|
|
| Autor |
Zpráva |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so duben 07, 2007 5:47 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: |
Pises Rigu moc slozite,tohle nepobrala..
|
Nejsem sam, koukam, ze Scoutuv pivni prispevek byl tez nepochopen. Opet se nam to tady zvrhlo ve vasnivou diskuzi o pivu a jestli se to bude vyvijet i nadale podle predpokladu brzo prijdou na radu manualni prevodovky vs. automaty. Jestlipak by slo napsat nejakou matematickou funkci, ktera by tohle vysvetlila? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so duben 07, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce piva tak je to tak. Za tricet roku v Americe jsem se musel prispusobit ale je to taky klimatem. Prvnich pet roku jsem bydlel v Palm Springs,Ca. kde je teplota kolem 45C cele leto a pit Ceske pivo te odrovna dost rychle.
Tak jsem zacal pit jejich "light" lagers jako Natural Light anebo Miller Light. Nikdy jsem neprisel na chut Coors anebo Budweiser. Caste cesty do Mexika me naucili si zvyknout na Coronu a Pacifico. Kdyz jsem jezdil na lodi chytat zraloky z bandama ozralych Mexicancu tak jsem musel pit i Tecate ktere nemam moc rad ale na lodi nebyl vyber.
Dnes v Arizone to menim,jsem jiz starsi a uz me to tak moc nechutna. Moosehead je Kanadsky lager a sezene se tady za 7.99 12-pack, Take jsem si oblibil za tu samou cenou pivo ze El Salvadoru "Caguama" ktere maji i v lehke verzi a kdyz je velke teplo tak to bodne a osvezi.
Loni a predloni jsem otestoval snad tricet piv v Cechach a nejlepsi mok jsem nasel na cepu v Ostrave a byl to Radegast delany v nejakych "stainless steel" barelech ale musim rict ze to bylo nejlepsi pivo kter jsem kdy mnel. Velice mala karbonace,huste ale clovek se po nem nspraskal. Co se tyce lahvovych tak jsem si oblibil Kozla. Hergot dostal jsem nejakou zizen.Later. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|