SSN

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

SSN
Jdi na stránku 1, 2  Další

Autor Zpráva
78jirka78

Registrace: 27. 10. 2006

PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 7:41 pm    Předmět: SSN Odpovědět s citátem

Zadal jsem o secured credit card poslal jem aplikaci deposit atd.po mesici kdyz se nic nedelo tak jem poslal bance mail a oni mi odpovedeli : however the social security number you gave us, did not
come back as a valid number nevite nekdo co to znamena ? mam falesne ssn ? Kde a jak banka overuje SSN ? Dik za odpovedi
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a mas falesny SS nebo ne? Co to znamena? Ze si te proverili a zjistili ze jim lzes a tak ti nedaj zadny prachy, jak si to zjistili? Fucking 21 century my friend! Computers!! .... Shocked
78jirka78

Registrace: 27. 10. 2006

PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Funguju na nej normale( kabel,telefon )Zajimalo me jestli se nekomu nestalo neco podobneho a jestli nekdo nevi jak a u koho banka overuje ssn pri otevirani savings account.Pripadne co z te odpovedi kterou jsem dostal vypliva
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 28, 2006 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, buď Ti to nečtu správně, a nebo nechápeš co SSN vůbec je. Stejně jako v ČR se totožnost lidí poznává podle rodného čísla, a auta mají poznávací značky, tak lidi v USA mají SSN. Kdykoliv si otevřeš účet, pojistku, žádáš na školu, jdeš do nemocnice, atd. tak se Tě ptají na SSN. Né že by měli něco společného se Social Security Administration, ale protože je to unique identifier. Když voláš že máš problém s hypotékou, nebo s plynem, nebo vodou, nebo s bankou, tak se Tě ptají na SSN, protože lidi většinou neznají čísla svého konta, ale každý zná své SSN.

Jestliže chceš kreditní kartu (nebo kartu která se používá jako kreditní karta), tak si banka samozřejmě prohlédne Tvoují kreditní historii. Nedovedl bych si představit že by to neudělala. Prohlédnou si kreditní historii podle SSN, a né podle jména -- člověk používá různé jména (např. Eliška Nováková, Lisa Novakova, Liz Novak, Elizabeth Smith-Novak, může klidně být stejná osoba).

Jsou tři “credit bureau” které to pro kšefty dělají: Experian, www.experian.com , Equifax, www.equifax.com, a Transunion na www.transunion.com.

Podle tvé kreditní historie Ti banka dá nebo nedá kartu, pučí Ti fůru peněz nebo málo, zaúčtuje Ti velký úok nebo malý, atd.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co presne potrebujes muzu ti pomoct i bez SSN
dej mi vedet Sigma-bravo@hotmail.com
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj

Bohuzel,se mi stalo uplne to stejne!!!!!!!!!!!

Zazadala jsem si o creditku (mam jen debitku) a oznamili mi,ze proste to SSN neexistuje, nebo ze ho nemuzou najit. Crying or Very sad

Podotykam,ze jsem k SSN prisla legalni cestou ... normalne jsem si o nej pozadala atd ... mam na nem sice napsano,ze je platne pouze s Autorization DS Form .. ale to ma kde kdo ... tak me tak napadlo,jestli to ted treba automaticky nezacinaj rusit vsem tem aupairkam,studentikum atd a uz se na nej neda vice mene zit (jak se rika,ze SSN je na dozivoti .. tak to uz asi platit nebude)

Nestalo se to jen me, ale i moji kamaradce .. uplne ten samej problem.

Takze ted si musim jit zazadat o Tax ID a jit za sefem,ze mam zmenu .. doufam,ze me s tim hnedka nevyrazi! Protoze jinak nemuzu ani vyplnit 1040EZ form pac by me s tim asi vyrazili .. tak jsem z toho tak nejak nastvana ...ale co se da delat no.

NO nic,zitra si jdu hned zazadat o cislo a uvidime,jak to vsechno bude fungovat.

Tak a ted babo rad ... Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Ahoj

......................................................................
Takze ted si musim jit zazadat o Tax ID a jit za sefem,ze mam zmenu .. doufam,ze me s tim hnedka nevyrazi! Protoze jinak nemuzu ani vyplnit 1040EZ form pac by me s tim asi vyrazili .. tak jsem z toho tak nejak nastvana ...ale co se da delat no.

NO nic,zitra si jdu hned zazadat o cislo a uvidime,jak to vsechno bude fungovat.

Dej vedet ohledne toho ITIN number protoze me zpet ze tu zadost musim poslat i s vyplnenym danovym priznanim za minuly rok, ze jenom tak "pro srandu" me ITIN nedaji.
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Marketa_NY napsal:
Ahoj

......................................................................

Dej vedet ohledne toho ITIN number protoze me zpet ze tu zadost musim poslat i s vyplnenym danovym priznanim za minuly rok, ze jenom tak "pro srandu" me ITIN nedaji.

No ja si to jdu nechat udelat prez ucetniho ... uz to mame zarizeny. Kamosce uz to tak vyridil. Nicmene ted checkuju muj SSN,protoze mam dojem,ze to byl jen trik banky,jak mi nedat creditku,pac ja nebuduju zadnej credit (zatim) takze jsem pro ne jaksi taksi nedobra spojka ...
Anyway ... uz z tech dani silim, doufam,ze se to nejak vyresi.
Slyela jsem totiz, ze poslat dane (1040EZ) je docela hlaseni se o deportaci. Ale podle me to je jen pro lidi s vymyslenejma cislama, ne? No ja nevim .. jsem z toho fakt zmatena
Tak zatim papa
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scout ma recht, tohle forum je cim dal vetsi sranda.
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Doufam,ze nenarazis na me zlato!!!!!!!!! Evil or Very Mad Ty si to vecer vypijes, jen pockej Twisted Evil
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Big_Rig napsal:

Doufam,ze nenarazis na me zlato!!!!!!!!! Evil or Very Mad Ty si to vecer vypijes, jen pockej Twisted Evil

Jo uz tu takova sranda bez Markety neni. Kam se vubec podela? Mozna ze se vdala a uz nema cas Very Happy Twisted Evil
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Kam se vubec podela?

She's riding the pink fluffy roller coaster that is me Mr. Green
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Anonymous napsal:

Kam se vubec podela?

She's riding the pink fluffy roller coaster that is me Mr. Green

To bych se hrozne divil Shocked

Mozna ze ale pere, zehli a vari "Na samote u lesa".
Ale pro koho? Very Happy Twisted Evil
marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 1:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to neznamena ze kdyz ma nekdo SS tak jim banka da kreditni kartu protoze pokud si dotycny nikdy zadne penize nepujcil tak nema kreditni historii tudiz jako by neexistuje ( neni-li na SS zaznam tak jim to prijde jako nic) Pokud jeste navic neplati dane je to jeste horsi protoze tam neni vedeny take...nejjednodusi je si zazadat o "secure" credit card a pak o "store" credit card az budete mit 6 mesicu uctu zazadejte si o normalni kreditku, pak uz vam ji daji.
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Marketa_NY napsal:
Big_Rig napsal:

Jo uz tu takova sranda bez Markety neni. Kam se vubec podela? Mozna ze se vdala a uz nema cas Very Happy Twisted Evil

NIKAM JSEM SE NEZTRATILA....JEN JSEM BUSY V PRACI A NEMAM CAS NA BLBOSTI....A JSEM SI JISTA,ZE BEZE MNE TO TU ZVLADNETE TAKY NE?

A AZ SE VDAM,TAK O TOM TU BUDETE VEDET JAKO PRVNI... Laughing TAK ZADNY STRACHY...

TAK PA
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> SSN Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com