Let do Colorada

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Let do Colorada
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2007 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Kudrow? Phoebe? “Přátelé”? Připadá mi to že diskutujete o sitcom “Friends”... Exclamation

Ách jo, no, jestliže toto se v ČR vysílá, tak se pak nedivím že Evropani považují USA za země cvoků. Sad

To se vysílá všude, i v Číně, třeba i v provincii Čching-chaj Wink
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2007 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
czolgos napsal:
Marketa_NY napsal:
Jo jo ... to mi rika hodne lidi ze mam ksicht jak Kudrow .. to je jeji prijmeni ty herecky z pratel .. bohuzel si nevzpomenu,jak se jmenovala v tom serialu ..

Phoebe Wink

Kudrow? Phoebe? “Přátelé”? Připadá mi to že diskutujete o sitcom “Friends”... Exclamation

Ách jo, no, jestliže toto se v ČR vysílá, tak se pak nedivím že Evropani považují USA za země cvoků. Sad

Mlynku, kdyz se nekdo kouka na komedii "Friends", tak v tom vidi jen zert. Ty herci co tam hrajou jsou bezvadny. Moje nejoblibenejsi herecka je prave ta Kudrow. Jeji "hit"(kdyz hraje na kytaru) je "Smelly cat, smelly cat.." Smile
Proc by si nekdo myslel, ze kdyz ona je v tom serialu cvakla, ze musi byt vsichni americane cvakli. Rolling Eyes
Nikl

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2007 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Nikl napsal:
No jo...ja Vam tu fotku sem tam prostridam... Wink

To budeme opravdu radi Smile

Mimochodem, kdyz jsem dneska na tu tvou fotku koukal, tak se me zdalo, ze mas pod pravym ramenem tetovani. Mozna ruzi? Nebo ze bych byl "slepej"? Very Happy

jak dlouho jsi na tem obrazek cumel Laughing a kolikrat jsi si ho nechal zvetcit Cool
ja ze tam nic nevidim Wink[/quote]

Na ten obrazek jsem nak moc dlouho necumel. Smile Jak jsem jiz psal Markete, neco jsem tam videl, tak jsem si na to vzal lupu. Very Happy
Ja jsem totiz docela dobry detektiv Wink
Kdyz jsem byl jeste malej kluk, tak me nic "neuslo".
Kazdej v rodine me rikal, ze bych mel jit na detektiva. No ale ja se blbe ucil Sad a tak me nasi dali jen na instalatera.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2007 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
Mob napsal:
Nikl napsal:

Mimochodem, kdyz jsem dneska na tu tvou fotku koukal, tak se me zdalo, ze mas pod pravym ramenem tetovani. Mozna ruzi? Nebo ze bych byl "slepej"? Very Happy

jak dlouho jsi na tem obrazek cumel Laughing a kolikrat jsi si ho nechal zvetcit Cool
ja ze tam nic nevidim Wink

Na ten obrazek jsem nak moc dlouho necumel. Smile Jak jsem jiz psal Markete, neco jsem tam videl, tak jsem si na to vzal lupu. Very Happy
Kazdej v rodine me rikal, ze bych mel jit na detektiva. No ale ja se blbe ucil Sad a tak me nasi dali jen na instalatera.[/quote]

Nahodou instalater...taky musi mit dobry oci ... tak bud rad,zes treba neskoncil jako pruvodci v tunelu,tam by ti byl zrak naprosto k nicemu Laughing
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2007 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
Mob napsal:
Nikl napsal:

Kazdej v rodine me rikal, ze bych mel jit na detektiva. No ale ja se blbe ucil Sad a tak me nasi dali jen na instalatera.[/quote]

Nahodou instalater...taky musi mit dobry oci ... tak bud rad,zes treba neskoncil jako pruvodci v tunelu,tam by ti byl zrak naprosto k nicemu Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2007 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikl napsal:

Mlynku, kdyz se nekdo kouka na komedii "Friends", tak v tom vidi jen zert. Ty herci co tam hrajou jsou bezvadny. Moje nejoblibenejsi herecka je prave ta Kudrow. Jeji "hit"(kdyz hraje na kytaru) je "Smelly cat, smelly cat.." Smile

Ach jo. Rolling Eyes

Myslím že studuješ moje příspěvky moc seriózně. Asi jsem tam měl dát více Smile Smile Smile

http://www.youtube.com/watch?v=R1byGtdrNS4
Nikl

PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2007 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Nikl napsal:
Mob napsal:
Nikl napsal:

Kazdej v rodine me rikal, ze bych mel jit na detektiva. No ale ja se blbe ucil Sad a tak me nasi dali jen na instalatera.

Nahodou instalater...taky musi mit dobry oci ... tak bud rad,zes treba neskoncil jako pruvodci v tunelu,tam by ti byl zrak naprosto k nicemu Laughing[/quote]

Zalezelo by jak ten tunel bude dlouhej. Jestlize jen nekolik kilometru, tak by to jeste slo. Kdyby ale treba 20 km, tak to bych uz si musel asi poridit slunecni bryle. Wink
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2007 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jo ... s Vama je sranda kluci Very Happy

No jinak ... tetovani je OHM symbol ... a je v miste mezi lopatkama a krkem. Nechala jsem si ho delat pred rokem. JEste me neomrzelo Cool Pak mam taky piersing v jazyku a v usich Laughing
No a tim jsem skoncila se skraslovanim vlastniho tela ... for now Twisted Evil

No jinak .. s tou hereckou .. ja nevim, proc si diky tomuhle serialu muzou lidi myslet, ze jsou vsici amici takovi. Mimo to, ona to nedelala proto, ze je "americanka" ale byla to narazka na blondyny a jejich inteligenci ... proto hrala takovou trubku .. ve skutecnosti, je to strasne inteligentni zenska s normalnim zivotem. .. prece nemuzete posuzovat nekoho podle toho jakou ma roli ve filmu ci serialu ...

To napriklad potom A. Hopkins zere lidi a J. Roberts je slapka co jde za prachy ... notak ... copak se podle filmu da odsuzovat clovek nebo snad i cely narod????????? Rolling Eyes
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:

No jinak ... tetovani je OHM symbol ... a je v miste mezi lopatkama a krkem. Nechala jsem si ho delat pred rokem. JEste me neomrzelo Cool Pak mam taky piersing v jazyku a v usich Laughing

No jinak .. s tou hereckou .. ja nevim, proc si diky tomuhle serialu muzou lidi myslet, ze jsou vsici amici takovi. Mimo to, ona to nedelala proto, ze je "americanka" ale byla to narazka na blondyny a jejich inteligenci ... proto hrala takovou trubku .. ve skutecnosti, je to strasne inteligentni zenska s normalnim zivotem. .. prece nemuzete posuzovat nekoho podle toho jakou ma roli ve filmu ci serialu ...

To napriklad potom A. Hopkins zere lidi a J. Roberts je slapka co jde za prachy ... notak ... copak se podle filmu da odsuzovat clovek nebo snad i cely narod????????? Rolling Eyes

ad tetovani lopatky a krk....moc vysoko, ja rad ...jak to popsat ...
jen by neskodilo kdyby byla blondata ...a vic ...ehm ... obdarena Laughing
Nikl

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Marketa_NY napsal:

ad tetovani lopatky a krk....moc vysoko, ja rad ...jak to popsat ...

Kdepak jsi tu krasku "zkopiroval" Smile
Uz jsem to nekde videl. Mozna na VRBE? Wink
No zase takova kraska to neni. Jen ma pekne telo a zajimave tetovani. Smile
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:

No, není to nic co $3.500 u chirurga a $150 u kadeřnice nevyřeší....
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Mob napsal:

"Obdarena" neni mozna z toho duvodu, ze to muze byt chlap(po ty operaci, co pise Mlynek) Very Happy
Mob

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2007 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikl napsal:

Kdepak jsi tu krasku "zkopiroval" Smile
Uz jsem to nekde videl. Mozna na VRBE? Wink
No zase takova kraska to neni. Jen ma pekne telo a zajimave tetovani. Smile

Krasku jsem "zkopiroval" ze SamotyuLesa-news.mob Cool
Neposilal jsem ji kvuli jeji krase, ale kvuli krase jejiho tetovani. Ta kerka se me libi a je na vybornem miste Twisted Evil
Mob

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2007 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Mob napsal:

$3.500?? Kde? Nejaky levny ne?? Co jsem tak slysel Twisted Evil tak to stoji $10.000
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2007 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:

$3.500?? Kde? Nejaky levny ne?? Co jsem tak slysel Twisted Evil tak to stoji $10.000

$10.000 za co? Píšeš o mammoplastyi nebo píšeš o sex change operaci jak to zní že psal Anonym?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com