda-li to bude fungovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Jen tak dal, hlavne zadne keci o tom, ze se pujdes udat nebo pojedes domu - to by tu pak zbyli jenom sami strujci vlastniho stesti a to bych asi uz nerozchodil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 182 Bydliště: CA
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Uz jsem to vse cetla.Hned jsem ti odepsala.
Joooooooooo nepanikar.Ja nepanikarim,ja jenom tak,abych se nenudila .
Jooooooooo,pisu resume,ale jeste jsem nikam nevolala.
Porad k sakru nevim,kam(do jakeho statu).Vazne v tom Texasu potrebuji hodne svarecu(15-25 na hodinu a hooodne overtime).Ja jen,zda-li by se tam dal udelat DL.Musim nejdrive zjistit,kam se upichnout.
Dnes jsem volala na inzerat z mistnich novin na pozici svarece.Shit....10-12 na hodinu,40 hod. tydne a 19 let praxe je nezajima.Strop je 13 na hodinu.Forever.
Doma nedelam nic,jak prijdu z prace,oteviram comp a zaviram ho kolem 10 vecer.Takze tech 6-7 hodin denne je az az.Mam z toho drevenou (_i_)
Ja si musim tez dat inzerat(resume) jako caregiver,cleaning,petsitting,housesitting a co ja vim co jeste.Jak mi nekdo napsal "CRAIGSLIST",tak to je celkem dobre,ale nevim,zda-li to bude fungovat. |
Piskle, hlavne ale dej bacha ze uz v par statech neprijmou nikde na zadnou pozici ilegalni pracovniky....holt mexici to posrali vsem a uz ani tady v Cali neni moc sanci..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: po září 03, 2007 7:45 pm Předmět: |
|
|
Bigu...poslala jsem Ti soukr.zpravu.Dostal jsi ji,prosim???
Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|