|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | XxX napsal: | | american chopper napsal: | | ..holka starnes a zapominas.. |
no jo, no, starnem vole, loni mi bylo 19, dneska je mi 20, takze to uz mam urcite vsechno za sebou. Jako ty vid.  |
Hmmm.......na fotkach vypadas opotrebovana; tak na 49. |
Ukaz nam jeji fotku, at se "pokochame"  |
no ukaz, chci videt a taky se pokochat LOL |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 114 Bydliště: CA
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 1:39 pm Předmět: |
|
|
[quote="XxX"] LOL, nany sedej doma na prdeli a pletou. Ja se za sve uspechy nestydim, vis.. Ale to je ta povaha ceska - zavist.
Jo rigu, mam novou rockovou hvezdu. Tentokrat ale nezabarim, vid uz mam zelenou a vsechno vcajku, takze ma nova tentokrat heavymetalova hvezda se rovna velikosti Slayeru a jim podobnym.Takze mi zacal novej lifestyle a v garazi mam novyho Lexuse 2006.
cau XxX
Co tady porad meles za blbosti? Jake sve uspechy bys prosim mohla uvest a hlavne, proc si myslis ze nejses nana? To by me zajimalo....
V hlave nic nemas....... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
| To MW: Jestli za tohle dostanes velmi "peknou a stavnatou" odpoved tak si to neber osobne. Ona za to nemuze, je proste "jina". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 312 Bydliště: New York
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 11:05 pm Předmět: |
|
|
Marketa,
Pekna nova fotka I like it I like it a lot  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: so únor 03, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | Marketa,
Marketo, me se taky libi!!!!!!
Jen me mrzi ze to Mob rekl driv a ze si toho vsimnul driv! Ale zase jsem si vsimla driv nez Rig  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
| MW napsal: |
cau XxX
Co tady porad meles za blbosti? Jake sve uspechy bys prosim mohla uvest a hlavne, proc si myslis ze nejses nana? To by me zajimalo....
V hlave nic nemas....... |
cau MW neboli Mindo Wyhul,
jak se vede???
Už jsem myslela žes na mě zapomněla, nebot ses mě už pár dlouhých týdnů nezeptala na můj soukromej život. Ale vidím že na mě myslíš pořád
Co nového tady?? No asi jen tohle :
tak se měj a zase se ozvi, papa  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po únor 05, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | Marketa,
THANK'S A LOT  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po únor 05, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Mob napsal: | Marketa,
Jen me mrzi ze to Mob rekl driv a ze si toho vsimnul driv! Ale zase jsem si vsimla driv nez Rig  |
A KDY SI RIG NECEHO VSIMNUL DRIVE?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 786 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po únor 05, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
To bude tim, ze porad cekam na phone# nebo nejakou tu pozvanku, kam prijet ... and unlike some people here I have a life
Doporucoval bych, Karle, moc me neprovokovat, nebo tady vykecam, ze ti neni 19 od Clinton administration.
Oops, did I just say that silly, little me. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po únor 05, 2007 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | To bude tim, ze porad cekam na phone# nebo nejakou tu pozvanku, kam prijet ... and unlike some people here I have a life
Doporucoval bych, Karle, moc me neprovokovat, nebo tady vykecam, ze ti neni 19 od Clinton administration.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út únor 06, 2007 2:07 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | To bude tim, ze porad cekam na phone# nebo nejakou tu pozvanku, kam prijet ... and unlike some people here I have a life
hahahaha Karle,
vtipnej vid?
Mne je 20 kazde narozky, a tys mi neveril ze mi to lidi budou žrát. No hlavne to neříkej moc nahlas, koukni jak po mně Minda Wyhul jede, pořád mi píše, všechno o mně ví, všechno si o mně zjistuje, vsechny me prispevky cte a veri ze mi je 20, tak mi to stesti s ni prece nezkurvís ne?? LOL
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út únor 06, 2007 2:09 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Mob napsal: | Marketa,
No Markét, zaručuju ti že až si koupíš obrovskej barák s bazénem, saunou a solarkem a k tomu nějakej ten lotus elise, tak BIG Rig si toho okamžitě všimne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: út únor 06, 2007 9:56 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Mob napsal: | Marketa,
No Markét, zaručuju ti že až si koupíš obrovskej barák s bazénem, saunou a solarkem a k tomu nějakej ten lotus elise, tak BIG Rig si toho okamžitě všimne  |
Sakra..tak to bych tu asi nemela psat, ze uz to vsechno vlastne davno mam co .. jeste bude chtit prijit na navstevu a co ja pak budu delat s tim bilym tygrem co mi hlida barak? Jeste by ho sezral  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: út únor 06, 2007 9:57 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | To bude tim, ze porad cekam na phone# nebo nejakou tu pozvanku, kam prijet ... and unlike some people here I have a life
hahahaha Karle,
vtipnej vid?
Mne je 20 kazde narozky, a tys mi neveril ze mi to lidi budou žrát. No hlavne to neříkej moc nahlas, koukni jak po mně Minda Wyhul jede, pořád mi píše, všechno o mně ví, všechno si o mně zjistuje, vsechny me prispevky cte a veri ze mi je 20, tak mi to stesti s ni prece nezkurvís ne?? LOL
 |
Nahodou vsem zenskejm by naveky melo byt 20 a chlapi by jim to jeste meli pripominat!!!!!!!!!!!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|