|
|
| Autor |
Zpráva |
Monika1301 Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 7:29 pm Předmět: Postup??? |
|
|
Ahojte. Pred par dnami som sa vydala za svojho americkeho priatela tu v Amerike. Prisla som sem na navstevnicke viza. Manzel vcera odisiel ako vojak do Iraku. Ako mam pokracovat vo vybavovani svojich papierov? Mohol by mi niekto poradit pretoze absolutne neviem ako pokracovat......
Velmi pekne dakujem... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcy Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 9:34 pm Předmět: Re: Postup??? |
|
|
| Monika1301 napsal: | Ahojte. Pred par dnami som sa vydala za svojho americkeho priatela tu v Amerike. Prisla som sem na navstevnicke viza. Manzel vcera odisiel ako vojak do Iraku. Ako mam pokracovat vo vybavovani svojich papierov? Mohol by mi niekto poradit pretoze absolutne neviem ako pokracovat......
Velmi pekne dakujem... |
Ajaj, doufam ze ses aspon zbehla v anglictine, pze to je papirova valka...a doporucuju dobreho pravnika, pze svatba jeste nemusi znamenat hned GC....
Co jste si vlastne stihli pred odjezdem manzela vyridit...z toho co pises to nevyctem..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 4:43 am Předmět: |
|
|
| Chtelo by to promluvit s pravnikem co se na toto specializuje. Nemelo by to stat vice jak 2K. Slysel jsem, ze v pripade vojaku a policaitu se vsechno vyrizuje prednostne a netrva to tak dlouho (nevim co je na tom pravdy) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Než se otočíš na soukromého právníka, napřed si zjisti jestli máš právo dostat pomoc od vojenského právníka. Některé problémy právníci co dělají pro JAG řeší nemá nic společného s vojenským zákonem, ale jsou to běžné problémy pro vojáky pod občanským zákonem jako smlouvy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|