Jak je těžké žívt v USA nelegálně?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak je těžké žívt v USA nelegálně?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo, to je fakt, že ten řidičák se v USA používá jak naše občanka, to mě nenapadlo... Jen doufám, že až budu v USA, tak tam budu legálně Smile
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 1:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
jakudo napsal:
jj, to je zajímavá otázka, taky by mě to zajímalo. Je to přeci divné, že by půjčili někomu jen na to, že má řidičák (i když by to bylo výborné Smile )
No jo, ale ridicak v US neni to same co ridicak v Cechach. Tady je to vlastne neco jako doklad totoznosti (vlastne nase obcanka). Ja tedy na zalozeni uctu potrebovala doklady dva (pas a GC), ale mam ten dojem, ze po manzelovi (American) chteli fakt jen ten ridicak (ja ho tehdy jeste nemela) ... ale nechci mystifikovat.

Jinak na americkem DL mas jen jmeno, datum narozeni, M/F, vysku, barvu oci, jestli mas nejake omezeni pri rizeni & typ DL, adresu a datum expirace - to je vse. Jo a na zadni strane muzes vyplnit pripadne darcovstvi organu v pripade smrti + kdyz zmenis adresu, tak tam nalepis takovy papirek, ktery Ti prijde postou od Secret.of State po nahlaseni zmeny adresy. O tom, jestli jsi nebo nejsi obcan, se nic nepise.

Jinak je ted na poradu dne Bank of America - Ti dali do reklamy, ze na credit "no SSN required" - coz je v podstate totez, jako by rekli "pujcujeme nelegalum" = aspon jak jsem to slysela ja.

Na me chteli jen pas.
ALe tam nikoho nezajima zda mas platny vizum nebo ne.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com