Visa Loterry - DV - 2008

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Visa Loterry - DV - 2008
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Hitman

Registrace: 19. 02. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju, seš blíž GC než většina ostatních, třeba já. No aspoň už vím, že já letos tím šťástným asi nebudu Crying or Very sad
Jerry
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 12:59 pm    Předmět: Green card Odpovědět s citátem

Obdrzel jsem vyrozumeni, s formularema, ktere musim vyplnit a zaslat zpet. Aplikovqal jsem na oficialnich strankach, nic jsem neplatil.

Mam pritelkyni, rada by vedela, kdyz jsi ji vezmu za zenu, jestli taky obdri GC. A kdy by se mel snatek uskutecnit po absolvovani pohovoru nebu jiz predem, ale ve formularich jsem vyplnil, ze jsem single.

Kazda rada dobra.
Hitman napsal:
Gratuluju, seš blíž GC než většina ostatních, třeba já. No aspoň už vím, že já letos tím šťástným asi nebudu Crying or Very sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 1:34 pm    Předmět: Re: Green card Odpovědět s citátem

Jerry napsal:
Obdrzel jsem vyrozumeni, s formularema, ktere musim vyplnit a zaslat zpet. Aplikovqal jsem na oficialnich strankach, nic jsem neplatil.

Mam pritelkyni, rada by vedela, kdyz jsi ji vezmu za zenu, jestli taky obdri GC. A kdy by se mel snatek uskutecnit po absolvovani pohovoru nebu jiz predem, ale ve formularich jsem vyplnil, ze jsem single.

Kazda rada dobra.
Hitman napsal:

Aby dostala GC s tebou tak musite vziti predem. Jestli si ji vezmes po obdrzeni GC tak bude pak muses zadat sama za sebe.
Daisy7

Registrace: 09. 05. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jerry,v prvni rade, jestli jsi v USA (nevim na jake vizum), v zadnem pripade nesmis pretahnout. Vrat se vcas domu, pujdes CP cestou (consular processing).
Az budes mit ty formulare a dopis v ruce, je dulezite tve case number (rank number).
A dalsi vec,pokud se chcete s pritelkyni vzit a chces pro ni zelenou kartu, 100% to musite udelat pred pohovorem,nejlepe pred odeslanim formularu.Vubec nevadi,ze jsi do te online prihlasky vyplnil,ze jsi single.Hodne lidem se situace zmeni za tu dobu,dokonce treba uz maji i dite.I to ma narok na zelenou kartu s spolu s vyhercem.Takze by bylo nejlepsi,abyste se vzali pred odeslanim formularu,tam napises,ze jsi zenaty a dolozis to,myslim,soudne overenym prekladem oddaciho listu.

Co se tyka otazek,vyplnis sve inicialy,skoly,zamestnani...Jsou to vsechno zakladni informace o tve osobe.Jo,pro manzelku bys musel vyplnit take ty formulare.Myslim,ze se daji stahnout nekde z netu.Doufam,ze te spatne neinformuju co se tyce formularu pro manzelku,ci deti.Prosim,mrkni na www.immigrationportal.com.Ja jsem to vse podnikla jako single,tak si nejsem az tak jista.Take muzes napsat email s dotazem na KCC.
Jerry
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 9:41 pm    Předmět: GC Odpovědět s citátem

Dekuji za vycerpavajici odpoved, moc mi to pomohlo. Viza mi konci na konci cervna, takze se jiz pomalu chystam domu.

Chtel jsem se zeptat, jak dlouho si cekala na zvaci dopis, vim, ze nemusi prijit vubec, ale sanci snad mam, moje rank number urcuje kolikaty jsem byl jako vylosovany?

Jinak jeste jednou diky.
Daisy7

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vubec neni zac.Jsem rada,kdyz muzu poradit.

Tvoje case number(rank number)urcuje,kdy budes mit pohovor.Urcuje i to,kolikaty jsi byl vylosovany.Cisla jsou rozdelena do 6 skupin - EU-Evropa,SA-south America,AS-Asia,OC-oceanie,AF-Afrika,NA-north America.Kazdy mesic vychazi bulletin,ktery uverejnuje,ktera cisla pujdou v danem mesici na radu.Pro kazdy region je to jine.Pro DV-2008 zacnou pohovory v rijnu.V zari vyjde bulletin s cisly na rijen.Vsechna tato cisla maji narok mit pohovor v rijnu, a tak to bude pokracovat cely fiskalni rok,tj.do 30.9.2008.

Pozvanka na pohovor ti prijde 6-4 tydny pred terminem pohovoru.Nicmene ty,jakmile se z bulletinu dozvis, ze tve cislo prijde na radu treba v lednu, muzes napsat email na KCC nebo tam zavolat a zeptat se zda uz ti domluvili pohovor na ambasade v Praze.
Jerry
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 7:53 pm    Předmět: GC Odpovědět s citátem

Takze vse se dozvim z buletinu, ktere najdu na strankach KCC. Byl jsem docela rozhozeny s vyplnovanim formularu, ale je to uz odeslane a informace, ktere jsem uvedl dostacujici.

Takze ted pouze budu cekat, v USA budu jeste 1 mesic a letim domu. Ale kazdopadne se chci vratit.

Diky a kdyby jsi jeste na neco prisla tak napis, vazne si mi moc pomohla. A jinak jak se mas, kde jses v USA a co delas?
Daisy7

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 11:55 am    Předmět: Re: GC Odpovědět s citátem

Jerry napsal:
Takze vse se dozvim z buletinu, ktere najdu na strankach KCC. Byl jsem docela rozhozeny s vyplnovanim formularu, ale je to uz odeslane a informace, ktere jsem uvedl dostacujici.

Takze ted pouze budu cekat, v USA budu jeste 1 mesic a letim domu. Ale kazdopadne se chci vratit.

Diky a kdyby jsi jeste na neco prisla tak napis, vazne si mi moc pomohla. A jinak jak se mas, kde jses v USA a co delas?

Bulletin najdes na strankach www.travel.state.gov ,je to pod sekci visa a frequently requested visa information, visa bulletin.Presne to je http://www.travel.state.gov/visa/frvi/bulletin/bulletin_1360.html.

Ja jsem ty formulare vyplnovala 14 dni.Na internetu jsem shanela informace vsude mozne.Taky jsem z toho mela docela bolehlav.Ja jsem detailista,takze jsem si to i nejdriv vyplnovala nanecisto Laughing

Jinak ja jsem v San Franciscu a zatim bojuju.Shanim praci,shanim auto,shanim kreditky,abych si zacala budovat credit historii.

Tak si na KCC pak jen napis,asi za ty tri tydny,abys mel jistotu,ze to dostali.Oni maji hrozne moc posty,tak nez se tim prokousou a daji te do pocitace,tak to chvilku trva.A jinak trpelivost.
Preklady a vypis z rejstriku trestu jsem si zacala zarizovat az kdyz jsem se dozvedela termin pohovoru(volala jsem tam,jakmile jsem videla v bulletinu,ze moje cislo je "current" na unor).

Jo,jake mas cislo-priblizne? Ja mela 10xxx.
rafca1111
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2007 6:36 am    Předmět: dotaz Odpovědět s citátem

Chtela jsem se zeptat ci uz nekdo dostal oznameni o vyhre GC (DV 2008), kdo nyni zije v USA? Do kdy je mozne ocekavat vyhru? diky.
slug

Registrace: 05. 12. 2007

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 6:53 am    Předmět: tady je to popsaný Odpovědět s citátem

celý postup získání víza přes loterii je od jednoho výherce popsán tady
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slug>> diky, mohl jsi to dat i sem, jako prispevek, blogspot je na foru bloklej, sice ne uplne, ale jestli se v budoucnu zas objevi nejaky spam maniak z webovkou na blogspot tak to budu muset zakazat kompletne.

Clanek je velice uzitecny a zaslouzil by si byt zalohovan i nekde u nas, treba na weblogu.
slug

Registrace: 05. 12. 2007

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
slug>> diky, mohl jsi to dat i sem, jako prispevek, blogspot je na foru bloklej, sice ne uplne, ale jestli se v budoucnu zas objevi nejaky spam maniak z webovkou na blogspot tak to budu muset zakazat kompletne.

Clanek je velice uzitecny a zaslouzil by si byt zalohovan i nekde u nas, treba na weblogu.

Ja uz to postnul http://www.chicago-cz.com/forum/viewtoph-2833-highlight-.html
nechtel jsem to sem cpat cele znovu. Jestli to chces jako clanek, dej vedet, neni problem.
Martin
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com