Studna

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Studna
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Aussie in Alberta

Registrace: 19. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc utonule, na pousti nezijou. Jinak je lepsi je strilet nez topit. Takovy klokani steak ... mnam, mnam, mnam ...
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hosi,hosi uklidnete se.Ja se neptam na zakony,na sousedy.Ja mam grandfathered rights delat si stou vodou co chci.Ja chci vedet jak ten Aquafier pracuje coz jsem jiz popsal nahore. Muzeme se vratit k tomu tematu? Ja jsem v Arizone a mam velky Colt 45 u pasu,legalne.AzPete. Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Hosi,hosi uklidnete se.Ja se neptam na zakony,na sousedy.Ja mam grandfathered rights delat si stou vodou co chci.Ja chci vedet jak ten Aquafier pracuje coz jsem jiz popsal nahore. Muzeme se vratit k tomu tematu? Ja jsem v Arizone a mam velky Colt 45 u pasu,legalne.AzPete. Laughing

Jen tak otázka: jestliže na pozemku už studnu nemáš (psal jsi že na Tvém pozemku prý bude), tak jak můžeš být grandfathered? Question

O coltu: to závidím. Zde v New Jersey si už nemůžeš ani koupit pistoli aniž by jsi ne každou měl lecensii od místní policii. Zapoměn na concealed carry; na to povolení nedostaneš. Crying or Very sad Už se zde ani nekonají gun shows; musím na ně do Pennsylvánii. Je to zde tak hrozné že u nás v klubu se díváme na New Jersey jako na Německo 1930-tých let, a nazýváme to “New Jermany”. Crying or Very sad Kdyby to nebylo tak smutné, zasmál bych se tomu.

Jo, a vrátit se k téma? Uh.... hmm.... Confused Confused
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemek ma water rights grandfathered ve smlouve.Voda pod tvym pozemkem je tvoje.Je to v rural a "out of Active water management Area" coz znamena ze ty zakony nejsou tak prisne jako treba kdybych vrtal pred ranchem Janet Napolitano.Ale znovu me se jedna o to jak ti lide co vrtaji vedi kolik a jak dlouho budes mit vodu.Co se tyce pistoli tak kdyz jdu o weekendu na bazar tak to by jsi videl kolik lidi ma pistole a kolik zbrani muzes koupit.Samozrejmne bez nejakeho povoleni.AzPete.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze vidim ze nikdo nema ty problemy jako ja. Bude me to stat mwzi 20K-12K. Budem vrtat asi kolem 500 ft. a budu mit vodu az do smrti..jestli jsem nenastval pana Boha.AzPete Cool
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s "Aussie in Alberta". Není to tak jednoduché si jen tak nechat vyvrtat studnu (jsou různé světové úmluvy a dohody - ty pak ošetřují místní záhony). Hlavně si nech udělat ten geologický průzkum (jen kvalitní firmou). To, že v okolí je voda neznamená, že u Tebe musí být také. Na jednom místě můžeš mít volu 2m pod zemí a o metr dál klidně už 10m pod zemí. Záleží na podloží. Klidně si nech udělat i víc průzkumů na svém pozemku (jestli máš teda tu možnost). V současné době toto téma studuji, tak vím, že to není jen o tom vyvrtat hlubokou díru a čekat až se naplní vodou. Vážně si na to dej bacha, abys nevyhodil zbytečně moc peněz a třeba za rok nebyl zklamaný...
Přeji hodně štěstí Smile
AzPete

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhem uvazovani a skoumani jsme se rozhodl vrtat.
Voda by mnela byt mezi 300 az 500 feet. Cena 10 K. Kdyz to vyde tak mam vodu z vodovodu, doufam ze po generace.
Nezapominat. V Arizone se rvou o flasku Whiskey ale strileji kvuli vode. Dam vedet. AzPete. Smile
jakudo

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 1:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak přeji hodně štěstí a ať Ti voda teče proudem Wink
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Nezapominat. V Arizone se rvou o flasku Whiskey ale strileji kvuli vode. Dam vedet. AzPete. Smile
No, ja bych se s nikym o flasku Whisky neprala - tohle nepiju Wink.
jakudo

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas:) Zlatá česká slivovice:D
AzPete

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja take souhlasim,ale ja jsem jen implant v U.S.A..Jako je vetsina na tomhle foru. Whisky nemam rad,ale dobrou slivku anebo drazsi Tequilu si pres zimu dam.AZPete. Smile
AzPete

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakudo napsal:

Cesi nedelaji Slivovici. Moravaci a specialne my Valasi vas ozirame.AzPete. Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dotlacen okolim, okolnostmi, tradicemi a mladickou nerozvaznosti jsem slivovice vypil nekolik litru (mozna i desitek litru, uz si nepamatuju). jednou jsem se dokonce prekonal a nasbiral, osetril, vykvasil a vypalil celkovy objem asi 20 litru (51%). Poctivy sber padaneho prezraleho ovoce plneho cukru! Desitky hodin prace, prevazeni becek v lednovem mrazu, topeni pod nelegalnim kotlem. A kdyby to se mnou tenkrat nekdo vymenil za stejne mnozstvi Jima Beama, nevahal bych ani minutu Smile Vsechno jsem to nakonec stejne rozdal.
Nevim proc, ale slivka je mi dobra tak na ovoneni caje Sad
Kdyz uz jsme u toho chlastu, zajimalo by me, co vy preferujete z bezne dostupnych destilatu. Ja tedy jednoznacne bourbon nebo whisky (spis Tennessee, nez scotch) a trtinovy rum.
A hlavne tu nepiste nic o "ceskem absintu" Rolling Eyes

Naposledy upravil scout66 dne pá květen 11, 2007 10:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
jakudo napsal:

Cesi nedelaji Slivovici. Moravaci a specialne my Valasi vas ozirame.AzPete. Laughing

Nic ve zlem, ale Morava je casti Ceske republiky.
Kdyz se te nekdo zepta od kud pochazis, tak muzes sice odpovedet ze z Moravy, ale nikdo nebude vedet kde to je.
Oni ale vetsinou nevi ani kde lezi Ceska republika. Wink
jakudo

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2007 4:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak: To je fakt, ale Češi, jako jsou tady to určitě ví, kde Morava je;)

Socut66: Ja alkohol nepreferuji. Je mi 22 a alkohol mi prostě nechutná... Jedinné, co občas piju je víno. A to už musí být nějaká fakt dobrá příležitost Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com