Americka ekonomie.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Americka ekonomie.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Henek napsal:
musis podat zadost k soudu,ze nejsi schopny platit pohledavky.ale ted se ten zakon hodne zmenil nejlip kdyz se kontaktujes s pravnikem ktery to dela.

I kdyz jsem tu na cerno???

Nepochopim, jak muzes mit svuj bisnis, kdyz jses tady na cerno. Platis vubec dane?

Platim,uz 9 let... blbe.

Nechci to udelat z vychcanosti(pardon),ale ze zoufalstvi.Nic jinyho mi nezbyva.Nemam praci,prace neni a nemam uz ani na to "zradlo" pro moje decka.
Uz chapes?
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Henek napsal:
musis podat zadost k soudu,ze nejsi schopny platit pohledavky.ale ted se ten zakon hodne zmenil nejlip kdyz se kontaktujes s pravnikem ktery to dela.

Nepochopim, jak muzes mit svuj bisnis, kdyz jses tady na cerno. Platis vubec dane?

Platim,uz 9 let... blbe.

Nechci to udelat z vychcanosti(pardon),ale ze zoufalstvi.Nic jinyho mi nezbyva.Nemam praci,prace neni a nemam uz ani na to "zradlo" pro moje decka.
Uz chapes?

To vis ze to chapu, ale predtim jsi nic takoveho nepsal. A toho blba sis mohl odpustit.
Jestli takhle jednas i se zakazniky, tak se nedivim ze nemas praci Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Henek napsal:

Platim,uz 9 let... blbe.

Uz chapes?

Upresnim...blbe=blbe nad poslednim e carka.
To vis ze to chapu, ale predtim jsi nic takoveho nepsal. A toho blba sis mohl odpustit.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Henek napsal:

Platim,uz 9 let... blbe.

Uz chapes?

Upresnim...blbe=blbe nad poslednim e carka.

Cestina bez hacku se tezko pochopi Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

...
...
....
...
...
...
...

Hele, Anonymové, co kdyby jste se zaregistrovali? Špatně se to po vás čte, když jste oba dva (nebo je vás více?) Anonymové.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepomuzete mu nekdo kdyz je v takove brynde?

A co vyhlasit " Bankrupcy"? Tedy nevim jak je to s nelegalem, ale snad to taky jde. Co vim od americkych pratel, ze dokonce muze takovy clovek dostat advokata zdarma a kvalifikovat se na bankrucpcy - bud chapter 13 nebo 7. U jednoho nemusis z dluhu splacet vubec nic a u druheho jen polovinu dluhu.

Nikdy jsem se me to netykalo a mozna jsem uplne mimo, tak zkuste nekdo poradit...

Jaja
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim ze kazdy kdo ma SSN muze udelat bankrupcy , nikdo se nepta na legalitu. Ale pravidla pro ni se dost zhorsili. Proc nejdes k soudu, prokazes jak malo vydelavas a oni ti pak snizi vyzivne...
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Co vim od americkych pratel, ze dokonce muze takovy clovek dostat advokata zdarma ...

Jo, advokáti s velikou radostí to dělají všechno zadarmo. Rolling Eyes Uvědomuješ si, že právníci musí v některých jurisdikcích sloužit nějaký čas každý rok když je na to zavolá soud? A soudu je to úúúplně jedno jestli to právo ten právník zná nebo se to všechno musí naučit. Crying or Very sad Jestliže Ti to připadá obrovská otrava sloužit na jury duty sedět a poslouchat kecy právníků, tak si představ jaké to je pro právníka ty kecy sestavovat a přednášet, a vůbec nebýt za to zaplacený! Mad Mad

Ale ve většině případech za to si ten člověk musí zaplatit. Nic o bankruptcy nevím, jenom že než dostanou prachy akcionáři, tak musí být zaplacení preferred akcionáři, kteří můžou být zaplacení jen když jsou zaplacení unsecured debt holders, kteří můžou být zaplacení jen když jsou zaplacení secured debt holder. Ale úplně první jsou zaplacení právníci. Jak se říká: “Lawyers get paid first.” Surprised
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobre...ta priserna vec-bankrupty se tyka me rodiny.
Piskle... Crying or Very sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 3:18 pm    Předmět: for Piskle & for Podemlynek Odpovědět s citátem

Piskle, vezmi si telefonni seznam, nebo na internetu, si najdi ve svem okoli "Attorney Bar" a zavolej tam (lepe je jit tam primo osobne). Vysvetli jim v jake jsi situaci a uvidis..... Kdyz ti to nevyjde, co muzes ztratit? Par centu za telefon? To prece stoji za to!

Podemlynku, Podemlynku...bavim se....rekla bych, ze tve prispevky jsou teoreticky zdarile a jazykove kultivovane. Ale jak vidno, nekdy ti unika podstata nastoleneho problemu a zacinas " placat do vody" tam kde ti chybi praxe. A co jsi napsal ted, to Piskleti nijak nepomuze a me je to fuk (napr. otraveni pravnici. Ja jsem otravena porad. A koho to zajima? Wink )
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapomnela jsem se podepsat pod svuj prispevek nahore...tak to jsem byla ja...Jaja.

Ale jeste pro PISKLE: chapu, ze jsi ve svizelne situaci, ale vsimla jsi si, ze jsi ve foru na tema US ekonomika (nekde mi to ukazalo US ekonomie). Podle me, tvuj problem s US "ekonomii" nema nic spolecneho a nebuj, US "ekonomiku" to na lopatky taky nepolozi." Wink
Nebylo by pro tebe lepsi otevrit nove tema nebo uz do otevreneho Bankrupcy (myslim, ze jsem to tady nekde videla) napsat znovu. Mozna by ti odpovedelo vice lidi.

Good Luck Jaja
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle tobe je tezko radit.Vzdyt jste vyhrali GREEN CARD to jste si to neumeli vyridit??? Ted si neumis poradit z praci??
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Piskle tobe je tezko radit.Vzdyt jste vyhrali GREEN CARD to jste si to neumeli vyridit??? Ted si neumis poradit z praci??

Ne,ja nic neumim.Ja se snazim denne,uz nevim,kde mi hlava stoji,vis.Hledam praci pro chlapa,rozvazim karty,volam,posilam online resume a nic.Tak porad.
Tady se zaviraji businessy,lidi nadavaji.
Co jeste vice mam udelat?
Hledam radu,ne zvasty.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle,
Kde presne na Floride sidlite?
Vyhlasit bankrot jde, ale uvedom jsi ze pokud budes dale zit v USA tak se to povezou celym tvym zivotem.
Procti si toto http://www.moranlaw.net/bankruptcybasics.htm
Je mi te opravdu lito.
Zdar Bucky
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle,opravdu.
Tezko Ti poradit protoze tem tvym prispevkum prestavat rozumet.
Jses tady legalne a mas GC? O jaky business se jedna?Proc bankrotovat,kostata nestoji tak moc.
Cleaning Business? Co nemuzes splacet,barak? Co je s manzelem,jestli se nemuze uzivit v konstrukci at jde delat do Walmartu,na cas. Potrebujes odpovedet logicky a uprimne. Ze vseho se da dostat.AZPete. Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 3 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com