VELICE DULEZITE - ZRUSEN DCF V PRAZE !!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

VELICE DULEZITE - ZRUSEN DCF V PRAZE !!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:
pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:

P.S. "Nasilnik by nemel byt zastrelen zezadu anebo po zastreleni padnout ven prede dvere, musi zustat uvnitr.

No, vidíš, tím že by jsis to chtěl vylepšit si to totálně pos.ereš.

Pravda je naopak. Mám nulový zájem radit protože o kriminálním zákoně vím úplné h.vno, ale většinou to je lepší když tělo spadne ven než dovnitř. Proč? Protože když zastřelíš někoho kdo se Ti dobývá do baráku, tak je to jednoduché dokázat že jses bál o svůj život. Když ho zastřelíš vevnitř, tak prosekurátor může ukázat že on Tvůj byt jen vykrádal, a že Ty jsi ho zastřelil aniž by to vypadalo že Ti ohrožoval život.

Ohledne toho padani ven z baraku; chyba, musi byt ve vnitrku protoze kdyz ho zastrelis kdy se jen dobyval tak te jeste neohrozoval a taky nesmis zapomenout mu dat do ruky nejakou zbran jestli zadnou nema. ( a tohle je informace od policejniho vysetrovatele a prokuratora)

Jó, to zrovna. Každý stát má samozřejmě trochu odlišné zákony, ale zatím neznám žádný stát kde musíš čekat až se Ti někdo se dokončí vloupnout do baráku než se můžeš bránit. Ani zákony které jsou na základě common law, ani na základě MPC. Uveď v jakém státě takový zákon je.

A taky napiš jméno prosekurátora který Ti radil dávat zastřeleným lidem do ruk nože.

Vazeni, tak si to muzeme shrnout asi takto Laughing - co rikate:
"Mrtvy, ktery byl zajisten na miste cinu, se jednoznacne snazil povrazdit celou nasi rodinu, protoze jsme ho zastihli pobliz naseho bazenu s kosou v ruce a my si nikdy tohohle zahradnika nenajali Laughing. Po vyzve, aby se identifikoval, se dotycny zalekl, dal se na ustup a pri uteku se omylem stelil do tyla zbrani, kterou mam v legalnim drzeni. Slo o jasnou sebevrazdu Laughing ".
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:
I kdyz se ti nekdo vloupe do baraku a nehrozi ti smrtelne nebezpeci ale to ho "musis" zastrelit tak je dobre mu potom dat do ruky aspon nuz. Nezapomen ten nuz prvni ocistit a popripade se riznout. A potom kdyz zavolas policii, tak jak bylo vysse receno nezapomen verit ze jsi byl(a) v nebezpeci.

Nevím jestli jsi tak naivní nebo si děláš srandu. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Jestli to myslíš vážně, tak udělat něco takového by byla asi největší chyba svého života. Jak rychle se domníváš že policie by na to přišla že to je nahrané? Během 10 vteřin, nebo by jim to trvalo až 15 vteřin?

Proč by jsi to dělal? Máš perfektní situaci: lupič se Ti vloupil do baráku, Ty jses bál o život, tak jses chránil. Tvůj právník to skreslí velice jednoduše, a soud tě propustí na svobodu. Done!

Když podvádíš tím že mu dáš nůž, tak okamžitě to bude vypadat že jsi byl vinen Ty. Uvědom si že v Americe lhát policii nebo soudu, nebo nějak se pokoušet podvádět je velice těžký přestupek (Clinton byl skoro vyhozen z Bílého Domu né že měl sex s nějakou holkou, ale že o tom lhal). Tvůj právník Tě vyseká ze skoro všeho, ale z podvodu je velice těžké se vysekávat. Budeš stát před soudem a co má Tvůj právník říct: “No, můj klient to sehrál že se bránil, a podváděl, ale on doopravdy je nevinný a teď by jste mu měli věřit!”? Dokázat podvod má před soudem asi stejný efekt jako atomová bomba ve válce. Skoro vždycky když může právník ukázat že druhá strana nějak podvedla, tak vyhraje ať je situace jakákoliv.

Při nejhorším budeš sedět za vraždu a budeš souzený rodinou lupiče že jsi protiprávně vzal jejich miláčkovi život. Při nejlepším budeš sedět za podvod, za obstrukci vyštřování, a jiné kriminální přestupky.

Mlynku a co pripad O.J. Simpson?

Kazdy(vcetne policie)vedel ze byl vinen, ale osvobodili ho. Sad
Holt mel hodne penez, tak si mohl zaplatit dobreho advokata. Confused
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikl napsal:

Pokud vím, tak O.J. Simpson nic nenahrával a nepodváděl.

Jinak, sice za těch $5 až $10 miliónů dolarů si mohl najít právníky kteří ho s toho vysekali. Ale ani oni ho nemohli ochránět před civilním soudem, který rozhodl že O.J. Simpson vinen je, a že musí zaplatit $30 miliónů pozůstalím Goldmana.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))

Laughing Laughing Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding Laughing

Mobiku, videl jsi posledni film p. Brodskeho 'Babi leto' (Autumn Spring)? Tak jestli ano, tak zjistis, ze mozne je vsechno Laughing .

Tak ten jsem jeste nevidel. Musim sehnta Wink Nejlepsi natocena svatebni hostina ... Slunce, seno ... Laughing Laughing
Mob

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Nikl napsal:

Pokud vím, tak O.J. Simpson nic nenahrával a nepodváděl.

Jinak, sice za těch $5 až $10 miliónů dolarů si mohl najít právníky kteří ho s toho vysekali. Ale ani oni ho nemohli ochránět před civilním soudem, který rozhodl že O.J. Simpson vinen je, a že musí zaplatit $30 miliónů pozůstalím Goldmana.

mlynku rekni popravde, myslis ze OJ je vinen a nebo ze to neudelal.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
pdmlynek napsal:
Dana_MI napsal:
A me nikdy ani ve snu nenapadlo, ze bych jednoho dne (pokud se toho doziju), sve syny k tomu oltari vest nemela ... tahle predstava je pro me dost neprijatelna Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad . Vlastne se na to, svym zpusobem, tesim uz od chvile, co se narodili ...

OK, družičky, né svědkyně. Ženich má best man, a několik groomsmen, nevěsta má maid of honor, a několik bridesmaids.

Jinak, nejsou žádné pravidla které by jsi porušovala že by jsi Ty doprováděla svého synu k oltáři. To je vážně věc jak si to ženich a nevěsta vyberou. Jestli to bude po České tradici, nikomu to nepříjde divné, neboj.

Mimochodem, co víš kde Tvojí kluci se ožení, a jestli. Možná po High school se přestěhuje jeden kluk do Japonska, a svatba bude v Japonským stylu, co víš. Smile

Diky Mlynku, dost jsi me uklidnil Smile - takze jeste mam, snad, sanci Wink . Ono to nemusi byt v ceskem stylu, ale proste to kazda ceska mama povazuje za svou povinnost a mimoradnou cest ... jsou nektere veci, ktere se Ti z hlavy nevykouri jen tim, ze se prestehujes pres Atlantik. Proste v sobe neses cast tradic sve zeme, to se neda nic delat.
U nas proste matka vede zenicha, pak jdou vsichni ostatni a nakonec otec vede nevestu a preda ji zenichovi.
No a s tim Japonskem - vlastne mas pravdu 'domo arigato gozaimashita' (nemam nainstalovanou japonskou klavesnici). Wink Holt se to musi brat vsechno s nadhledem.
A take je pravda, ze se vubec ozenit nemusi a ja proste jen ted blbnu (cekam na jeden papir od USCIS abych mohla zacit pracovat - jsem ted tak trochu 'stuck') a vubec pokud ano, mam jeste na vsechno par let (jednomu je skoro 13, druhemu 17 mesicu). Ale ten starsi uz dostava Valentynky a kdyz se ho zeptam, ktera holka se mu libi, tak se stahne a zacne se cervenat Laughing.

Dani,
mas pravdu ... kazda mama to tak urcite chce a ne jen pro sve syny,ale aj pro svou dceru ... ja si napriklad ani nechci predstavovat, ze bych se tu vdavala a nasi by nedostali visa aby mohli dojet na svatbu a me by k oltari tahnul napriklad muj sef (kteryho mam strasne rada,ale neni to muj tata) ... je v tom proste neco "kouzelnyho" kdyz je to jeden z tvych rodicu ...
Maminka place .. tata se z toho stesti docista ozere .. a pak se vsichni radujeme .. kdyz tam nemas pribuzny .. tak je to celkem o nicem ..
Ale bohuzel .. i to se muze stat...
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:
pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:

P.S. "Nasilnik by nemel byt zastrelen zezadu anebo po zastreleni padnout ven prede dvere, musi zustat uvnitr.

No, vidíš, tím že by jsis to chtěl vylepšit si to totálně pos.ereš.

Pravda je naopak. Mám nulový zájem radit protože o kriminálním zákoně vím úplné h.vno, ale většinou to je lepší když tělo spadne ven než dovnitř. Proč? Protože když zastřelíš někoho kdo se Ti dobývá do baráku, tak je to jednoduché dokázat že jses bál o svůj život. Když ho zastřelíš vevnitř, tak prosekurátor může ukázat že on Tvůj byt jen vykrádal, a že Ty jsi ho zastřelil aniž by to vypadalo že Ti ohrožoval život.

Ohledne toho padani ven z baraku; chyba, musi byt ve vnitrku protoze kdyz ho zastrelis kdy se jen dobyval tak te jeste neohrozoval a taky nesmis zapomenout mu dat do ruky nejakou zbran jestli zadnou nema. ( a tohle je informace od policejniho vysetrovatele a prokuratora)

Jó, to zrovna. Každý stát má samozřejmě trochu odlišné zákony, ale zatím neznám žádný stát kde musíš čekat až se Ti někdo se dokončí vloupnout do baráku než se můžeš bránit. Ani zákony které jsou na základě common law, ani na základě MPC. Uveď v jakém státě takový zákon je.

A taky napiš jméno prosekurátora který Ti radil dávat zastřeleným lidem do ruk nože.

to pdmlynek: Nevedel jsem ze z prispevku typu "kamenak" budes tak nervozni jako kdyby jse ti to prave stalo doma, tak sorry.

Ale jedna vazna otazka: Dokud se ti nekdo opravdu nevloupe dovnitr tveho domu, jak vis ze jsi v nebezpeci, co kdyz je to jenom hlucny postak prede dvermi. Taky jsi predtim napsal:

"Jinak, nikdy nemáš právo bránit smrtelnou sílou svůj majetek. Když Ti někdo krade auto nemůžeš ho zastřelit. Když se Ti někdo vloupá do baráku, tak nemáš právo ho zastřelit. Aby jsi měla právo lupiče zastřelit, tak musíš skutečně a upřimně věřit že Tvůj život je v nebezpečí."

takze bych rekl vloupani je utok na tvuj majetek dokud te lupic fyzicky neohrozi. A timto koncim svou "zhavou" debatu ohledne sebeobrany. Very Happy
Dana_MI

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Dana_MI napsal:
Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))

Laughing Laughing Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding Laughing

Mobiku, videl jsi posledni film p. Brodskeho 'Babi leto' (Autumn Spring)? Tak jestli ano, tak zjistis, ze mozne je vsechno Laughing .

Tak ten jsem jeste nevidel. Musim sehnta Wink Nejlepsi natocena svatebni hostina ... Slunce, seno ... Laughing Laughing

Tak tenhle film si opravdu sezen; stoji za to (maji ho treba i na Netflixu). Sice je trochu smutny, protoze vis, ze p. Brodsky kratce nato jaksi dobrovolne odesel ze sveta, nicmene humor je neprekonatelny (napriklad: "tak v tomhle hrobe s zadnou Vanousovou ja lezet nebudu - jestli je Jara zvykly kupovat hroby v secon-handu, no prosim. A vubec se mi to tu nelibi, neni tu zadnej vyhled ... " atd.). To jen tak jako priklad - je tam toho daleko vic. Laughing A vyplati se ho sledovat az do konce Wink .

A vubec - musim se Te take zeptat: jak se Ti libila nevesta se *S*P*A*M*? Wink
Dana_MI

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 10:46 am    Předmět: Mlynka NEDAME !!! Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

to pdmlynek: Nevedel jsem ze z prispevku typu "kamenak" budes tak nervozni jako kdyby jse ti to prave stalo doma, tak sorry.

Na Mlynkovu obranu Exclamation je treba uvest, ze presto, ze umi vyborne cesky (pokud mohu posoudit tak chyb dela velice malo), tak uz v CR hodne dlouho trvale nezije ... Mlynku, kolik let - 30 nebo tak?
Takze kdyz mu reknes cesky "kamenak", ktery by klasicky Cech normalne vzal, jemu se muze obcas stat, ze mu to nedojde a bere to vazne Crying or Very sad . Neni to ovsem vubec jeho vina; je to proto, ze Americane tenhle humor moc (nebo vubec, nevim) nepouzivaji.
Me se take parkrat stalo, ze jsem si delala srandu a manzel se urazil; proste me vzal uplne za slovo. Ted si uz trochu na muj humor zvykl a ja si zase navykla trochu se mirnit Wink .
Mob

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:

Nevesta jako takova sem nelibila Twisted Evil jako sranda - Vim ze kdybych chtel nekdy planovat nejakou akci, hostinu urcite si te pozvu, protoze jak tak to ctu s tebou bych se nenudil Wink Twisted Evil
Dana_MI

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Dana_MI napsal:

Nevesta jako takova sem nelibila Twisted Evil jako sranda - Vim ze kdybych chtel nekdy planovat nejakou akci, hostinu urcite si te pozvu, protoze jak tak to ctu s tebou bych se nenudil Wink Twisted Evil

Tak na to vem jed - a navic si vem, ze po 2 letech tady jsem zadne poradne mejdlo jeste neabsolvovala Crying or Very sad, takze mam abstak ... Navic me i desne bavi se podilet na planovani tech ruznych blbosti Wink . Ovsem to se taky musi sejit lidi, kteri si chteji zablbnout a ne jen cely vecer tise sedet ...
Mob

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Mob napsal:
Dana_MI napsal:

Tak na to vem jed - a navic si vem, ze po 2 letech tady jsem zadne poradne mejdlo jeste neabsolvovala Crying or Very sad, takze mam abstak ... Navic me i desne bavi se podilet na planovani tech ruznych blbosti Wink . Ovsem to se taky musi sejit lidi, kteri si chteji zablbnout a ne jen cely vecer tise sedet ...

2 roky? HAHA Ja tu jiz abstinuji 9 rokem!! Dobre jsem si zaradil s Mikem, on uz sem moc nechodi. Borec z jihu. Skoda ze bydlel skoro dva dny jizdy autem Rolling Eyes
Rad bych si zase zablbnul jako za mlada Twisted Evil
Mozna se neco jednou povede Cool
Dana_MI

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Dana_MI napsal:
Mob napsal:
Dana_MI napsal:

2 roky? HAHA Ja tu jiz abstinuji 9 rokem!! Dobre jsem si zaradil s Mikem, on uz sem moc nechodi. Borec z jihu. Skoda ze bydlel skoro dva dny jizdy autem Rolling Eyes
Rad bych si zase zablbnul jako za mlada Twisted Evil
Mozna se neco jednou povede Cool

To by bylo fajn Wink; pokud by se domluvilo vic lidi, nebyl by urcite problem (mozna jedine s US cops Question ).
Ja vim, 9 let je desna predstava, ale na druhou stranu ja a moje banda jsme si navykli 'blbnout' minimalne kazdy tyden a nekdy i jen tak vecer (u me bydleli 2 ukrajinske rodiny temer 2 roky). No, on se rekne Ukrajinec, ale za nich se nic neztratilo a vzdycky mi pomohli s udzbou na dome ci tak (predtim jsem mela na podnajmu Cechy a to byla jina, bohuzel) Crying or Very sad . Proste nekdo prinesl lahvinku, pustil se rusky pop a uz to jelo Twisted Evil (vetsinou jen tedy my 3 holky). Aspon mam na pamatku fotky, ale ty jsou nepublikovatelne .... Mr. Green.
A kdyz se slavily neci narozeniny, tak to bylo mejdlo - OVSEM ta svatba byla naprosty vrchol vseho (a vlastne i zaver) srandy. Jasne, bylo tam i hodne Cechu naseho razeni, ovsem program byl v ruskem duchu.
No, s manzelem byl ze zacatku trochu problem, protoze on mi tvrdil, ze tanec je sexualni zalezitost (asi baptisticka vychova). Ale my to tak nikdy nebrali; proste jsme si 'zaradili' a slo se spat = vyrizeno. Legrace je jedna vec, ale nesmi to prekrocit jistou hranici ...
Vis, ja se o tom rozepsala i trochu kvuli Scoutovi, protoze mi tvrdil, ze svatba je prezitek ci co Wink .
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nemyslel svatbu jako tu oslavu, party, mejdlo...... To si muzu udelat kdykoliv podle predstav a nepotrebuju pred tim absolvovat trapny obrad, vymenovat jeste trapnejsi prsteny a rikat priblble ANO na v ten moment naprosto stupidni otazku.
Ja myslel manzelstvi jako instituci. Ja verim tomu, ze by spolu lidi meli byt jen tak dlouho, jak opravdu oba chteji. V momente, kdy se zacina vkradat nevrazivost, nevera, nezajem ci dokonce nenavist, ma mit kazdy co nejjednodussi cestu k odchodu. Bez papirovani, nekolika stani a soudnich vyloh na pravniky, bez cejchu "rozvedeny/a". Ja ze vseho na svete nejvic miluju svobodu. Je to dokonce vic, nez zdravi. A nejlepsi vztah je ten, ve kterem jsem svobodne a dobrovolne nesvazany nejakymi manzelskymi manyry, ktere nam zacala katolicka cirkev vnucovat asi pred 2000 lety a ktere se staly v "nasich zemepisnych sirkach" bohuzel normou.
A pokud uz o to tak sverepe stojite, at uz heterosexualove, nebo homosexualove, tak jsem zasadne pro to, aby se nekdo rychle zasadil o legalizaci mnohozenstvi! To je v mnoha zemich prece uplne legalni a normalni.
Jen aby nedoslo k omylu, mne je vazne uplne jedno, co kdo dela, kolik a jakych mel svateb, kolik u toho roztriskal taliru nebo vybral penez se *S*P*A*M*. Ja jen prezentoval svuj postoj. Delat svatbu jenom proto, ze bude dva dny prdel a bude na co vzpominat? Jedine tehdy, kdyz by se stejna "prca" konala ve stejnem slozeni i pri rozvodu Laughing
Na svou prvni svatbu jsem si vzal hodinu volno z prace, pujcil jsem si narychlo dva nepadnouci prstynky a naprosto nevhodnou kravatu jeste na radnici. Bylo to ve ctvrtek po obede, nekdy v rijnu. Na rok si prisaham nevzpomenu. Rodicum a sourozencum jsem to musel rict, az to vyslo v mistni "drbne" v seznamu novomanzelu. jestli se od te doby neco zmenilo, tak jedine k horsimu. U rozvodu jsem uz ani fyzicky nebyl. Sve byvale zeny si obrovsky vazim, vzpominam rad na vsechny ty roky, co jsme spolu prozili a detem davam mnohem vic, nez mi "vymeril" nezavisly soud. Tou saskarnou kolem svatby z hlouby duse pohrdam a casto se sam sebe ptam, proc jsem se vlastne nechal tim vsemocnym a vsudypritomnym "systemem" k necemu , s cim vnitrne naprosto nesouhlasim, vlastne znasilnit. Bylo to okoli, tradice, ekonomicke vyhody, jednodussi styk s urady? Dodnes nechapu. Do te doby jsme totiz zili nekolik let uplne v klidu jako normalni, fungujici rodina.
Tak to jen tak na okraj k debate o svatbe a svatebnich obradech.
Vas scout.
Dana_MI

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 2:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, to chapu Smile. A vlastne mas i pravdu - v necem; predevsim v tom, kdy jeste manzelstvi funguje a kdy uz ne ...
Sama jsem si tim prosla - po zkrachovalem manzelstvi (8 let) se me pritel snazil dostat pod cepec skoro 6 let a neuspesne; sice to byl dobry partner, nicmene jsem vedela, ze rict mu to 'ANO' by byla sebevrazda ... a nikdy jsem to neudelala (rozvod by stejne prisel a kdo by chtel nejake ty tahanice). Ne, ja po svych omylech cekala, az prijde ta prava laska.
Jinak ja totiz taky nemyslela ten obrad - jen tu perfektni zabavu pred tim a potom (no, on ten obrad byl taky necim zajimavy, protoze na pokyn 'muzete polibit nevestu' jsem zenicha zacala libat ja ... pan tlumocnik to jaksi nestihl prelozit vcas Laughing
Ale ber zivot pozitivne, my Te mame radi a ... jednou to prece vsichni rozbalime i bez nejake svatby, ne Wink ?
Zivot je tu od toho, aby se zil Twisted Evil .
Vis, ale to uz jsem psala, tohle zruseni DCF v Praze bere hodne lidem pravo volby, kde se maji brat. Chapu, ze Ty na to mas svuj nazor, ovsem nekdo jiny muze mit zase ten svuj. Tak Te MOC prosim o jedno - neber lidem iluze (byt jsou treba povrchni a idealisticke, prehnane nebo zamilovane ci nevim co ... ale jsou jejich a oni jimi ziji). Ja uz o hodne z nich prisla, zivot je boj a Ty musis jit dal; bud zvitezis Ty a nebo Tvuj protivnik coz ovsem neznamena, ze v ozdobi 'miru' nemuze existovat neco jako laska. Ja na tu svou cekala 15 let, odstehovala jsem se za ni do zeme, jejiz pravidla mi cini potize, ale za zadnych okolnosti nepripustim, ze to byla chyba. Protoze vim, ze jsem udelala dobre a jsem i pres vsechny ty peripetie moc stastna.
Asi mas jine zalozeni, nekdo jiny to muze zase videt jinak, ale my to neresme; bavme se, smejme se, pijme, tanceme a zpivejme a uzivejme si zivot!!! Zivi se z nej stejne nedostaneme, to je fakt!

Vis, mam totiz pocit, ze nekdo Ti nekdy vzal vsechny iluze ... pokud jde o instituci manzelstvi. Pravda, bylo by skvele, kdyby se tohle casem zrusilo, kdyby treba holka, ktera s Tebou zije vic, jak X mesicu, byla automaticky povazovana za manzelku se vsemi privilegii - ale to, bohuzel, v mnoha pripadech tak neni (viz pripad druzky hasice, ktery nedavno zahynul pri orkanu Kyril ... normalne by nemela narok ani na vdovsky duchod i kdyz s nim ceka dite).
Muzes se bourit proti nekterym vecem jak chces - treba se do budoucna zmeni, co ja vim. Ovsem v mezidobi je podle me lepsi to brat tak, jak je, a vyuzit toho k tomu, abychom si to paradne uzili !!!

P.S. tak na to opravdu spravne mejdlo musis mit duvod - a podle ruskych tradic je to pouze svatba. Snad budu mit nekdy moznost Ti to dokazat ... (naucila jsem se docela dost, to mi ver).

A - mezi nami - nic ve zlem. V hodne vecech Te chapu, vazne ...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com