pro SARKU WARZELOVOU z OH

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pro SARKU WARZELOVOU z OH
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 12:19 am    Předmět: Re: kino Odpovědět s citátem

Pepan napsal:
Mob napsal:
Pepan napsal:
Ahoj,
zdravim vsechny, cetl jsem vsechny vase hadky tady, a je to az k nevire, kolik je mezi namy cechy "zlodejicku, podvodnicku" a zavistivych lidi.
Ja jsem pracoval na kine rok a docela ta prace me bavila. Bylo to v state Minesota. Prakticky jsem si nemohl na nic stezovat, prace byla v pohode a penize jsem dostaval "na cas" . Ale nakonec me znami premluvili a ja odjel s nima na Floridu, kde to stalo tak akurat za h***o !!! Jo zlatoucke kino. Kdybych mel tu sanci, vratil bych se hned. Tam jsou jisty penize !!! Doufam, ze ty famy, ktere se siri tady po internetu nejsou pravdive. Protoze ja bych do toho sel znova, i presto, co se tady pise, protoze ja tomu moc neverim, cely zivot se ridim svoji intuici, ktera ma nikdy nezklamala.

Pepino Laughing Ad tvoje intuice ktera nikdy nezklame. Ze jsem tak smely, co se ji stalo kdyz jsi se rozhodoval jestli jet na Floridu a nebo jsi premyslel necim jinym Rolling Eyes Laughing

.....hmm docela mas pravdu, poprve v zivote jsem nedal na svou intuici (ridil jsem se hlasem sveho srdce) a tak to taky dopadlo. Seznamil jsem se s docela fajn holkou a se znamima jsme nakonec odjeli na tu Floridu, kde me nakonec ta ( fajn) holka ojebala o vsechny prachy a nakonec jsem zjistil, co je zac a taky, ze jeji sliby ( prace, my dva...) jsou jedna velka lez Crying or Very sad Znami, to zabalili a ona stejne zdrhla s nejakym mladym cernochem.
Takze jsem bez prace a myslel jsem, ze bych zase zkusil to nejaky kino, kde bych byl sam a mel svaty klid Confused Kdyby jste o necem vedeli, tak napiste. Je mi jedno v jakem to bude state. Auto a chut do prace mam neni problem.

Pepan, ty se me libis Smile
Uprime to priznas a reknes jak to bylo RESPECT! Cool
Well, kdyz o necem uslysim urcite se ti ozvu. Wink
anonymmmm
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 7:48 pm    Předmět: Re: kino Odpovědět s citátem

Pepan napsal:
Mob napsal:
Pepan napsal:
Ahoj,
zdravim vsechny, cetl jsem vsechny vase hadky tady, a je to az k nevire, kolik je mezi namy cechy "zlodejicku, podvodnicku" a zavistivych lidi.
Ja jsem pracoval na kine rok a docela ta prace me bavila. Bylo to v state Minesota. Prakticky jsem si nemohl na nic stezovat, prace byla v pohode a penize jsem dostaval "na cas" . Ale nakonec me znami premluvili a ja odjel s nima na Floridu, kde to stalo tak akurat za h***o !!! Jo zlatoucke kino. Kdybych mel tu sanci, vratil bych se hned. Tam jsou jisty penize !!! Doufam, ze ty famy, ktere se siri tady po internetu nejsou pravdive. Protoze ja bych do toho sel znova, i presto, co se tady pise, protoze ja tomu moc neverim, cely zivot se ridim svoji intuici, ktera ma nikdy nezklamala.

Pepino Laughing Ad tvoje intuice ktera nikdy nezklame. Ze jsem tak smely, co se ji stalo kdyz jsi se rozhodoval jestli jet na Floridu a nebo jsi premyslel necim jinym Rolling Eyes Laughing

.....hmm docela mas pravdu, poprve v zivote jsem nedal na svou intuici (ridil jsem se hlasem sveho srdce) a tak to taky dopadlo. Seznamil jsem se s docela fajn holkou a se znamima jsme nakonec odjeli na tu Floridu, kde me nakonec ta ( fajn) holka ojebala o vsechny prachy a nakonec jsem zjistil, co je zac a taky, ze jeji sliby ( prace, my dva...) jsou jedna velka lez Crying or Very sad Znami, to zabalili a ona stejne zdrhla s nejakym mladym cernochem.
Takze jsem bez prace a myslel jsem, ze bych zase zkusil to nejaky kino, kde bych byl sam a mel svaty klid Confused Kdyby jste o necem vedeli, tak napiste. Je mi jedno v jakem to bude state. Auto a chut do prace mam neni problem.

Pepane, ty ses fakt kreten, jedna "bitch", Te uz okradla na floride a ted chces aby Te druha bitch ojebala na kine? Hej chlape dej se dohromady Rolling Eyes A radeji si vsechno poradne rozmysli, nez podniknes dalsi blbost a vsechno si to tady precti od A az do Z.
Mira
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 15, 2007 3:53 pm    Předmět: Re: PRO HENKA! Odpovědět s citátem

Henek napsal:
SARKA napsal:
JA JSEM V COLUMBUSU A JE NAS TADY CELKEM DOST! A CO TY(VY) TAM V CINCINNATY?? SARKA

V Cincinnati velice dobre ale cesi tady nejak nejsou nebo alespon jsem je nepotkal..

Ahoj Henku,jsme v Cincinnati,ozvy se na email, harlow @centrum.cz Question
anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 12:04 pm    Předmět: Pepane Odpovědět s citátem

jestli mas jeste zajem o praci na kine,dej vedet,......!
Pepan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 2:42 pm    Předmět: Re: Pepane Odpovědět s citátem

anonymni napsal:
jestli mas jeste zajem o praci na kine,dej vedet,......!

no jo, ale napis nejaky kontakt na sebe, nejlepe e-mailovou schranku, nebo telefon Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 5:22 pm    Předmět: Volej kdykoliv,popripade nechej vzkaz!Dik! Odpovědět s citátem

614-439-4290
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kdo je zaregistrovanej muze vyuzit PM nebo SZ soukrome zpravy (privatni komunikace mezi registrovanymi) a pak nemusi zverejnovat zadne osobni informace zde na foru. Registrace trva priblizne 60 sekund.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com