|
|
| Autor |
Zpráva |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so leden 13, 2007 12:19 am Předmět: Re: kino |
|
|
| Pepan napsal: | | Mob napsal: | | Pepan napsal: | Ahoj,
zdravim vsechny, cetl jsem vsechny vase hadky tady, a je to az k nevire, kolik je mezi namy cechy "zlodejicku, podvodnicku" a zavistivych lidi.
Ja jsem pracoval na kine rok a docela ta prace me bavila. Bylo to v state Minesota. Prakticky jsem si nemohl na nic stezovat, prace byla v pohode a penize jsem dostaval "na cas" . Ale nakonec me znami premluvili a ja odjel s nima na Floridu, kde to stalo tak akurat za h***o !!! Jo zlatoucke kino. Kdybych mel tu sanci, vratil bych se hned. Tam jsou jisty penize !!! Doufam, ze ty famy, ktere se siri tady po internetu nejsou pravdive. Protoze ja bych do toho sel znova, i presto, co se tady pise, protoze ja tomu moc neverim, cely zivot se ridim svoji intuici, ktera ma nikdy nezklamala. |
Pepino Ad tvoje intuice ktera nikdy nezklame. Ze jsem tak smely, co se ji stalo kdyz jsi se rozhodoval jestli jet na Floridu a nebo jsi premyslel necim jinym  |
.....hmm docela mas pravdu, poprve v zivote jsem nedal na svou intuici (ridil jsem se hlasem sveho srdce) a tak to taky dopadlo. Seznamil jsem se s docela fajn holkou a se znamima jsme nakonec odjeli na tu Floridu, kde me nakonec ta ( fajn) holka ojebala o vsechny prachy a nakonec jsem zjistil, co je zac a taky, ze jeji sliby ( prace, my dva...) jsou jedna velka lez Znami, to zabalili a ona stejne zdrhla s nejakym mladym cernochem.
Takze jsem bez prace a myslel jsem, ze bych zase zkusil to nejaky kino, kde bych byl sam a mel svaty klid Kdyby jste o necem vedeli, tak napiste. Je mi jedno v jakem to bude state. Auto a chut do prace mam neni problem. |
Pepan, ty se me libis
Uprime to priznas a reknes jak to bylo RESPECT!
Well, kdyz o necem uslysim urcite se ti ozvu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymmmm Anonymní
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 7:48 pm Předmět: Re: kino |
|
|
| Pepan napsal: | | Mob napsal: | | Pepan napsal: | Ahoj,
zdravim vsechny, cetl jsem vsechny vase hadky tady, a je to az k nevire, kolik je mezi namy cechy "zlodejicku, podvodnicku" a zavistivych lidi.
Ja jsem pracoval na kine rok a docela ta prace me bavila. Bylo to v state Minesota. Prakticky jsem si nemohl na nic stezovat, prace byla v pohode a penize jsem dostaval "na cas" . Ale nakonec me znami premluvili a ja odjel s nima na Floridu, kde to stalo tak akurat za h***o !!! Jo zlatoucke kino. Kdybych mel tu sanci, vratil bych se hned. Tam jsou jisty penize !!! Doufam, ze ty famy, ktere se siri tady po internetu nejsou pravdive. Protoze ja bych do toho sel znova, i presto, co se tady pise, protoze ja tomu moc neverim, cely zivot se ridim svoji intuici, ktera ma nikdy nezklamala. |
Pepino Ad tvoje intuice ktera nikdy nezklame. Ze jsem tak smely, co se ji stalo kdyz jsi se rozhodoval jestli jet na Floridu a nebo jsi premyslel necim jinym  |
.....hmm docela mas pravdu, poprve v zivote jsem nedal na svou intuici (ridil jsem se hlasem sveho srdce) a tak to taky dopadlo. Seznamil jsem se s docela fajn holkou a se znamima jsme nakonec odjeli na tu Floridu, kde me nakonec ta ( fajn) holka ojebala o vsechny prachy a nakonec jsem zjistil, co je zac a taky, ze jeji sliby ( prace, my dva...) jsou jedna velka lez Znami, to zabalili a ona stejne zdrhla s nejakym mladym cernochem.
Takze jsem bez prace a myslel jsem, ze bych zase zkusil to nejaky kino, kde bych byl sam a mel svaty klid Kdyby jste o necem vedeli, tak napiste. Je mi jedno v jakem to bude state. Auto a chut do prace mam neni problem. |
Pepane, ty ses fakt kreten, jedna "bitch", Te uz okradla na floride a ted chces aby Te druha bitch ojebala na kine? Hej chlape dej se dohromady A radeji si vsechno poradne rozmysli, nez podniknes dalsi blbost a vsechno si to tady precti od A az do Z. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mira Anonymní
|
Zaslal: po leden 15, 2007 3:53 pm Předmět: Re: PRO HENKA! |
|
|
| Henek napsal: | | SARKA napsal: | | JA JSEM V COLUMBUSU A JE NAS TADY CELKEM DOST! A CO TY(VY) TAM V CINCINNATY?? SARKA |
V Cincinnati velice dobre ale cesi tady nejak nejsou nebo alespon jsem je nepotkal.. |
Ahoj Henku,jsme v Cincinnati,ozvy se na email, harlow @centrum.cz  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymni Anonymní
|
Zaslal: po březen 12, 2007 12:04 pm Předmět: Pepane |
|
|
| jestli mas jeste zajem o praci na kine,dej vedet,......! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepan Anonymní
|
Zaslal: st březen 14, 2007 2:42 pm Předmět: Re: Pepane |
|
|
| anonymni napsal: | | jestli mas jeste zajem o praci na kine,dej vedet,......! |
no jo, ale napis nejaky kontakt na sebe, nejlepe e-mailovou schranku, nebo telefon  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 5:22 pm Předmět: Volej kdykoliv,popripade nechej vzkaz!Dik! |
|
|
| 614-439-4290 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Ten kdo je zaregistrovanej muze vyuzit PM nebo SZ soukrome zpravy (privatni komunikace mezi registrovanymi) a pak nemusi zverejnovat zadne osobni informace zde na foru. Registrace trva priblizne 60 sekund. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|