VELICE DULEZITE - ZRUSEN DCF V PRAZE !!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

VELICE DULEZITE - ZRUSEN DCF V PRAZE !!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdyz se ti nekdo vloupe do baraku a nehrozi ti smrtelne nebezpeci ale to ho "musis" zastrelit tak je dobre mu potom dat do ruky aspon nuz. Nezapomen ten nuz prvni ocistit a popripade se riznout. A potom kdyz zavolas policii, tak jak bylo vysse receno nezapomen verit ze jsi byl(a) v nebezpeci.

P.S. "Nasilnik by nemel byt zastrelen zezadu anebo po zastreleni padnout ven prede dvere, musi zustat uvnitr.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="pdmlynek"] Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))

Laughing Laughing Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
I kdyz se ti nekdo vloupe do baraku a nehrozi ti smrtelne nebezpeci ale to ho "musis" zastrelit tak je dobre mu potom dat do ruky aspon nuz. Nezapomen ten nuz prvni ocistit a popripade se riznout. A potom kdyz zavolas policii, tak jak bylo vysse receno nezapomen verit ze jsi byl(a) v nebezpeci.

Nevím jestli jsi tak naivní nebo si děláš srandu. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Jestli to myslíš vážně, tak udělat něco takového by byla asi největší chyba svého života. Jak rychle se domníváš že policie by na to přišla že to je nahrané? Během 10 vteřin, nebo by jim to trvalo až 15 vteřin?

Proč by jsi to dělal? Máš perfektní situaci: lupič se Ti vloupil do baráku, Ty jses bál o život, tak jses chránil. Tvůj právník to skreslí velice jednoduše, a soud tě propustí na svobodu. Done!

Když podvádíš tím že mu dáš nůž, tak okamžitě to bude vypadat že jsi byl vinen Ty. Uvědom si že v Americe lhát policii nebo soudu, nebo nějak se pokoušet podvádět je velice těžký přestupek (Clinton byl skoro vyhozen z Bílého Domu né že měl sex s nějakou holkou, ale že o tom lhal). Tvůj právník Tě vyseká ze skoro všeho, ale z podvodu je velice těžké se vysekávat. Budeš stát před soudem a co má Tvůj právník říct: “No, můj klient to sehrál že se bránil, a podváděl, ale on doopravdy je nevinný a teď by jste mu měli věřit!”? Dokázat podvod má před soudem asi stejný efekt jako atomová bomba ve válce. Skoro vždycky když může právník ukázat že druhá strana nějak podvedla, tak vyhraje ať je situace jakákoliv.

Při nejhorším budeš sedět za vraždu a budeš souzený rodinou lupiče že jsi protiprávně vzal jejich miláčkovi život. Při nejlepším budeš sedět za podvod, za obstrukci vyštřování, a jiné kriminální přestupky.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

P.S. "Nasilnik by nemel byt zastrelen zezadu anebo po zastreleni padnout ven prede dvere, musi zustat uvnitr.

No, vidíš, tím že by jsis to chtěl vylepšit si to totálně pos.ereš.

Pravda je naopak. Mám nulový zájem radit protože o kriminálním zákoně vím úplné h.vno, ale většinou to je lepší když tělo spadne ven než dovnitř. Proč? Protože když zastřelíš někoho kdo se Ti dobývá do baráku, tak je to jednoduché dokázat že jses bál o svůj život. Když ho zastřelíš vevnitř, tak prosekurátor může ukázat že on Tvůj byt jen vykrádal, a že Ty jsi ho zastřelil aniž by to vypadalo že Ti ohrožoval život.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:

Pravda je naopak. Mám nulový zájem radit protože o kriminálním zákoně vím úplné h.vno, ale většinou to je lepší když tělo spadne ven než dovnitř. Proč? Protože když zastřelíš někoho kdo se Ti dobývá do baráku, tak je to jednoduché dokázat že jses bál o svůj život. Když ho zastřelíš vevnitř, tak prosekurátor může ukázat že on Tvůj byt jen vykrádal, a že Ty jsi ho zastřelil aniž by to vypadalo že Ti ohrožoval život.

Ohledne toho padani ven z baraku; chyba, musi byt ve vnitrku protoze kdyz ho zastrelis kdy se jen dobyval tak te jeste neohrozoval a taky nesmis zapomenout mu dat do ruky nejakou zbran jestli zadnou nema. ( a tohle je informace od policejniho vysetrovatele a prokuratora)
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Mlynku, podle me 'Anonym" si jen delal srandu (cerny humor). Mohu se mylit, ale tohle byla podle me spis jen ironicka glosa ... v CR na tohle tema kolovaly ruzne vtipy Wink . Ovsem nikdo normalni by to urcite v realu neudelal .
Dana_MI

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))

Laughing Laughing Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding Laughing

Mobiku, videl jsi posledni film p. Brodskeho 'Babi leto' (Autumn Spring)? Tak jestli ano, tak zjistis, ze mozne je vsechno Laughing .
Dana_MI

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlynku, kdyz jsme tedy u tech svateb a role zenicha - napadla me jeste jedna vec: protoze tedy opravdu jsem jeste na zadne svatbe v US nebyla a jen jsem jich videla par ve filmu, zarazilo me, ze zenich na nevestu "ceka" u oltare. To nejde v procesi jako prvni?
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm .. tak to teda cumim na drat .... Rolling Eyes ... celou dobu clovek slysi jen o tom, jak mozna do dvou let bude CR bez viz do USA ... a ono to je nakonec vlastne uplne jinak...

My jim v Cechach stavime protipumovy destniky jak idioti a oni nam mezitim zrusili svatebni visa?? Sad co to je za bordel?

Ja teda v moji sytuaci bohuzel ani svatbu v Cechach planovat nemohu, pac jestli se chci zlegalizovat, tak to musim tady na uzemi USA, ale jsou lidi, kteri to planovali na CR pude... to me teda hrabne

Teda a vyte co je uplne nejhnusnejsi?? Ze ten zakon zacina presne v den mych narozenin Evil or Very Mad teda to nasere .. ja asi vsem normalne nosim smulu nebo co Shocked
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Mlynku, kdyz jsme tedy u tech svateb a role zenicha - napadla me jeste jedna vec: protoze tedy opravdu jsem jeste na zadne svatbe v US nebyla a jen jsem jich videla par ve filmu, zarazilo me, ze zenich na nevestu "ceka" u oltare. To nejde v procesi jako prvni?

Samozřejmě že každý to má jinak, ale normálně ženich čeká u oltáře (přijde ze strany), a pak k oltáři jdou bridesmaids (svědkyně?), pak maid of honor (hlavní její svědkyně?), a nakonec jde nevěsta s její otec dohromady k oltáři, kde otec svojí dceru “předá” ženichovi.

Lidi normálně sedějí, a vstanou když nevěsta jde k oltáři.

Většinou než začne ten celý process, tak předtím ushers (kamarádi ženicha v tuxedách) doprovodí do předních řad v rodiče, a pra-rodiče obouch stran. Taky se do toho někde zamotá ring bearer (nosič prstenů) což je chlapec asi 4 až 8 let starý, a flower girl což je malá holka asi 4 až 8 let stará která jde před první bridesmaid.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:

Ohledne toho padani ven z baraku; chyba, musi byt ve vnitrku protoze kdyz ho zastrelis kdy se jen dobyval tak te jeste neohrozoval a taky nesmis zapomenout mu dat do ruky nejakou zbran jestli zadnou nema. ( a tohle je informace od policejniho vysetrovatele a prokuratora)

Jó, to zrovna. Každý stát má samozřejmě trochu odlišné zákony, ale zatím neznám žádný stát kde musíš čekat až se Ti někdo se dokončí vloupnout do baráku než se můžeš bránit. Ani zákony které jsou na základě common law, ani na základě MPC. Uveď v jakém státě takový zákon je.

A taky napiš jméno prosekurátora který Ti radil dávat zastřeleným lidem do ruk nože.
Dana_MI

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tak to me fakt trochu zarazi ... pamatuji, ze v CR (nevim jak ted, ale drive urcite) se matky tesily na cest, ze sveho syna odvedou k oltari. Muj tatinek se dokonce rozplakal, protoze jeho maminka uz, bohuzel, nezila (tragicky zahynula v r. 1945) a vedla ho tedy misto ni jeho teta.
A me nikdy ani ve snu nenapadlo, ze bych jednoho dne (pokud se toho doziju), sve syny k tomu oltari vest nemela ... tahle predstava je pro me dost neprijatelna Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad . Vlastne se na to, svym zpusobem, tesim uz od chvile, co se narodili ...

Jinak uz jsem si svatbu nagooglovala, je opravdu trochu odlisna, v CR svedci jsou jen 2 (jeden pro nevestu a jeden pro zenicha), druzicky samozrejme mohou byt, to ano - proste neco je podobne, neco ne. I kdyz take asi jak u koho.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:11 pm    Předmět: wedding crashing Odpovědět s citátem

Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))

Ale nepřidal.

Nedělal jsem to kvůli tomu abych si nabalil holky, jak to je v tom filmu, ale spíš abych si prohlédl co se jak dělá, které zvyky, čtení, úhle pro fotografa, atd. jsou dobré a které se máme v naší svatbě vyhnout. A taky si ochutnat jídlo, v případách když se servírovalo v buffet stylu. Very Happy Very Happy

Ale nadruhé straně, jednou když jsem byl usher zase já, tak jsem musel vyhodit jednu ženskou která crashed wedding. Hrála si na zamilovanou holku, ale ve skutečnosti tam byla vykrást kabelky. Než přijela policie, tak zmizela, ale nic se nám nestratilo.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
A me nikdy ani ve snu nenapadlo, ze bych jednoho dne (pokud se toho doziju), sve syny k tomu oltari vest nemela ... tahle predstava je pro me dost neprijatelna Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad . Vlastne se na to, svym zpusobem, tesim uz od chvile, co se narodili ...

OK, družičky, né svědkyně. Ženich má best man, a několik groomsmen, nevěsta má maid of honor, a několik bridesmaids.

Jinak, nejsou žádné pravidla které by jsi porušovala že by jsi Ty doprováděla svého synu k oltáři. To je vážně věc jak si to ženich a nevěsta vyberou. Jestli to bude po České tradici, nikomu to nepříjde divné, neboj.

Mimochodem, co víš kde Tvojí kluci se ožení, a jestli. Možná po High school se přestěhuje jeden kluk do Japonska, a svatba bude v Japonským stylu, co víš. Smile
Dana_MI

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Dana_MI napsal:

OK, družičky, né svědkyně. Ženich má best man, a několik groomsmen, nevěsta má maid of honor, a několik bridesmaids.

Jinak, nejsou žádné pravidla které by jsi porušovala že by jsi Ty doprováděla svého synu k oltáři. To je vážně věc jak si to ženich a nevěsta vyberou. Jestli to bude po České tradici, nikomu to nepříjde divné, neboj.

Mimochodem, co víš kde Tvojí kluci se ožení, a jestli. Možná po High school se přestěhuje jeden kluk do Japonska, a svatba bude v Japonským stylu, co víš. Smile

Diky Mlynku, dost jsi me uklidnil Smile - takze jeste mam, snad, sanci Wink . Ono to nemusi byt v ceskem stylu, ale proste to kazda ceska mama povazuje za svou povinnost a mimoradnou cest ... jsou nektere veci, ktere se Ti z hlavy nevykouri jen tim, ze se prestehujes pres Atlantik. Proste v sobe neses cast tradic sve zeme, to se neda nic delat.
U nas proste matka vede zenicha, pak jdou vsichni ostatni a nakonec otec vede nevestu a preda ji zenichovi.
No a s tim Japonskem - vlastne mas pravdu 'domo arigato gozaimashita' (nemam nainstalovanou japonskou klavesnici). Wink Holt se to musi brat vsechno s nadhledem.
A take je pravda, ze se vubec ozenit nemusi a ja proste jen ted blbnu (cekam na jeden papir od USCIS abych mohla zacit pracovat - jsem ted tak trochu 'stuck') a vubec pokud ano, mam jeste na vsechno par let (jednomu je skoro 13, druhemu 17 mesicu). Ale ten starsi uz dostava Valentynky a kdyz se ho zeptam, ktera holka se mu libi, tak se stahne a zacne se cervenat Laughing.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com