ceska televize online 24/7

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ceska televize online 24/7
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
znalec

Registrace: 27. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.onlinetv1.com a je to tu znova Exclamation Exclamation to je sila Idea
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znalec>> proc sem postujes jejich adresu? Pracujes pro ne? Uz jsi jejich linku zverejnil 2x... Znovu rikam ze tohle jsou ti sami co nam tu ve foru vyhrozovali. Toto je jejich original domena. Nedoporucuju jim platit na delsi dobu, nebot neni jiste jak dlouho se jejich business udrzi.
Taky se mi nelibi, ze sem postujes affiliate link na telefoni karty ze kterych mas pravdepodobne zisk.
znalec

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro promin Sad , ja pro ne v zadne pripade nemakam!!!!!! Nejsem idi......jenom jsem chtel aby lide vedeli odkaz na co bacha, jinak to nema cenu napsat jenom tak davejte pozor na ty suliny, co tu meli tu televizy, ze to delaji znovu, kdyz nebude odkaz o koho jde Cool . Klidne to smaz, jestli chces Embarassed

Ohledne tech karet, jak jsem tam psal, nikoho tam nenutim, jen je pouzivam, jinak me to dohodil kamos, ja vim prd jestli z toho neco ma, Cool musim se ho zeptat Evil or Very Mad ja uz tam nakupuji hodne dlouho, to mu neda................. Evil or Very Mad

Mej se
PAVEL
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 6:52 am    Předmět: TELEVIZE Odpovědět s citátem

Jsou to podvodnici,penize berou jen pres PAY PAL,ja jim zaplatil na 7 mesicu dopredu,v prosinci to prekopali a ted jen cekam,co dal..Bez penez a bez niceho.Kolega se "nasral" a psal jak na CT 1,NOVU,PRIMU a odpovedi mu prislo,ze se tim bude zabyvat policii CR a zjisti-li se ze je to na uzemi USA i FBI-podle americkeho zakona trest az 12 let Shocked
znalec

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to se dalo cekat, ze se budou snazit jenom okradat Mad

Sou to supaci, jen tak mezi reci, zda se mi, ze podvodnici co zjistili, ze v CR uz nemaji sanci, jsou okoukani, tak utoci na cechy v USA a EU.

Je to hnus!!!!!!!!!!!

Nevim, proc se cesi musi jako jedini porad ojebavat!!!! To uz je to asi v rase Embarassed
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsude na svete se lidi podvadi. A vsude take najdes nejake dobre lidi. Cechu je jen 10 milionu, a z toho vlastne jen 5 milionu aktivnich pro spolecnost. V takovemto malem pomeru lidi, pri sledovani negativnich zprav se obcas zda ze jseme vsichni spatni. Cool
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2005 10:59 pm    Předmět: troska do mlyna Odpovědět s citátem

Tak mi to proste nedalo a prihodim svuj nazor. Zduraznuji, ze je muj osobni, privatni a rozhodne bez ambici resit tento spor. Myslim tedy o legalnosti internetove ceske televize.
Mam rad prehlednost, takze v bodech Smile

1) Taky jsem platil, taky se dival. Hlavne v posledni dobe sla kvalita hodne nahoru. Neplatim proto, ze jsem mel diky casovemu zaneprazdneni nejvetsi zajem o archiv a ten me bohuzel svym zamerenim dost zklamal. Tu trosku kvality clovek zhledne velmi rychle. No a za sracicky platit nebudu Smile

2) Podle mne kluci udelali kus dobre prace. Urcite je k tomu vedla snaha vydelat, coz je logicke a pochopitelne. Pokud nekoho o penize nepripravili tim, ze si nechali zaplatit a nevysilali, pak bych zatim nelynchoval Wink

3) Zakony jsou v tomto smeru zastarale a vubec bych je nebral jako bernou minci. Blizi se doba, kdy si lide jako my klidne zaplati za internetovou on-line TV bez omezeni. Pri tvorbe tech zakonu se na internet jako pouzitelne "medium" zapomnelo Smile

4) A na zaver ciste logicka uvaha a selsky rozum. Podle vlastni zkusenosti vim, ze obrovska spousta lidi (tady na tomto webu nevyjimaje) ZCELA SAMOZREJME A AUTOMATICKY!!! stahuje filmy a hudbu z internetu jako na bezicim pasu a ani je nenapadne, ze tim autory pripravuji o zisk. DVD se dnes prepaluji ve velkem, radio se po netu poslouchat muze, takze vlastne nevim, v cem je v pripade televize problem. Tech par jedincu mimo CR nemuze ceske televize svym sledovanim po netu NIJAK!!!! ohrozit. Vsichni lidi v Cesku se podivaji za par kacek na "normalni" televizni pristroj, nez aby "setrili" tim, ze budou cucet do monitoru. Jakakoliv zaloba by byla mrhanim casu a penez za pravniky Smile Nikdo krome Cechu a Slovaku to ani sledovat nemuze, takze.....

...ja v tom projektu proste zadny problem nevidim. A dokonce bych jim udelal i reklamu na chicago-cz!
Podle me jsou sikovni, poznali, kde je poptavka. Dokud nekoho zamerne neokradou, tak jim drzim palce. Me jako zakaznika ztratili cenou. Za 15$ mesicne muzu mit daleko vetsi kvalitu od NETFLIX!!!

A uplne na zaver. Pokud chcete byt vsichni opravdu spravedlivi a zere vas nelegalni jednani v oblasti audio-video nosicu a medii, jdete napraskat vsechny ceske "video pujcovny" na uzemi USA. Ti kradou z "oci do oci" a jeste se na vas usmejou.

Mejte se radi!!!!! A nechejte lidi vydelavat Smile))
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2005 7:30 am    Předmět: stahovani Odpovědět s citátem

Pousteni hudby do eteru je asi jinak osetreno z hlediska autorskeho prava, nez televizni vysilani. To bude asi duvod, proc nejsou radia a televize na stejne urovni na internetu.
Pokud jde o stahovani hudby a filmu pres internet, tak jsem posledni dobou cetl nekolik zajimavych clanku. Pry samotne stahovani neni nelegalni. Nelegalni je sdileni dat. Aspon podle ceske legislativy.
Od jednoho usera DC jsem si stahl dobry manual: Jak vypovidat na policii (kdyz k vam vlitne do domu softwarova policie). Kdyby mel nekdo zajem, tak preposlu Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdo vas nenuti abyste to platili .a ti lidi kteri si to plati kazdy mesic pravidelne (na delsi dobu to zaplatit nejde) se chteji podivat co hraje v cesku. jinak to nejde a jestli jste tak chytri tak to zaridte tak aby to slo legalne jenze to asi tezko. a stemi vyhruzkami bych prestala .kolik vas tu je nelegalne?
mejte se cau
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
nikdo vas nenuti abyste to platili .a ti lidi kteri si to plati kazdy mesic pravidelne (na delsi dobu to zaplatit nejde) se chteji podivat co hraje v cesku. jinak to nejde a jestli jste tak chytri tak to zaridte tak aby to slo legalne jenze to asi tezko. a stemi vyhruzkami bych prestala .kolik vas tu je nelegalne?
mejte se cau

Si poradne znovu precti celou diskuzi a zjistis, kdo tady zacal vyhrozovat prvni. A navic mozna i pochopis o cem to cele bylo.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemej strach precetla jsem si to cele .kdo komu vyhrozuje me nezajima to je mezi nema a ze to vytahujou na verejnost to je taky neco jineho. ja jsem se vyjadrila jenom k tomu nazoru ohledne toho placeni ci neplaceni .oni nikoho neprosi aby si to nekdo zaplatil kazdy to plati dobrovolne nebo ne?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a jeste takovy dodatek ja osobne jsem se zajima o to jestli se jde divat na ceskou televizi legalne pres satelit at brouzdim ja brouzdim zatim jsem nic nenasla i kdys nesjem nejaky pocitacovy genius.Zatim jsem nasla jenom to ze DISH satelit vysila zahtanicni televize a cesko mezi nema zatim neni
a ze oni si daji tu namahu a delaji to co delaji to jenom plus pro ne samozrejme na nejakou dobu ,ale i za tu dobu je hodne lidi rado ze se muzou podivat na ceske programy.ti co stahuji filmy z internetu a pak je prodavaji taky nelegalne taky jim to nikdo nevycita a neni jich malo staci se porozhlednout .A ti lidi co s nima meli nebo maji problemy si to maji vyridit osobne .ja jsem to taky tak udelala domluvili jsme se a je vse ok.a navic tedka davaji zive vysilani peti kanalu takze se snazi a i kvalita je lepsi.
PS:Jednou nekdo nekde psal ze bude nejaka spolecnost co to bude delat legalne s jeste lepsi kvalitou za lidove ceny .tak na to jsem sama zvedava
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ceska televize na internetu vysila zdarma na
www.tv24.cz/vysilani
fakujici hurvinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2005 7:55 pm    Předmět: tak se do toho neserte Odpovědět s citátem

nechapu, proc si nekdo na online vysilani stezuje ... ses skrblik? zavidis? tak neplat a drz hubu. ten blbecek, co psal, ze zaplatil pred novym rokem na 7 mesicu a ze to prekopali je kravina, jses chudak ulhanej. ti co platili po urcitem datu, tem dali zdarma 1. mesic. a castka pred novym rokem byla $10, to se ti zda hodne??? me treba nasrali, ze nevysilali hokej z Vidne, tak jsem si to koupil na media zone, a vite proc vy chudaci, protoze neotacim kazdej cent jako vy, ja si za svy pohodli klidne zaplatim. a ten hlupacek co psal do ceskych tv, ze se tim jeste chlubis, byt tebou, tak radeji mlcim, kdyz uz udelam takovou vec. btw. oni nejsou v USA tak pozor ty pane FBI Rolling Eyes Very Happy
CZECH

Registrace: 24. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak hurvajs, ja sem rad ze neco jako online existuje a za 15 baku mesicne mi to dela radost, narozdil od jinych, treba essence, ktera hyperaktivne ty borce napraskala, kazdej by si mel nejdriv zamest pred vlastnim prahem takze i kdyz nejsem skodolibej vubec by mi nevadilo kdyby nekdo nabonzoval bonzaka, vam hosi z onlinetv drzim palce ale ty serialy stahujte proboha cely
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com