Ford Mustang Shelby GT500

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ford Mustang Shelby GT500
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US Cars - AMERIKY - Americka auta

Libi se vam vic original nebo remake?
1967
57%
 57%  [ 8 ]
2007
42%
 42%  [ 6 ]
ani jeden
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 14

Autor Zpráva
Vlada
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 2:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohli jste si koupit i PRAVOU Eleanor přímo z filmu Gone in 60 seconds.

Zde:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Shelby-1967-Mustang-ELEANOR-Movie-Car-1967-ELEANOR-MOVIE-CAR_W0QQitemZ170232863447QQcmdZViewItem?hash=item170232863447&_trksid=p3911.m14.l1318

Aukce ale už skončila a někdo ji koupil za 300.100,00 $ (tj. cca 5 mil. Kč)
Mara
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak novej se dá koupit v jakýkoli prodejně ford. V pátek jsem jedno GTčko projížděl na předváděcí jízdě. Ale ty starý v sobě maj takovýho ducha. Až dodělám vejšku tak bych si chtěl shellby GT 500 opravdu sehnat, ale nejlépe nějakej vrak a pomaličku polehoušku si ho opravit. To je můj životní sen.
Eleanor-muz xD
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2008 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuto auto bude moje a jak uz tu nekdo zminoval koupit si vrek a pomalu ho zacit stavet presne takovy sen mam i ja,ale bohuzel kde na to sezenu penize nevim Crying or Very sad
Eleanor-muz xD
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2008 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://cze.autoscout24.com/home/index/list.asp?make=29&country=D&model=2149&eurofrom=100000&euroto=0&mileagefrom=0&mileageto=0&yearfrom=1960&yearto=1970&radius=0&zip= tady je stranka na 3 mustangy mezi nimi i eleanorky Very Happy
FeRiii
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
Ty blazne jeden Very Happy Very Happy Very Happy 1967 je moje nej auto!!!!!!!! po tom touzim uz 6 let, je to nejkrasnejsi auto na svete!!!! aspon pro me, ale pravda nevim kolik ten rocnik stoji - asi majlant, ten novej je dostupnejsi a taky je krasnej, - a je tu realnejsi moznost koupi Cool Tady se nekdo dival na 60 sekund co?? Eleanor Very Happy

To jsme na tom stejně, mě k lásce k tomuto auto nepřivedl film, ale automobilový veletrh. Auto v naprosto stejném provedení i s turbem jako hrála Eleanor ve filmu 60 sec. je za 1 895 000,- a auto v základním provedení bez turba a dusíkové bomby a bez těch dalších vychytávek je za 1 390 000,- ,takže si myslím, že tam asi zas taková nerealita není Smile ja už začínám pomalu šetřít, aby si splnil sen jak tuhle krásku budu pohánět po Route 66 ve 160milích za hodinu Smile Smile
patmat1928

Registrace: 28. 07. 2010

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já moc obdivuji mustang gt 2008.Jednou si ho koupím.
Lepší je ale Chevrolet Corvette Z06.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US Cars - AMERIKY - Americka auta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic