podvodnik a dluznik

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

podvodnik a dluznik
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Petr S
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro to nema z forem nic spolecneho. Poslal jsem ti e-mail. Dik Petr S.
ti co jim dluzi!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 3:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nedelej ze sebe chudinku najednou,co to placas???ze obchody byly vedlejsak,co myslis,tu zkrachovalou diskoteku,ktera jela chvili???Ha.vsak si to jeste vsichni vyrikame,neboj!!!!ja jsem ted v usa,24.4.jedu domu,tak si tady na tebe pockame.to se neboj ze ne!!!!skoda ze jsem hodne daleko od wv.jinak bych si te chytl tady.Zlodeji
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ti co jim dluzi!!! napsal:
nedelej ze sebe chudinku najednou,co to placas???ze obchody byly vedlejsak,co myslis,tu zkrachovalou diskoteku,ktera jela chvili???Ha.vsak si to jeste vsichni vyrikame,neboj!!!!ja jsem ted v usa,24.4.jedu domu,tak si tady na tebe pockame.to se neboj ze ne!!!!skoda ze jsem hodne daleko od wv.jinak bych si te chytl tady.Zlodeji

213.210.175.44 je v Praze
Petr S.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavle S. nebo Petre B. sam vis ze vdobe kdy jsi pracoval na K-Martu ,tak Encompass Services vyhlasil Chapter 11.
Pokud nevis co to znamena to je ze vyhlasili Bankruptcy to znamena ze nezaplatili nikomu!
Penize jsem vsem vyplatil az do toho obdobi co vyhlasili bankrupt. Pokud nekdo nedostal penize z D.H.Maintanance , tak sorry jastim nemam nic spolecneho,jak jsem byl v Czesku tak to D.H. zariznul
Ja jsem penize ztratil taky (daleko vic),uz se dal nebudu k tomu vyjadrovat kazdy rozumny clovek by to mnel pochopit. Diky Petr S.
P.S. prikladam ktomuto dokument od UNITED STATES BANKRUPTCY COURT
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze anonymni zadavatel tohoto fora na me pusobi velice neserioznim dojmem a nemam rad lidi co vyhrozujou a lzou, koncim debatu na toto tema a zamykam toto forum.
Toto forum rozhodne neslouzi k vyhrozovani!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com