|
|
| Autor |
Zpráva |
Aussie in Alberta
Registrace: 19. 02. 2007 Příspěvky: 40 Bydliště: Darwin (NT), Calgary (AB)
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 11:15 am Předmět: |
|
|
| Proc utonule, na pousti nezijou. Jinak je lepsi je strilet nez topit. Takovy klokani steak ... mnam, mnam, mnam ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
Hosi,hosi uklidnete se.Ja se neptam na zakony,na sousedy.Ja mam grandfathered rights delat si stou vodou co chci.Ja chci vedet jak ten Aquafier pracuje coz jsem jiz popsal nahore. Muzeme se vratit k tomu tematu? Ja jsem v Arizone a mam velky Colt 45 u pasu,legalne.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Hosi,hosi uklidnete se.Ja se neptam na zakony,na sousedy.Ja mam grandfathered rights delat si stou vodou co chci.Ja chci vedet jak ten Aquafier pracuje coz jsem jiz popsal nahore. Muzeme se vratit k tomu tematu? Ja jsem v Arizone a mam velky Colt 45 u pasu,legalne.AzPete.  |
Jen tak otázka: jestliže na pozemku už studnu nemáš (psal jsi že na Tvém pozemku prý bude), tak jak můžeš být grandfathered?
O coltu: to závidím. Zde v New Jersey si už nemůžeš ani koupit pistoli aniž by jsi ne každou měl lecensii od místní policii. Zapoměn na concealed carry; na to povolení nedostaneš. Už se zde ani nekonají gun shows; musím na ně do Pennsylvánii. Je to zde tak hrozné že u nás v klubu se díváme na New Jersey jako na Německo 1930-tých let, a nazýváme to “New Jermany”. Kdyby to nebylo tak smutné, zasmál bych se tomu.
Jo, a vrátit se k téma? Uh.... hmm....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Pozemek ma water rights grandfathered ve smlouve.Voda pod tvym pozemkem je tvoje.Je to v rural a "out of Active water management Area" coz znamena ze ty zakony nejsou tak prisne jako treba kdybych vrtal pred ranchem Janet Napolitano.Ale znovu me se jedna o to jak ti lide co vrtaji vedi kolik a jak dlouho budes mit vodu.Co se tyce pistoli tak kdyz jdu o weekendu na bazar tak to by jsi videl kolik lidi ma pistole a kolik zbrani muzes koupit.Samozrejmne bez nejakeho povoleni.AzPete. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st březen 07, 2007 10:55 pm Předmět: |
|
|
Takze vidim ze nikdo nema ty problemy jako ja. Bude me to stat mwzi 20K-12K. Budem vrtat asi kolem 500 ft. a budu mit vodu az do smrti..jestli jsem nenastval pana Boha.AzPete  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: po březen 19, 2007 11:58 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s "Aussie in Alberta". Není to tak jednoduché si jen tak nechat vyvrtat studnu (jsou různé světové úmluvy a dohody - ty pak ošetřují místní záhony). Hlavně si nech udělat ten geologický průzkum (jen kvalitní firmou). To, že v okolí je voda neznamená, že u Tebe musí být také. Na jednom místě můžeš mít volu 2m pod zemí a o metr dál klidně už 10m pod zemí. Záleží na podloží. Klidně si nech udělat i víc průzkumů na svém pozemku (jestli máš teda tu možnost). V současné době toto téma studuji, tak vím, že to není jen o tom vyvrtat hlubokou díru a čekat až se naplní vodou. Vážně si na to dej bacha, abys nevyhodil zbytečně moc peněz a třeba za rok nebyl zklamaný...
Přeji hodně štěstí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhem uvazovani a skoumani jsme se rozhodl vrtat.
Voda by mnela byt mezi 300 az 500 feet. Cena 10 K. Kdyz to vyde tak mam vodu z vodovodu, doufam ze po generace.
Nezapominat. V Arizone se rvou o flasku Whiskey ale strileji kvuli vode. Dam vedet. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:58 am Předmět: |
|
|
Tak přeji hodně štěstí a ať Ti voda teče proudem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 556 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Nezapominat. V Arizone se rvou o flasku Whiskey ale strileji kvuli vode. Dam vedet. AzPete.  | No, ja bych se s nikym o flasku Whisky neprala - tohle nepiju . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 9:48 am Předmět: |
|
|
| Souhlas:) Zlatá česká slivovice:D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
Ja take souhlasim,ale ja jsem jen implant v U.S.A..Jako je vetsina na tomhle foru. Whisky nemam rad,ale dobrou slivku anebo drazsi Tequilu si pres zimu dam.AZPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
| jakudo napsal: | | Souhlas:) Zlatá česká slivovice:D |
Cesi nedelaji Slivovici. Moravaci a specialne my Valasi vas ozirame.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 10:28 pm Předmět: |
|
|
Dotlacen okolim, okolnostmi, tradicemi a mladickou nerozvaznosti jsem slivovice vypil nekolik litru (mozna i desitek litru, uz si nepamatuju). jednou jsem se dokonce prekonal a nasbiral, osetril, vykvasil a vypalil celkovy objem asi 20 litru (51%). Poctivy sber padaneho prezraleho ovoce plneho cukru! Desitky hodin prace, prevazeni becek v lednovem mrazu, topeni pod nelegalnim kotlem. A kdyby to se mnou tenkrat nekdo vymenil za stejne mnozstvi Jima Beama, nevahal bych ani minutu Vsechno jsem to nakonec stejne rozdal.
Nevim proc, ale slivka je mi dobra tak na ovoneni caje
Kdyz uz jsme u toho chlastu, zajimalo by me, co vy preferujete z bezne dostupnych destilatu. Ja tedy jednoznacne bourbon nebo whisky (spis Tennessee, nez scotch) a trtinovy rum.
A hlavne tu nepiste nic o "ceskem absintu" 
Naposledy upravil scout66 dne pá květen 11, 2007 10:34 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 10:31 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | | jakudo napsal: | | Souhlas:) Zlatá česká slivovice:D |
Cesi nedelaji Slivovici. Moravaci a specialne my Valasi vas ozirame.AzPete.  |
Nic ve zlem, ale Morava je casti Ceske republiky.
Kdyz se te nekdo zepta od kud pochazis, tak muzes sice odpovedet ze z Moravy, ale nikdo nebude vedet kde to je.
Oni ale vetsinou nevi ani kde lezi Ceska republika.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
|
Zaslal: so květen 12, 2007 4:17 am Předmět: |
|
|
Rumburak: To je fakt, ale Češi, jako jsou tady to určitě ví, kde Morava je;)
Socut66: Ja alkohol nepreferuji. Je mi 22 a alkohol mi prostě nechutná... Jedinné, co občas piju je víno. A to už musí být nějaká fakt dobrá příležitost  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|