Co by vam ze zivota v USA v Cesku chybelo?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Co by vam ze zivota v USA v Cesku chybelo?
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 2:12 am    Předmět: Co by vam ze zivota v USA v Cesku chybelo? Odpovědět s citátem

Je to hodne siroke tema a mne by moc zajimalo, co je pro kazdeho z vas na Americe tak pritazlive. Nemusite psat romany. Staci jedina veta, slovo, vyraz, fotka, kratke video. Proste vsechno to, co mate s Amerikou nesmazatelne spojene, co mate radi a co v Evrope nenajdete.
scout66

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 2:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.picsandplaces.com/las-vegas-nevada-14.shtml
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scout
scout66

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vole Very Happy
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 7:02 pm    Předmět: Frankenmuth Odpovědět s citátem

Sice nevim, jestli by mi Frankenmuth vyslovene chybel, ale v Evrope asi nenarazis na cernosky v nemeckych krojich Laughing

http://www.frankenmuth.org/
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 1:10 am    Předmět: Bush... Odpovědět s citátem

BUSH Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cilantro a dobre tortilly.A pred 20 lety hezke mexicke holky v Nogales a Mexicali,Mexico.Azpete.
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V USA (Florida) jsem byl jen pár týdnů a už tak můžu říct, co by mě chybělo...
obrovskost - v USA je vš obrovské, od budov přes auta až po jídlo Very Happy
různorodost všeho - hafo moc kultur, rozmanitost přírody atd...

A jestli můžu, přidal bych ještě opačnou otázku, co by Vám v USA chybělo (chybí) z ČR...
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakudo napsal:
V USA (Florida) jsem byl jen pár týdnů a už tak můžu říct, co by mě chybělo...
obrovskost - v USA je vš obrovské, od budov přes auta až po jídlo Very Happy
různorodost všeho - hafo moc kultur, rozmanitost přírody atd...

A jestli můžu, přidal bych ještě opačnou otázku, co by Vám v USA chybělo (chybí) z ČR...

co me chybi z CR....opravdu asi nic......
ale na podzim se kouknu po letech zase zpet...protahnu manzela Prahou, pojedeme na Moravu do vinnych sklipku a podnikneme horske vyslapy v Tatrach......
ale tady v Californii je taky krasne, proto tak nepostradam domov jako mnozi, kterym se styska po ceske prirode, prochazkach Prahou ci jinak postradaji svou rodnou zemi. Nekomu ale prave ta americka velikost jde na nervy, tohle je oproti Cecham jine.....mnoho znamych tady s tim ma problem.......jeden den by vsechno americke nakopali na hromadu a az se zklidni, dale v tomhle ziji......ale styska se jim v podstate po tom ceskem rybniku, kdyz se potapi ve vlnach oceanu.
scout66

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co by vam v USA chybelo z CR?

To je zatracene zaludna otazka. Trochu me zarazilo, ze nemam, co bych odpovedel. A to asi neni uplne dobre. Ale mozna se to s pribyvajicimi lety zmeni.
Je hodne veci, ktere tam mam rad (nemyslim lidi), ale tak nejak staci pomysleni, ze si je clovek uzije a nebo jen pripomene jednou za cas, kdyz na par dni zavita. Ale bohuzel nedokazu rict, ze by mi chybely.
jakudo

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2007 2:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, beru to, taky odpověď. Já třeba vím, že pokud se mi povede do USA odstěhovat, tak mi bude chybět taková ta "klasická vesnička". Já jsem z vesnice a když si uvědomím, jaké tady bývají pařby, tak mi přijde, že to se v USA moc neděje. taková ta klasická "chlastačka", kdy se na zahradě griluje prase, pije se pivo ze sudu, hraje hlasitá hudba...atd. Nemůžu teda moc soudit, protže jsem USA poznal jen velice krátce a jen na jednom místě, ale myslím, že tohle by mi asi fakt chybělo...
Samozřejmě Tvou odpověď beru:)
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2007 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:

......ale styska se jim v podstate po tom ceskem rybniku, kdyz se potapi ve vlnach oceanu.

Já to ale chápu. Hodně lidí když se přestěhuje z jednoho části světa na druhý na dlouhou dobu, tak se jim stýzká po původní zemi. Ale otázka by měla být položená: stýzká se po zemi nebo po mládí? Lidi co se potápí v moři vzpomínají na špláchání v Českých rybníkách protože tehdy měli srandu s rodiči, kamarádami, a neměli žádné starosti. Dneska, když mají starosti o hypotéku, zdraví, práci, atd., tak vzpomínají jaké to bylo dobré na vesnici u rybníka, a místo aby považovali vzpomínky na mládí, tak to považují za vzpomínky na Česko.
jakudo

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2007 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na tom něco bude...
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2007 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jakudo napsal:
ok, beru to, taky odpověď. Já třeba vím, že pokud se mi povede do USA odstěhovat, tak mi bude chybět taková ta "klasická vesnička". Já jsem z vesnice a když si uvědomím, jaké tady bývají pařby, tak mi přijde, že to se v USA moc neděje. taková ta klasická "chlastačka", kdy se na zahradě griluje prase, pije se pivo ze sudu, hraje hlasitá hudba...atd. Nemůžu teda moc soudit, protže jsem USA poznal jen velice krátce a jen na jednom místě, ale myslím, že tohle by mi asi fakt chybělo...

Tady se deje, a to jsem ve velkomeste Smile
Grilovani, parby, ziva hudba, pivo pouze ze sudu. Zalezi na lidech, ne na tom kde jsi!!!!!!!!
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2007 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
jakudo napsal:

Tady se deje, a to jsem ve velkomeste Smile
Grilovani, parby, ziva hudba, pivo pouze ze sudu. Zalezi na lidech, ne na tom kde jsi!!!!!!!!
No to je pravda; zalezi to na lidech. Me se obcas neco podobneho povede; mam ale asi zatim trochu smulu, protoze znami jsou trochu "usedlejsi" - nevim, asi se nechteji strapnovat ci co ... Ale i tohle se muze casem zmenit (treba narazim na "otevrenejsi" lidi).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com