|
|
| Autor |
Zpráva |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: |
Nelíbi se mi tady,pac to tady vsechno jde do haje(Ekonomika atd...) skratka ČR je zadluzenej stat.( |
No, je mnoho důvodů proč by člověk se měl přestěhovat do USA, a mnoho důvodů proč by měl zůstat. Ale chtít se stěhovat protože je stát je zadlužený? To mi zní dosti divně.
Dluh České vlády je prý 50 miliard dolarů. Dluh Americké vlády je as 20x vyšší (1040 miliard). I na GDP je to v ČR lepší: ČR: $0.47/$1 GDP; USA $0.86/$1 GDP.
Najdi si jiný důvod.
Zdoj: http://www.nationmaster.com/graph/eco_deb_ext-economy-debt-external |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 10:06 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Dezzi napsal: | | A otresne klimaticke podminky.( |
Co to znamena???
Zkus zit na Aljasce hehe |
A co to skusit v Arizone,nejvetsi klimaticke vykyvy mezi dnem a noci a mezi letem a zimou.Zustan v Cechach zase tak nejsou zadluzeni. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | | Anonymous napsal: | | Dezzi napsal: | | V ČR se mi nelíbí a chystám se odletět pryč... |
Muzes me napsat, proc se ti nelibi v CR?
Kdyz se chces zreknout ceskeho obcanstvi, tak zrejme nejsi pravy Cech  |
Nelíbi se mi tady,pac to tady vsechno jde do haje(Ekonomika atd...) skratka ČR je zadluzenej stat.A otresne klimaticke podminky.BTW:Pochazim z ČR...  |
Pises pochazim z CR... To ale jeste neznamena ze ses tam narodila. Znam plno lidi, kteri ovladaji perfektne cesky jazyk a ziji v CR ale Cesi nejsou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 12:22 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
Pises pochazim z CR... To ale jeste neznamena ze ses tam narodila. Znam plno lidi, kteri ovladaji perfektne cesky jazyk a ziji v CR ale Cesi nejsou. |
Tak ona neni jednim z nich, protoze jeji cestina zkratka neni perfektni ;] Ne, ze ja bych se mela cim chlubit ;]
Muzu se zeptat, proc si za svoji vysnenou zemi zvolila prave Ameriku, kdyz Cechy ti uz nevoni? Ano, jsem zvedava a budu brzo stara ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Kroměříž,ČR
|
Zaslal: po červen 11, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Dezzi napsal: | | Anonymous napsal: | | Dezzi napsal: | | V ČR se mi nelíbí a chystám se odletět pryč... |
Muzes me napsat, proc se ti nelibi v CR?
Kdyz se chces zreknout ceskeho obcanstvi, tak zrejme nejsi pravy Cech  |
Nelíbi se mi tady,pac to tady vsechno jde do haje(Ekonomika atd...) skratka ČR je zadluzenej stat.A otresne klimaticke podminky.BTW:Pochazim z ČR...  |
Pises, ze je Ceska Republika zadluzenej stat. A ty si myslis, ze je to jen jedinej stat na svete, ktery je zadluzenej?
Ja naprikald ziju v Kanade, ktera ma docela dobrou ekonomiku a pritom vlada dluzi ruznejm statum na svete skoro 560 miliard dollaru.  |
Tak to si myslim ze je uplne neco jineho... Vsak si prijedte do ČR a poslechnete si zpravy
nebo noviny,pac ti poslanci bo kdoto je vymysleji strasne kokotiky nez aby resili neco jinciho nez si stale zvedat platy a snizovat ostatnim...No co je to muj nazor... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: po červen 11, 2007 11:10 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Dezzi napsal: |
Nelíbi se mi tady,pac to tady vsechno jde do haje(Ekonomika atd...) skratka ČR je zadluzenej stat.( |
No, je mnoho důvodů proč by člověk se měl přestěhovat do USA, a mnoho důvodů proč by měl zůstat. Ale chtít se stěhovat protože je stát je zadlužený? To mi zní dosti divně.
Dluh České vlády je prý 50 miliard dolarů. Dluh Americké vlády je as 20x vyšší (1040 miliard). I na GDP je to v ČR lepší: ČR: $0.47/$1 GDP; USA $0.86/$1 GDP.
Najdi si jiný důvod.
Zdoj: http://www.nationmaster.com/graph/eco_deb_ext-economy-debt-external |
hmm... A jaky vy jste schvalne mel duvod??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: po červen 11, 2007 11:15 am Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | | Anonymous napsal: |
Tak ona neni jednim z nich, protoze jeji cestina zkratka neni perfektni ;] Ne, ze ja bych se mela cim chlubit ;]
Muzu se zeptat, proc si za svoji vysnenou zemi zvolila prave Ameriku, kdyz Cechy ti uz nevoni? Ano, jsem zvedava a budu brzo stara ;] |
Pač jsem byla k tomu vychovavana ze az vyrostu at vypadnu z ČR do USA bo nekam tam na západ...
A jestli mas neco proti me čestine tak na tu kaslu,stejne se sni nikde nedomluvim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: po červen 11, 2007 11:15 am Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | | Anonymous napsal: |
Pač jsem byla k tomu vychovavana ze az vyrostu at vypadnu z ČR do USA bo nekam tam na západ...
A jestli mas neco proti me čestine tak na tu kaslu,stejne se sni nikde nedomluvim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: po červen 11, 2007 11:18 am Předmět: |
|
|
Omlouvam se jestli jsem nejakeho vlastence ČR nastvala ale myslim ze to mam vychovou,vzdy jsem byla totiz vychovavana k tomu at vypadnu z ČR...
Zkratka se nepovazuji za vlastence  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | Omlouvam se jestli jsem nejakeho vlastence ČR nastvala ale myslim ze to mam vychovou,vzdy jsem byla totiz vychovavana k tomu at vypadnu z ČR...
A kdo te vychoval k tomu, aby jsi vypadla z Ceske Republiky?
Jestli jsi dospela, tak si prece muzes delat co chces.
Proc bys musela zrovna delat, co ti tvy rodice a nebo rodina rekne.
A jeste to hlavni. Co chces v USA delat? Mas nejakou skolu a nebo neco jineho?
Jestli nemas nic a ani zadne zaklady anglictiny, tak si to radsi rozmysli  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi_01 Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 8:58 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Dezzi napsal: | Omlouvam se jestli jsem nejakeho vlastence ČR nastvala ale myslim ze to mam vychovou,vzdy jsem byla totiz vychovavana k tomu at vypadnu z ČR...
OMG jasne ze umim anglicky,anglkictina se na skolach uci uz od druhe tridy,ale kdyz se zamyslis tak uznej ze v ČR schcipl pes
A co mylis tim ze "nemas nic"?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:00 am Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | Omlouvam se jestli jsem nejakeho vlastence ČR nastvala ale myslim ze to mam vychovou,vzdy jsem byla totiz vychovavana k tomu at vypadnu z ČR...
|
No, já mám dojem že nechápeš proč někdo nemá Tvé příspěvky moc rád. Když píšeš jak mizerná je nějaká země, tak samozřejmě že to lidi kteří v té zemi žijí, nebo z ní pocházejí, naštve. Je to jedno jestli se nadává na ČR, nebo USA, nebo na Anglii, nebo Tanzánii, ale lidi co mají se zemí na kterou se nadává nějaký vztyk, tak to budou brát za osobní útok. Je to snad logické, ne?
BTW, taky pocházím z Kroměřížska. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi_01 napsal: | | Anonymous napsal: | | Dezzi napsal: | Omlouvam se jestli jsem nejakeho vlastence ČR nastvala ale myslim ze to mam vychovou,vzdy jsem byla totiz vychovavana k tomu at vypadnu z ČR...
Tim jsem nemyslel penize(i kdyz do zacatku by se take hodily)
Myslel jsem tim, jestli mas ukoncenou skolni dochazku a nebo jsi treba necim vyucena.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Dezzi napsal: | Omlouvam se jestli jsem nejakeho vlastence ČR nastvala ale myslim ze to mam vychovou,vzdy jsem byla totiz vychovavana k tomu at vypadnu z ČR...
|
No, já mám dojem že nechápeš proč někdo nemá Tvé příspěvky moc rád. Když píšeš jak mizerná je nějaká země, tak samozřejmě že to lidi kteří v té zemi žijí, nebo z ní pocházejí, naštve. Je to jedno jestli se nadává na ČR, nebo USA, nebo na Anglii, nebo Tanzánii, ale lidi co mají se zemí na kterou se nadává nějaký vztyk, tak to budou brát za osobní útok. Je to snad logické, ne?
BTW, taky pocházím z Kroměřížska. |
Mlynku, at ses z Kromerize nebo ne,to je jedno.(Slavny blazinec jest v tomhle historickem meste)Ale Dezzi je ten pripad kde: Komu neni rady,tomu neni pomoci,skoro to snad musi byt vekem.
Ja jsem utekl v 17 jeste za plne moci Komousu. Nikdy jsem Cechy nepomluvil, jen ten system.
Ctyricet roku nevymaze tisiciletou krasnou i smutnou historii nasi vlasti. Ameriku mam take rad,ale nesnasim jeji politiku za poslednich 8 roku. Now it's time to choose the lesser evil. AzPete. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 200 Bydliště: CA
|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi_01 napsal: | OMG jasne ze umim anglicky,anglkictina se na skolach uci uz od druhe tridy,ale kdyz se zamyslis tak uznej ze v ČR schcipl pes
Tak to me vysvetli, ze malokdo z Cech co tady zavita, neumi anglicky nic nez par frazi?
Mozna se nestacis divit, kdyz se s tou svou anglictinou nebudes umet vymotat ani z letiste..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|