|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 12:53 pm Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | Samozrejme nemuzu prinest na DL vubec nic a tudiz je pro me momentalne DL naprosto nedostupnej. Zatim.  |
Ja taky nemam nic americkeho.Ani INS papiry.Nic,sem tu vlastne nikdo
Ale ted vazne.Sem mozna taky prvni na rade.Mam to na 8 ranni?!
Ocean ty si se nebala?Mas tu decko?Ja jo.Nechci do Ceska zpatky,jenom to ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 2:50 pm Předmět: |
|
|
Pokud se bude jednat jenom o ten ridicak, tak by to nemel byt problem. Tech $260, co platila Ocean, se mi zda za "Driving w/o a license" az moc, tady v OH by jsi platila polovinu.
Mel bych par rad a zkusenosti, ale Scout by me chtel zase zavrit, tak si to radsi necham pro sebe.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 3:01 pm Předmět: :) |
|
|
Jen rad, rad!!! Sem s tim. At se neco priucime
Zakony jsou i na to, aby se porusovaly, ne? Hlavne se nenechat chytit
Jen ze mne nedelej mravnostniho policajta! Jsem v zasade pro to, aby se vyuzilo vsech dostupnych prostredku k dosazeni vytceneho cile, ale ja prosazuji urcitou posloupnost. A tim myslim, ze federalni trestni cin by mel nastoupit na radu az ve chvilich nejvyssi nouze  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 4:49 pm Předmět: |
|
|
Te jenom taham za nohu !
Souhlasim se Scoutem - hlavne se nenechat chytit, to je asi nejlepsi rada. Ja ujedu za rok cca 150.000 mil a policajti me uz tri roky nezastavili. Nechapu lidi, kteri jsou tady ilegalne, nemaji ridicak a jezdi jak prasata, o takovych, kteri tady jezdi ozrali ani nemluve. Kdyz nemam ridicak, tak jezdim speed limit a zastavuju na stopkach, ne ?
Ale nekteri mozna meli jen smulu, takze kdyz uz nekoho chyti, tak je rozhodne lepsi jit k soudu, protoze nedostavit se po predvolani k soudnimu rizeni bez omluvy je na zatykac. Pokud ale je na ticketu napsano, ze ho lze zaplatit postou, tak k soudu NECHODIT, zatnout zuby, zaplatit kolik tam policajt napsal a zacit jezdit slusne. U rizeni bez DL je ovsem myslim ve vsech statech nutne se k soudu dostavit. Par mym kamosum se to stalo tady v OH, v MS a AK - vsichni k soudu museli. U soudu byt vcas, i kdyz to, ze to mas na 8 rano neznamena, ze pujdes prvni, protoze na stejnou hodinu to ma spousta lidi a zalezi v jakem poradi to soudce projednava (jeden kluk tam sedel az do obeda). Tvarit se kajicne a soudci neodporovat, je vetsinou dobry napad , stejne jako je dobry napad mit s sebou co nejvic platnych dokladu - cesky ridicak, mezinarodni ridicak a pas s platnym vizem, i kdyz je to jenom turistak by meli pomoct. Pak uz vetsinou zalezi na soudci, jak se na to bude divat. Neznam nikoho, kdo by za to sel sedet, takze na 99% to bude pokuta, obzvlast vzhledem k tomu, ze to bylo poprve a ze urcite slibis, ze si ridicak udelas, jak to jenom nejdriv pujde.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 5:19 pm Předmět: Problem s ticket je vetsi nez ta pokuta |
|
|
Problém s pokutou není ta částka peněz, ale to že Ti to zvedne pojištění na 3 až 5 let. Takže ten ticket za 150 USD Tě bud eve skutečnosti stát i 2.500 USD.
Jestliže jsi zastavený, a nevymluvíš se, tak jdi k soudu. Domluv se s prosekurátorem, že zaplatíš za jiný přestupek (např. neopatrnostní jízda místo rychlá jízda) a že budeš mít rejstřík čistý. Navrhnout to soudci je už moc pozdě. A jó, většinou prosekutátoři s tím souhlasí; mají výhru aniž by se museli o to s Tebou před soudem hádat. Jedinný problém je, že jít před soud Ti zabere fůru času, i tak 3 hodiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 6:20 pm Předmět: |
|
|
Pro anonyma - decko tady nemam, my jsme doma uz vsichni dospeli .
Bala nebala - hezky jsem se s rodinou rozloucila a kladla jim na srdce, at nesilej a kdyby me poslali domu, at je proboha nenapadne jezdit za mnou.
Nejsem zadny lev silnic a na te stopce jsem zastavila, ale nepostala... Bylo to v nasi naprosto vylidnene ctvrti a ja jsem toho poldu videla, stal tam na krizovatce a byla jsem fakt prekvapena, kdyz se za mnou vydal a rozblikal. Mladej kluk, asi se tam nudil. Ale meli pravdu, 2 vetriny jsem nestala ( od te doby stojim ).
VSICHNI jsme meli predvolani na osmou a do soudni budovy pustili presne v 8.00, ale prijela jsem driv a stoupla jsem si pred dvere a tak jsem se tam nejak vecpala jako prvni, protoze me vsichni varovali, ze tam stravim dopoledne.
Soudce prisel jen na chvilku, hezky se s nami privital a mel kratkej proslov ( prekladanej do spanelstiny ) a pak se nas uz ujaly jen administrativni pracovnice a soudce by eventualne resil ty, kteri by se citili nevinni, nebo ty, kteri meli vic prestupku atd. Oznamil nam, ze bude cekat ve vedlejsi mistnosti a kdokoliv ho bude potrebovat, ma moznost se tam presunout.
Z velke bedny ty sekretarky vytahly po predlozeni 1 ID spis s predem stanovenou pokutou. Na nic se nikdo neptal. Vubec na nic! Takze cpat jim tam nejake doklady a vest s nimi reci bylo zbytecne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Jit k soudu bez jakekoli formy identifikace je prima cesta do krimu. Ja jsem vzdycky lidem rikal, aby si ssebou pas pokud maji platne vizum vzali. S nikym se nemusis vykecavat, ale pokud se Te nekdo na neco a zepta a Ty budes vejrat jak tele, tak Ti to u soudce urcite neprida. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Jeste bych rad podotkl, ze u vsech soudu tykajicich se dopravnich prestupku, u kterych jsem byl, prosecutor chybel, byl tam pouze soudce a zrizenec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 5:40 am Předmět: |
|
|
Tak vam reknu ze jeden kluk tady jezdil na ten radoby ridicak licence2000 a mel taky soud a po predlozeni teto karticky mu soudce rekl jen tolik ze jeho pripad odklada a ma mesic na to aby si udelal americky ridicak.A kdyz jim rekl ze se o to pokousel a ze ho z tama vyprovodili se slovy ze neni obcan a nema ani kartu,tak soudce chvili ziral kroutil hlavou vypsal mu papir ktery tam ma ukazat a dnes ma zdarne udelany ridicak v TN. rekl bych nestesti v stesti... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 4:19 pm Předmět: |
|
|
pro big_rig.
Nemela sem nikdy za ty leta co tu sem zadny problem.Vedela sem ze musim dodrzovat zakony a jezdila jsem podle predpisu.Vsude stavela na stopce snad na minutu.V nedeli jel za mnou asi 3 mile polda,ale jen proto,ze jel ve vedlejsim pruhu a mel stejnou cestu.prijizdela jsem ke krizovatce na odboceni doleva a na tachometru mela 52 mil/h.Povolenej limit je 50,takze sem nespidovala.Ale pokud mas na tachaci 52 a jsi asi tak 30 metru od krizovatky a byla porad zelena a kdyz sem se priblizila k semaforu a naskocila oranzova,ale protoze turn ma 90 stupnu,pribrzdila sem a jak sem zatacela,naskocila cervena.Ale to uz sem byla za krizovatkou a blbec za mnou.
Takze sem mela hold smulu.Hadat se s nim nemuzu,pac vim co by nasledovalo.Musel prijet muz,kterej se prokazal floridskym ridicakem a polda me nechal odejet dom mym autem.Mela jsem to domu asi tak 1,5 mile.
Smula.Blba.
Dodrzuju zakony opravdu jak debil,ale tohle byla blba smula.
To je asi moje story.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 4:29 pm Předmět: |
|
|
Zaplatila sem dneska pravnikovi $1125 pac mi rekl,ze tam radeji nemam chodit a ze tam pujde za me.Ani platit pokutu nemam a ridit taky ne do doby nez budu mit ridicak(mezinarodni)kterej mi polda vzal zpatky.
Pokud mi pravnik vyridi to ze mi daj ridicak zpatky(konci mi pristi mesic,obnovuju ho rocne u iadc-club)a budu moct jezdit tak fajn.Cert vem prachy ale pokud mi vyridi jen to ze nemusim k soudu a rekne mi ze zaplatil pokutu za me a to je vsechno tak tech 1125 dolaru mi bude chybet.Neptejte se me jak mi bude chybet ale bude mi to mrzet pac sem tam mohla jit sama,tvarit se jak blbecek a odejit s poplatkem za soudni vydaje coz je asi 260,jak psala ocean a bylo by.
Ted babo rad co delat.Zavolat pravnikovi,kterej mimichodem mel na me 2 minuty,pac necekane musel k soudu a de facto mi nerek co vlastne mini delat,jen to ze pujde za me k soudu a nemam platit pokutu a nebo stahnout od nej zpatky sek a jit sama na soud.
Vim ze to dopadne tak ze mi tam daj 30 dni na udelani FL ridicaku a pokud ho neukazu do tech 30 dnu,tak co se se mnou stane.
Nemate nekdo pro me prosim nejay tip co delat?
Dekuju vam predem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Jeste neco.Mam akorat cesky original ridicaku a propadlej pas s platnym vizem.Nic vic.Jo a jeste tu knizku od mezinarodniho ridicaku co je v nem prave poldou mi odebranej mezinarodni ridicak.To je vse. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 6:06 pm Předmět: Vůbec nerozumím vztahu mezi Tebou a Tvým právníkem |
|
|
| Anonymous napsal: | Zaplatila sem dneska pravnikovi $1125 ...
Ted babo rad co delat.Zavolat pravnikovi,kterej mimichodem mel na me 2 minuty,pac necekane musel k soudu a de facto mi nerek co vlastne mini delat,jen to ze pujde za me k soudu....
Nemate nekdo pro me prosim nejay tip co delat?
Dekuju vam predem. |
Jestliže jsis zaplatila za advokáta, tak se máš ptát jeho a né se ptát zde. On zná zákony FL a Tvůj případ daleko lepší než kdokoliv tady. Navíc on se o Tvůj problém má starat jako nikdo zde.
Je mi záhadné že se vůbec ptáš na to co on pro Tebe udělá. Uvědom si, že jestli Ty jsi klient, tak on je Tvůj zaměstnanec, a on slouží Tobě, a dělá to na čem jste se dohodli že bude dělat (Zdroj: Florida Rules of Professional Conduct , 4-1.2). Je povinný Tě informovat co se děje (4-1.4) aby jsi mohla rozhodovat co se bude dít dál. To že Ti neřekl základní věci jako jestliže to jen zaplatí, nebo jestliže pro Tebe udělá víc se mi zdá dosti divné. Jestliže jen zaplatí, tak Tě vzal na hůl, a zřejmě dosti seriózně překročil etické pravidla proti nadměrných poplatkách (4-1.5).
Jestliže jediná věc co mohl udělat je že jen zaplatil (což může být pravda), tak Ti měl říct, buď zadarmo, nebo tak za 30 USD, že si to máš jít vyřídit sama a neplýtvat své prachy na právníkách. (4-2.1)
Nenech se ošidit. Advokáti jsou zmije; ale když jim zaplatíš tak mají být Tvoje zmije. (Preamble, para 2).
A nikdy nezapomeň že on je Tvůj podřízený, a Ty jsi jeho šéf. A on slouží Tobě, a né opačně. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Jak to tak ctu, tak to byl fakt pech ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 20, 2005 7:59 am Předmět: ridicak |
|
|
jeste v dnesni dobe jde vyridit normalni ridicak.proc jezdite na ty falesne mezinarodni?tady mate adresu kde jsem nedavno delal ridicak;maroridicak(zavinAC)seznam.cz
nepotrebovala jsem bilou kartu,ssn a nekdo z nas tam nemel ani vizum.informujte se na vyse uvedene adrese. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|