|
|
| Libi se vam vic original nebo remake? |
| 1967 |
|
57% |
[ 8 ] |
| 2007 |
|
42% |
[ 6 ] |
| ani jeden |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 14 |
|
| Autor |
Zpráva |
Vlada Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mara Anonymní
|
Zaslal: ne září 28, 2008 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Tak novej se dá koupit v jakýkoli prodejně ford. V pátek jsem jedno GTčko projížděl na předváděcí jízdě. Ale ty starý v sobě maj takovýho ducha. Až dodělám vejšku tak bych si chtěl shellby GT 500 opravdu sehnat, ale nejlépe nějakej vrak a pomaličku polehoušku si ho opravit. To je můj životní sen. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eleanor-muz xD Anonymní
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 10:14 am Předmět: |
|
|
Tuto auto bude moje a jak uz tu nekdo zminoval koupit si vrek a pomalu ho zacit stavet presne takovy sen mam i ja,ale bohuzel kde na to sezenu penize nevim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eleanor-muz xD Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FeRiii Anonymní
|
Zaslal: st květen 19, 2010 1:24 pm Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | Ty blazne jeden 1967 je moje nej auto!!!!!!!! po tom touzim uz 6 let, je to nejkrasnejsi auto na svete!!!! aspon pro me, ale pravda nevim kolik ten rocnik stoji - asi majlant, ten novej je dostupnejsi a taky je krasnej, - a je tu realnejsi moznost koupi Tady se nekdo dival na 60 sekund co?? Eleanor  |
To jsme na tom stejně, mě k lásce k tomuto auto nepřivedl film, ale automobilový veletrh. Auto v naprosto stejném provedení i s turbem jako hrála Eleanor ve filmu 60 sec. je za 1 895 000,- a auto v základním provedení bez turba a dusíkové bomby a bez těch dalších vychytávek je za 1 390 000,- ,takže si myslím, že tam asi zas taková nerealita není ja už začínám pomalu šetřít, aby si splnil sen jak tuhle krásku budu pohánět po Route 66 ve 160milích za hodinu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
Registrace: 28. 07. 2010 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
Já moc obdivuji mustang gt 2008.Jednou si ho koupím.
Lepší je ale Chevrolet Corvette Z06.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|