|
|
| Autor |
Zpráva |
Jiri M. Anonymní
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 6:08 am Předmět: Petr Sulc |
|
|
| povite mi neco o nem ? Please. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 902 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 1:19 pm Předmět: |
|
|
na www.watsearch.com je tento prispevek v diskuzi:
Written by: jkorbel@centrum.cz
Pozor na kina Comment this message Number: 13137
Ahoj, byl jsem v USA minuly rok. Dostali jsme praci uklid kin od Petra Sulce. Je to Cech v USA. Staral se o nas suprove a vypadalo to, ze bude dobre platit, ale nakonec vas ty nocni smeny vysajou a nas dokonce jeste okradl. Davejte pozor. V Plzni ma kontakt na p. Sulce snad kazdej student.Docela se to rozsirilo. Je to jako mor - to je i jeho prezdivka na WATSearch - Plague:) Navic o tom vsem vi i policie, takze bych se tam radeji moc nemotal. Preju krasne zazitky z USA. Muf |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirka M. Anonymní
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 8:43 pm Předmět: Petr Sulc - kino |
|
|
""nas dokonce jeste okradl.""
Jak to myslis ? Nezaplatil vam vsechny vydelane penize ? Jirka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 902 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so březen 26, 2005 11:30 am Předmět: |
|
|
| Me se neptej. Napis na email, kterej je tam uvedenej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 10:30 am Předmět: |
|
|
Lidi máte smůlu, Šugyho zavřela imagračka, je tam od pátku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xoxi Anonymní
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 12:31 pm Předmět: Petr Sulc |
|
|
Martin,muzes nam vsem,kteri pro nej delame,napsat tady o te tve informaci s imigracni neco vic?
-treba kde si to zjistil...Je to pro nas dulezite!
Nevime ted co si o tom mame myslet,jestli jit
jeste do prace nebo si mame zbalit veci.Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ja Anonymní
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Lidicky neblaznete,tak mu zavolejte,mu a nebo jeho poskokum. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirka M. Anonymní
|
Zaslal: po březen 28, 2005 8:21 am Předmět: |
|
|
| Ja napsal: | | Lidicky neblaznete,tak mu zavolejte,mu a nebo jeho poskokum. | no prave , ale ja uz se mu nemohu nekolik dni dovolat !!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kina Anonymní
|
Zaslal: po březen 28, 2005 9:23 am Předmět: |
|
|
| Jirka M. napsal: | | Ja napsal: | | Lidicky neblaznete,tak mu zavolejte,mu a nebo jeho poskokum. | no prave , ale ja uz se mu nemohu nekolik dni dovolat !!!!!  |
Sulce nezavreli,nezveda telefony,protoze dluzi kam se podiva.Vcera osobne obvolaval lidi co pro nej delaj,aby sli do prace,ze se nic nedeje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jezisek Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 12:06 pm Předmět: Vyzva pro poskozene |
|
|
| Mam dobre info o P. Sulcovi. Kdokoliv byl kdykoliv podveden timto individuem, ma nyni moznost se prihlasit o sve penize na teto e-mailove adrese. Pomohl jsem jiz nekolika a pomohu komukoliv. Mam 100% cestu jak penize z nej dostat. Napiste me sve jmeno, tel.cislo, misto a obdobi, kde jste delali a kolik vam celkove dluzi. Ja vec projednam s kompetentni osobou a penize budou na ceste. Nepiste me ty zalospevne story o tom, jak vas podvedl, drzte se pouze fakt vypsanych. E-mail: Sulcplatirad@yahoo.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 5:28 pm Předmět: Re: Vyzva pro poskozene |
|
|
Ty jsi upad,ne? Takovych uz tu bylo...Dej nam kontakt na tu tvoji "kompetentni osobu" ,samozrejmne pokud nejaka existuje a mi si to vyridime sami.
Jo, a Sulcneplatirad  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nobody Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 5:34 pm Předmět: Re: Vyzva pro poskozene |
|
|
| Jezisku, ty si opravdu desne veruhodny. Uz se nemuzu dockat, az Ti napisu ty moje fakta, jak me Sulc okradl a desne se tesim, jak mi tech $2.700 posles domu. Muzes tady napsat komu uz jsi takto pomohl?....Podle me, je toto cele z tve strany bullshit a nic vic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jezisek Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 10:48 pm Předmět: Re: Vyzva pro poskozene |
|
|
| Anonymous napsal: | Ty jsi upad,ne? Takovych uz tu bylo...Dej nam kontakt na tu tvoji "kompetentni osobu" ,samozrejmne pokud nejaka existuje a mi si to vyridime sami.
Jo, a Sulcneplatirad  | Pokud by jsi se dokazal domluvit sam, pak by pro tebe nemel byt problem si tu kompetentni osobu najit take sam. Jinak jak se rika zadarmo ani kure nehrabe a ja to take nedelam za usmev. Chces sve penize? Ja ti nabizim sluzbu a ne charitu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jezisek Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 10:51 pm Předmět: Re: Vyzva pro poskozene |
|
|
| nobody napsal: | | Jezisku, ty si opravdu desne veruhodny. Uz se nemuzu dockat, az Ti napisu ty moje fakta, jak me Sulc okradl a desne se tesim, jak mi tech $2.700 posles domu. Muzes tady napsat komu uz jsi takto pomohl?....Podle me, je toto cele z tve strany bullshit a nic vic. | Mas-li zajem, rid se instrukcema a cekej. To je jediny, co ti mohu poradit. Nicmene jestli veris nebo ne je pouze tvoje vec a tvuj problem. Je-li pro tebe lepsi nedelat v te zalezitosti nic, pote ti preji hodne uspechu. Kazdopadne vim jedno, to ti penize nevrati. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
veritel Anonymní
|
Zaslal: pá duben 08, 2005 9:46 pm Předmět: Re: Vyzva pro poskozene |
|
|
| Jezisek napsal: | | nobody napsal: | | Jezisku, ty si opravdu desne veruhodny. Uz se nemuzu dockat, az Ti napisu ty moje fakta, jak me Sulc okradl a desne se tesim, jak mi tech $2.700 posles domu. Muzes tady napsat komu uz jsi takto pomohl?....Podle me, je toto cele z tve strany bullshit a nic vic. | Mas-li zajem, rid se instrukcema a cekej. To je jediny, co ti mohu poradit. Nicmene jestli veris nebo ne je pouze tvoje vec a tvuj problem. Je-li pro tebe lepsi nedelat v te zalezitosti nic, pote ti preji hodne uspechu. Kazdopadne vim jedno, to ti penize nevrati. |
takze par kontaktnich cisel !!!
operation manager East Coast - Douglas Schutler 816-935 8230 (cell) domu 816-777 0615
Winter's office : 816 - 777 0613
816 - 935 8227
doufam,ze se alespon tam dovolate nejake spravedlnosti i kdyz o tom silne pochybuji !!! napiste sve uspechy i neuspechy , jestli to nekomu pomohlo. hodne zdaru !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|