San Francisco

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

San Francisco
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe?
Autor Zpráva
Dezzi

Registrace: 27. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 9:15 am    Předmět: San Francisco Odpovědět s citátem

Zdravim,planuji ze se za rok vypravim do uzasneho San Francisca a tak by se vas tech co tam byli nebo ziji rad zeptal jestli je tam nejak zvlaste slozite sehnat bydleni a praci.
Diky za odpovedi Wink
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SF je jedno z nejdazsich mest USA, ale hned po San Diegu je to podle me druhe nejkrasnejsi mesto US. Je to raj na zemi.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2007 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

San Fran je pekne mesto.Prijel jsem tam v roce 1987 studovat v San Fran. state U. O dva roky pozdej jsem odjizdel s manzelkou,prvnim ditetem a zadnym diplomem do Tucsonu.
Svedla me Ceska holka a tim byl konec meho Phd.
San Francisco je krasne,originalni a kouzelne.
Je pro mlade a bohate. Cinani ho vlastni. Uzit si tam par roku ale neni to mesto na ustreni penez anebo zakladat rodinu. Jestli jses student ze stipendiem tak je to fajn.AzPete Wink
Dezzi

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
San Fran je pekne mesto.Prijel jsem tam v roce 1987 studovat v San Fran. state U. O dva roky pozdej jsem odjizdel s manzelkou,prvnim ditetem a zadnym diplomem do Tucsonu.
Je pro mlade a bohate. Cinani ho vlastni. Uzit si tam par roku ale neni to mesto na ustreni penez anebo zakladat rodinu. Jestli jses student ze stipendiem tak je to fajn.AzPete Wink

No zarok koncim skolu a rad bych vypdl z ČR si tam prividelal par $$,pac me to mesto laka uz odmalicka a byl by to muj sen tam zit (aspon na tech par let pokud to vyjde)
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja se stehovala z Chicaga do San Francisca , byla jsem tam mesic a zmizela do LA. Je tezky najit slusnou praci a bydleni v SF a pocasi taky neni zrovna nej, ted bydlim v Orange County a do SF si muzu zajet kdy chci ale bydlet tam? ani omylem, ne ze by OC bylo levnejsi ( spis naopak) ale je to jako spousta malych mest, krasne plaze a pohoda, klidek
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marci napsal:
No ja se stehovala z Chicaga do San Francisca , byla jsem tam mesic a zmizela do LA. Je tezky najit slusnou praci a bydleni v SF a pocasi taky neni zrovna nej, ted bydlim v Orange County a do SF si muzu zajet kdy chci ale bydlet tam? ani omylem, ne ze by OC bylo levnejsi ( spis naopak) ale je to jako spousta malych mest, krasne plaze a pohoda, klidek

Ja bydlela v SF rok, a bylo to fantasticky, je tam vsechno Smile
Ale pro me tam byla zima Confused
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

Ale pro me tam byla zima Confused

Coz v Coloradu urcite neni.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dezzi napsal:
AzPete napsal:

No zarok koncim skolu a rad bych vypdl z ČR si tam prividelal par $$,pac me to mesto laka uz odmalicka a byl by to muj sen tam zit (aspon na tech par let pokud to vyjde)

Zajed do Anglie, Nemecka, Spanelska si privydelat penize a pak prijed na nastevu do SF! SF neni misto na par let prijet a privydelat si ...sorry
Dezzi

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne ne asi jsem to spatne napsal,rad bych si chtel vydelat par slusnych $$,zalozit rodinu atd... Ale taky bych chtel zevseho nejvic zustal natrvalo v USA(pokud se zadari)
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2007 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dezzi,
Mas krasnou predstavu, jako asi mi vsichni pred odjezdem do USA.
neni to v USA jednoduche, pokud nebudes mit US doklady, anglictinu a kontakty tak chci videt, jak se chces usadit natrvalo v USA?
Mas poneti co je to SSN nebo EAD?
Sorry ale i pro me jako drzitele GC, dobre angliny a kontaktu bych se stejne nikdy nevidal do SF. Je to drahe ale krasne mesto. Najem tam stoji spousta penez a bez SSN a DL je tezke najit dobrou praci.
Vyber si Chicago, je tam spousta cechu kteri ti mohou sehnat praci i bydleni, nemusis umet tolik anglicky, jelkioz tam je spousta polaku a somozrejme cechu. Nebo treba NY taky dobre misto na praci.
Zdar Bucky
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, chápu co Buckethead píše, ale nenech se odradit. Když jsme do USA přijeli, tak nám říkali úplně stejnou věc. “Vy chcete do Kalifornie? Do San Franciska? To šílíte? Víte jak drahé a těžké to tam je? Bude to daleko jednoduší a lepší se usadit někde v New Yorku nebo v Chicágu. Zapadnete do nějaké východoevropského čtvrtě, ani se nebudete muset naučit anglicky. Vše bude pak vpořádku....”

Naštěstí jsme to neudělali, do San Franciska jsme šli, a vytvořili jsme si tak domov. Dopadlo to 100-krát lepší než kdyby jsme dělali nějakou nekvalifikovanou práci někde v nějakým ghettu.

Dezzi, jó, bude to těžší, ale stojí to za to.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim s Buckym i s Mlynkem; zkusit to muzes a pokud to pripadne nevyjde, pak jit treba do toho Chicaga.

Ale aspon jsi to zkusil Razz
Dezzi

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2007 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dikec,za rady Wink nemel jsem ted moc casu tak si to ctu az ted...A nevite je tez na floride dost cechu bo polaku??
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2007 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dezzi napsal:
Dikec,za rady Wink nemel jsem ted moc casu tak si to ctu az ted...A nevite je tez na floride dost cechu bo polaku??

LOL jestli te lakaj polaci, odstehuj so do Polska Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2007 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Dezzi napsal:

LOL jestli te lakaj polaci, odstehuj so do Polska Wink

Von tim myslel jenom Polky(jako zensky jsou v posteli dobry) Wink
S jednou jsem kdysi chodil. Byla mrnava(ne tada jako trpaslik)a ona me vzdy rikala: Maly zensky jsou dobry do postele a velky do kuchyne Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com