Petr Sulc

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Petr Sulc
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Jiri M.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 6:08 am    Předmět: Petr Sulc Odpovědět s citátem

povite mi neco o nem ? Please.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na www.watsearch.com je tento prispevek v diskuzi:

Written by: jkorbel@centrum.cz
Pozor na kina Comment this message Number: 13137
Ahoj, byl jsem v USA minuly rok. Dostali jsme praci uklid kin od Petra Sulce. Je to Cech v USA. Staral se o nas suprove a vypadalo to, ze bude dobre platit, ale nakonec vas ty nocni smeny vysajou a nas dokonce jeste okradl. Davejte pozor. V Plzni ma kontakt na p. Sulce snad kazdej student.Docela se to rozsirilo. Je to jako mor - to je i jeho prezdivka na WATSearch - Plague:) Navic o tom vsem vi i policie, takze bych se tam radeji moc nemotal. Preju krasne zazitky z USA. Muf
Jirka M.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 8:43 pm    Předmět: Petr Sulc - kino Odpovědět s citátem

""nas dokonce jeste okradl.""

Jak to myslis ? Nezaplatil vam vsechny vydelane penize ? Jirka
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se neptej. Napis na email, kterej je tam uvedenej.
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi máte smůlu, Šugyho zavřela imagračka, je tam od pátku Sad
xoxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 12:31 pm    Předmět: Petr Sulc Odpovědět s citátem

Martin,muzes nam vsem,kteri pro nej delame,napsat tady o te tve informaci s imigracni neco vic?
-treba kde si to zjistil...Je to pro nas dulezite!
Nevime ted co si o tom mame myslet,jestli jit
jeste do prace nebo si mame zbalit veci.Dik
Ja
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidicky neblaznete,tak mu zavolejte,mu a nebo jeho poskokum.
Jirka M.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja napsal:
no prave , ale ja uz se mu nemohu nekolik dni dovolat !!!!! Crying or Very sad
kina
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka M. napsal:
Ja napsal:
no prave , ale ja uz se mu nemohu nekolik dni dovolat !!!!! Crying or Very sad

Sulce nezavreli,nezveda telefony,protoze dluzi kam se podiva.Vcera osobne obvolaval lidi co pro nej delaj,aby sli do prace,ze se nic nedeje.
Jezisek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 12:06 pm    Předmět: Vyzva pro poskozene Odpovědět s citátem

Mam dobre info o P. Sulcovi. Kdokoliv byl kdykoliv podveden timto individuem, ma nyni moznost se prihlasit o sve penize na teto e-mailove adrese. Pomohl jsem jiz nekolika a pomohu komukoliv. Mam 100% cestu jak penize z nej dostat. Napiste me sve jmeno, tel.cislo, misto a obdobi, kde jste delali a kolik vam celkove dluzi. Ja vec projednam s kompetentni osobou a penize budou na ceste. Nepiste me ty zalospevne story o tom, jak vas podvedl, drzte se pouze fakt vypsanych. E-mail: Sulcplatirad@yahoo.com
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 5:28 pm    Předmět: Re: Vyzva pro poskozene Odpovědět s citátem

Ty jsi upad,ne? Laughing Takovych uz tu bylo...Dej nam kontakt na tu tvoji "kompetentni osobu" ,samozrejmne pokud nejaka existuje a mi si to vyridime sami.
Jo, a Sulcneplatirad Sad
nobody
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 5:34 pm    Předmět: Re: Vyzva pro poskozene Odpovědět s citátem

Jezisku, ty si opravdu desne veruhodny. Uz se nemuzu dockat, az Ti napisu ty moje fakta, jak me Sulc okradl a desne se tesim, jak mi tech $2.700 posles domu. Muzes tady napsat komu uz jsi takto pomohl?....Podle me, je toto cele z tve strany bullshit a nic vic.
Jezisek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 10:48 pm    Předmět: Re: Vyzva pro poskozene Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ty jsi upad,ne? Laughing Takovych uz tu bylo...Dej nam kontakt na tu tvoji "kompetentni osobu" ,samozrejmne pokud nejaka existuje a mi si to vyridime sami.
Jo, a Sulcneplatirad Sad
Pokud by jsi se dokazal domluvit sam, pak by pro tebe nemel byt problem si tu kompetentni osobu najit take sam.Smile Jinak jak se rika zadarmo ani kure nehrabe a ja to take nedelam za usmev. Chces sve penize? Ja ti nabizim sluzbu a ne charitu.
Jezisek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 10:51 pm    Předmět: Re: Vyzva pro poskozene Odpovědět s citátem

nobody napsal:
Jezisku, ty si opravdu desne veruhodny. Uz se nemuzu dockat, az Ti napisu ty moje fakta, jak me Sulc okradl a desne se tesim, jak mi tech $2.700 posles domu. Muzes tady napsat komu uz jsi takto pomohl?....Podle me, je toto cele z tve strany bullshit a nic vic.
Mas-li zajem, rid se instrukcema a cekej. To je jediny, co ti mohu poradit. Nicmene jestli veris nebo ne je pouze tvoje vec a tvuj problem. Je-li pro tebe lepsi nedelat v te zalezitosti nic, pote ti preji hodne uspechu. Kazdopadne vim jedno, to ti penize nevrati.Smile
veritel
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 9:46 pm    Předmět: Re: Vyzva pro poskozene Odpovědět s citátem

Jezisek napsal:
nobody napsal:
Mas-li zajem, rid se instrukcema a cekej. To je jediny, co ti mohu poradit. Nicmene jestli veris nebo ne je pouze tvoje vec a tvuj problem. Je-li pro tebe lepsi nedelat v te zalezitosti nic, pote ti preji hodne uspechu. Kazdopadne vim jedno, to ti penize nevrati.Smile

takze par kontaktnich cisel !!!

operation manager East Coast - Douglas Schutler 816-935 8230 (cell) domu 816-777 0615

Winter's office : 816 - 777 0613
816 - 935 8227

doufam,ze se alespon tam dovolate nejake spravedlnosti i kdyz o tom silne pochybuji !!! napiste sve uspechy i neuspechy , jestli to nekomu pomohlo. hodne zdaru !!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com