Práce v Kanadě

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Práce v Kanadě
Jdi na stránku 1, 2  Další

Autor Zpráva
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 3:00 pm    Předmět: Práce v Kanadě Odpovědět s citátem

Dobrý den,
mám v plánu jet do Kanady na jazykový kurz přes agenturu a chtěl bych vědět jestli je možnost tam poté zůstat a najít si tam práci. Potřeboval bych někoho, kdo mi poradil ohledně práce v Kanadě. Jestli by se takový někdo našel at se mi prosím ozve na mail: Karel.Pawlas(zavinAC)seznam.cz

Děkuji moc
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2007 9:57 pm    Předmět: Re: Práce v Kanadě Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Dobrý den,
mám v plánu jet do Kanady na jazykový kurz přes agenturu a chtěl bych vědět jestli je možnost tam poté zůstat a najít si tam práci. Potřeboval bych někoho, kdo mi poradil ohledně práce v Kanadě. Jestli by se takový někdo našel at se mi prosím ozve na mail: Karel.Pawlas(zavinAC)seznam.cz

Děkuji moc

Zustat v Kanade na "trvalo" nemuzes. Neni to zde jako v USA. Muzes mozna delat u nekoho, po dobu 6 mesicu na cerno, ale bude ti platit malo(na to se priprav). Musis take nekde bydlet a bydleni tu je drahe.
Legalne zde muzes delat jen v tom pripade, ze si najdes praci pres nejakou companii a oni se za tebe zaruci. Musis si ovsem zazadat o pracovni povoleni.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2007 11:02 pm    Předmět: Re: Práce v Kanadě Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Dobrý den,

Děkuji moc
Karle, ja by rekl Miro: zverejnovat svuj email na foru je *S*P*A*M* sebevrazda. Zaregistrj se a email dej pres registracku.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2007 11:26 pm    Předmět: Re: Práce v Kanadě Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Karel_Pawlas napsal:
Dobrý den,

Děkuji moc
Karle, ja by rekl Miro: zverejnovat svuj email na foru je *S*P*A*M* sebevrazda. Zaregistrj se a email dej pres registracku.

Mozna ze sem pridal e-mail jeho nejvetsiho nepritele(nebo pritele Question ) Twisted Evil
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 12:09 am    Předmět: Re: Práce v Kanadě Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Dana_MI napsal:
Karel_Pawlas napsal:
Dobrý den,

Děkuji moc

Mozna ze sem pridal e-mail jeho nejvetsiho nepritele(nebo pritele Question ) Twisted Evil
Vidis; to me nenapadlo - uz asi starnu Crying or Very sad.
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale co vím, tak v Kanadě existuje imigrační vízum, ne? Co jsem tak už zjistil, tak je to nějak bodované.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karle,
neni to tak jednoduche jak si myslis. Neverim ze jen tak si vyridis pracovni povoleni do Kanady.
Sorry ale immigracni zakony v Kanade jsou docela prisne. Zkus neco tady www.canada.sk
Zdar Bucky
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj já už tu stránku prostudoval a i mi tam lidi dobře poradili. Stou práci bych možná mohl sehnat přes agenturu, mám už jednu vyhlídlou, která si nebere procenta z platu, ale jen jim zaplatíš nějaké poplatky. Ten imigrační zákon jsem si nějak prošel a zase tak strašné to není a není to ani procházka růžovou zahradou.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Ale co vím, tak v Kanadě existuje imigrační vízum, ne? Co jsem tak už zjistil, tak je to nějak bodované.

O emigracni visum si ale musis zazadat v jine zemi. Treba v Nemecku nebo mozna uz ted i z Cech by to slo.
Ovsem musis k tomu mit duvod, proc chces emigrovat.
V Cechach je ted demokracie, cili neni zadny duvod k odchodu.
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Češi a slováci musí žádat ve Vídni, bud písemně nebo osobně. Ale co mi psali lidi co dostali imigrační víza, tak si stačí vymyslet např. že chceš prospět v rozvoji Kanady apod. Já už jsem si o tom pozjišťoval dost informací
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Češi a slováci musí žádat ve Vídni, bud písemně nebo osobně. Ale co mi psali lidi co dostali imigrační víza, tak si stačí vymyslet např. že chceš prospět v rozvoji Kanady apod. Já už jsem si o tom pozjišťoval dost informací

Kdyby to bylo tak jednoduche, jak si myslis, tak uz by v Kanade zili vsichni cikani z Cech.
Jsou preci v Cechach rasisticky pronasledovani Twisted Evil
Ti mohou prospet Kanade tim, ze jim "vypleni" byty a rozkradou to co Kanada jeste ma. Wink
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 3:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že to není tak jednoduché, jsou tam další aspekty, že musíš mít určitý počet peněz atd atd atd. Zálěží i na vzdělání apod. Už jsem si všechno pozjišťoval Smile
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Karle,
Tak kdyz uz vse vic tak proc ta otazka? Nezapomen ze toto je stranka USA a ne Kanady, lide ti muzou rict neco o USA ale v Kanade nezije tolik Cechu jako v USA.
Stranky na praci:
www.jobforum.ca www.canadaimmigrants.com www.immigrationboards.com
Doufam ze ti to nejak pomuze
Zdar Bucky
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno já ten topic založil už docela dávno....a lidé začali odepisovat až ted...

Díky za rady apod...

Díky moc
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam pocit, ze jsem tady nechaval pomerne nedavno kontakt na pravnika v Chicago. Tusim, ze to byl pan Sevcik (ale jisty si nejsem) a ten je specializovany na imigraci Cechu do Kanady. Nekolikrat jsem mu i volal a jeho informace byly hodne presne a podrobne.

Ale je tam zima Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com