us .army

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

us .army
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 01, 2006 1:38 pm    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

ahoj ,já scháním informace jak se k marinákům ,dík za odpověd
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 04, 2006 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud mas astma tak te tady taky neberou, kamosovi american zjistili astma a propustili ho po zakladnim treninku
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 05, 2006 11:08 am    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

já měl známího a ten měl normal dýchátko pro astmatiky a sloužil v elitní jednotce (us.army)a aspon malá šance není? třeba k žoldákům?
Nikl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 8:39 pm    Předmět: Re: us .army Odpovědět s citátem

míra napsal:
Čauky chtěl bych se zaptat jaké podmínky sou pro vstup do us.army díky za odpověd

Podivej se na stranky www.nezvedavec.org
Vede to tam nakej LEHO a rika o sobe ze byl v americky armade(dokonce i snad v Iraku). Tak se ho muzes zeptat na podrobnosti.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sad

Naposledy upravil Marketa_NY dne út prosinec 19, 2006 9:34 pm, celkově upraveno 2 krát
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry Miro,ze se do toho pletu, ale precetla jsem si o cem se tu bavite a myslim si, ze by sis ot mel fakt nechat prolezet hlavou...

Ja vim,ze sny jsou sny,ale mel bys taky koukat na to, jaky sny to jsou!!!!!!!!!!!!

Ja ti k ty US Army neco reknu.
Muj kamarad Ryan (ktereho jsem potkala pred osmi lety,kdyz prijel na navstevu s mym bratrancem z VA) byl v armade. Kluk jako buk, nabouchanej jako hovado, perfektni kondicka, super zdravi .. vsechno.

Jakmile zacali posilat do Iraku vsechny ty chudaky vojaky .. bylo kazdymu jasny,ze on pojede taky. Odjel pred trema rokama... a osm mesicu na to, dojela jeho rodine jenom hneda mahagonova rakev s posranou americkou vlajkou na viku. Nejakej posranej kripl mu tam prostrelil hlavu.

Tak jestli se chces mame dostat domu v kouskach, tak sni ten svuj sen dal....doufam,ze umis aspon dobre strilet, kdyz uz nic jinyho.

Tak Good Luck
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a s tim astmatem... myho bratrance Franka propustili z Navy kvuli astmatu .. ale nevim,ci je to aj u Amry stejny.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2007 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, můj přítel chce jít do legií, je nějaká možnost, aby tam nemusel i když se tam už "upsal"??!!! A je nějaká šance, že tam těch 5 let přežije, když má dobrý výcvik díky vojně??
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
ahoj, můj přítel chce jít do legií, je nějaká možnost, aby tam nemusel i když se tam už "upsal"??!!! A je nějaká šance, že tam těch 5 let přežije, když má dobrý výcvik díky vojně??
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 2:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Pokud bude mit kliku a budou ho chranit vsichni svati ... jakou jinou zaruku chces ???
Asi jsem hnusna, ale jinak odpovedet neumim Confused
Marouk
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 3:29 pm    Předmět: chci tam Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny./

CHCI do us army a nevim jak Smile
- nemam green card to se rovna ze muzu akurat tak do ...

Vrele uvitam vsechny rady, diky moc.

Marouk
xmark1@seznam.cz
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 8:30 pm    Předmět: Re: chci tam Odpovědět s citátem

Marouk napsal:

CHCI do us army a nevim jak Smile
- nemam green card to se rovna ze muzu akurat tak do ...

Podle www.goarmy.com :

GENERAL QUALIFICATIONS
- U.S. citizen or permanent resident alien
- 17-41 years old
- Healthy and in good physical condition
- In good moral standing
- High School or Equivalent Education
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ambasadu te asi nenapadlo zavolat co. Nejjednodussi a nejrychlejsi vec. Druha je google a treti stesti na tehle strankach.
Jasan
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam taky delsi dobu prani dostat se do US Army. Zkousel jsem kontaktovat ruzna naborova strediska v USA, nabizel jsem jim, ze prijedu osobne na pohovor, ale odpoved je stale stejna - bez GREEN CARD no way. Uz jsem zoufaly, protoze opravdu nevim, jak to udelat, abych se tam bez te green card dostal, nebo jak tu green card dostat bez nejake blbe loterie.
Nema nekdo nejakou fakt dorou radu, nebo kontakt, ktery by mi mohl v tomhle pomoct? Muj e-mail je ash1@centrum.cz
Diky moc.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ziskat GC bez loterie v dnesni dobe je v podstate jenom jeden jisty a rychly zpusob - svatba s US obcanem.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com