|
|
| Autor |
Zpráva |
EUprelude
Registrace: 18. 03. 2005 Příspěvky: 3
|
Zaslal: so duben 16, 2005 2:03 am Předmět: |
|
|
doporucuji mit doma PC a na "cesty" laptop mensich rozmeru. HP, Compaq, Sony
>>> NE! <<< Toshiba, Dell a podobny ulety |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: so duben 16, 2005 7:20 am Předmět: |
|
|
Tvuj nazor se podoba memu.Mam taky notebook Compaq a HP jenze jsem chtel mit na notebooku vetsi monitor tak jsem si vzal TOSHIBA Satellite a muzu rict ze vetsi shit PC jsem doted nemel.Opravdu problemovej notebook. Vcera jsme delal uz po 3 recovery a dnes ho jdu vymenit za Compaq nebo HP. Tak tohle je moje spatna zkusenost s TOSHIBOU. Tak se jinak mejte fajn.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: so duben 16, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
Dneka uz jsou Notebooky pekne vykonny.Je jasny ze se nedaji srovnat kapacitne s *S*P*A*M*,ale i tak jsou prijemne vykone a lehce prenosne.Je pravda ze take drazsi.
Jde o to na co to potrebujes a tak.
Ja ted pouzivam Sony Vaio Deskto i Notebook a nemohu si na nic stezovat.Pred tim jsem mel HP a Notebook se porad kazil.Desktop byl OK.Jinak mne se Sonak hrozne libi.Asi jde taky o zvyk.Zase muj kamos mel toho sameho Notebooka Sony Vaio a musel ho jit vymenit a pak si koupil toshibu a je s ni hodne spokojenej.Pripad od pripadu je asi trosku jinej.
Je to neco jako s autama.Koupis levne a nebo drahe a jinou znacku,ale presto ti splni ten ucel ze te odvezou.Je to pak otazka toho kolik chces nebo muzes investovat a spousta jinejch aspektu ktere jsou pro kazdeho jinak dulezite.
Ahoj maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: so duben 23, 2005 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Nata napsal: | Piskle
najed si na stranku www.tigerdirect.com a oni tam prodavaji repasovany veci, samozrejmne i nove. je tam toho spousta od fotaky po notebooky atd. ceny velmi priznive a ja osobne mam s nimi velice dobre zkusenosti.
Nata |
Nata:diky za inteligentni odpoved a zaroven pomoc.
Na druhou stranu.."Ja"..ses vazne FUNNY..honey
"Czolgos"..a vyznas se v kremech specialne na tvuj ksicht?
V urcitych statech USA mrazy nejsou..ale obcas byva dost mrazivo u nekoho v bedne..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: so duben 23, 2005 1:31 pm Předmět: |
|
|
EUprelude a pepino...toto presne jsem chtela "slyset".Diky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so duben 23, 2005 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: |
"Czolgos"..a vyznas se v kremech specialne na tvuj ksicht?
V urcitych statech USA mrazy nejsou..ale obcas byva dost mrazivo u nekoho v bedne..  |
Piskle, co to tady placas o kremech na ksicht. Jsem o zadnych kremech nepsal. Tak se podivej poradne. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st únor 15, 2006 10:33 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | Ja jsem koupil HP Compaq Presario 2108us za 900USD a nemuzu si stezovat. Zaruka 3 roky. Akorat co me stve, ze nepodporuje PCMCIA tv tuner od Asus (je v seznamu na strankach vyrobce jako nekompatibilni ) |
Asi jsem to zakriknul Odesel mi HDD od Toshiby. Nastesti to ma s.m.a.r.t. failure hlaseni a data jsem si vcas presunul. Ale stejne to nasere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|