jak je to s imigračním na letišti

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

jak je to s imigračním na letišti

Autor Zpráva
Honza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 25, 2006 2:08 am    Předmět: jak je to s imigračním na letišti Odpovědět s citátem

Zdravím,
chtěl bych jen poradit. Na zač. července letim do Denveru na brigádu. Vízum sem dostal v poho- turistický. Na ambasádě jsme byli s kamarádem a říkali jsme, že jedeme jako turisti do hor a národních parků a že bydlet budeme v jednom apartmánu nebo v kempech (ukázal sem jim i dokumenty ohledně těch aparmánů a tak), přitom tam bydlet nebudeme. Jenže ten kamarád se mnou nakonec nejede. Chtěl bych se zeptat, jak je to s imigračním na letišti. Jestli hodně kontrolujou a tak. Jde o to, že bych do těch dokumentů, co dostanem v letadle, napsal adresu toho apartmánu. Nevíte, jak hodně to kontrolujou a proklepávaj? Jestli jim třeba nebude divný, že jako turista jedu sámSad Ale slyšel jsem, že na letišti v Denveru to je prej v pohodě.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 4:15 pm    Předmět: Re: jak je to s imigračním na letišti Odpovědět s citátem

Honza napsal:
Zdravím,
chtěl bych jen poradit. Na zač. července letim do Denveru na brigádu. Vízum sem dostal v poho- turistický. Na ambasádě jsme byli s kamarádem a říkali jsme, že jedeme jako turisti do hor a národních parků a že bydlet budeme v jednom apartmánu nebo v kempech (ukázal sem jim i dokumenty ohledně těch aparmánů a tak), přitom tam bydlet nebudeme. Jenže ten kamarád se mnou nakonec nejede. Chtěl bych se zeptat, jak je to s imigračním na letišti. Jestli hodně kontrolujou a tak. Jde o to, že bych do těch dokumentů, co dostanem v letadle, napsal adresu toho apartmánu. Nevíte, jak hodně to kontrolujou a proklepávaj? Jestli jim třeba nebude divný, že jako turista jedu sámSad Ale slyšel jsem, že na letišti v Denveru to je prej v pohodě.

To je clovek od cloveka.....divne mu to nebude ze cestujes sam, ale bude pravdepodobne chtit prokazat ze mas penize nebo seky na pobyt......ten apartman je ok, jestli to mas potvrzene.....ale nekdy na letisti opravdu stouraji.........
Honza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jde o to, že ten apartmán nemám zarezervovanej, ale mám od něj pár dokumentů staženejch z netu a z mejlu. V Denveru mám přítelkyni, která tam je na au-pair. Na ambasádě sem to neřekl, protože mi dost lidí radilo, že by to mohl být přitěžující, páč by si mohli myslet, že tam chci s ní zůstat a vízum by mi nemuseli dát. Ale nevim, jestli si to samý nebudou myslet na ambasádě, když jim řeknu, že tam jedu i za mladou. Zpáteční letenku mám taky. A taky nevim, jestli třeba nekontrolujou i zavazadla- nemám s tim vůbec zkušenosti tak nevím co čekat no:( Poraďte ještě někdo kdo má zkušenosti..
Marcy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Honza napsal:
No jde o to, že ten apartmán nemám zarezervovanej, ale mám od něj pár dokumentů staženejch z netu a z mejlu. V Denveru mám přítelkyni, která tam je na au-pair. Na ambasádě sem to neřekl, protože mi dost lidí radilo, že by to mohl být přitěžující, páč by si mohli myslet, že tam chci s ní zůstat a vízum by mi nemuseli dát. Ale nevim, jestli si to samý nebudou myslet na ambasádě, když jim řeknu, že tam jedu i za mladou. Zpáteční letenku mám taky. A taky nevim, jestli třeba nekontrolujou i zavazadla- nemám s tim vůbec zkušenosti tak nevím co čekat no:( Poraďte ještě někdo kdo má zkušenosti..

Zavazadla, do USA je dobre je nezamykat, pze do nich semtam lezou o cemz svedci urazene zamky.....vsechna zavazadla jdou pres metaly, takze zadny kov...co se nedoporucuje prevazet je urcite i v nejakych manualech, stahni si z internetu pres jakou spolecnost letis, kolik muzes mit zavazadel a v jake vaze.....
pokud necestujes na pozvani, mej nejakou tu hotovost nebo seky.....pze se urednik bude zajimat z jakych prostredku budes vegetovat........takze ramcove, mej aspon zlatou Visa kartu a aspon 30 dolaru na den, pokud nemas problem mit love....nemel bys mit na letisti problem......ale adresu kde budes bydlet musis nejakou uvest......to se vyzaduje.......a bude se te taky ptat na ucel tve cesty, takze turistika.....malokdy si overuji tvou kontaktni adresu i kdyz i to uz tu bylo........
Mirunda
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamose, co priletel do Denveru (s umyslem 14 dni lyzovat) totalne proklepli, ale nakonec pustili. Jeho brachu, kterej na nej cekal na letisti (oops), ovsem soupli do jailu a ted uz je doma. Stalo se to asi pred tremi mesici.
Nerikam, ze se to musi stat tobe, ale mozna by bylo lepsi, kdyby jsi si neco objednal a pri nejhorsim to stornujes. (Anebo muzes slecne pripravit prekvapko v hotelovem apartma Wink)
Honza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi:) Sem se dověděl, že budu procházet imihračním už při přestupu- a to v Atlantě. No nevim co od toho mám čekat no:(
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Honzo, bud v klidu. Nemas se ceho bat. Ukaz jim penize nebo kartu, nachystej si plan cesty, doloz adresy, slusne se oblec a umyj a bud v pohode! Cas od casu sice stouraji, ale dnes uz bych rekl, ze je celkove daleko vetsi klid. Hodne pritvrdili uz pri udelovani viz, takze na letistich se to moc neresi. Musel bys vypadat hodne divne, nebo mit uz dost stare vizum. pokud nemas v zaznamech zadny skraloup, niceho se neboj. mas na vpusteni do Statu pravo a aby ti ho odepreli, museli by to dolozit nezvratnymi dukazy a duvody. vsechno mej pekne pripraveno, drz se sve story a usmivej se. Bude to raz dva Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Honza napsal:
Díky za odpovědi:) Sem se dověděl, že budu procházet imihračním už při přestupu- a to v Atlantě.

No, samo. Musíš se na to dívat jak na dva lety: Jeden z Evropy do Atlanty, což je mezinárodní, a pak vnitrozemský let z Atlanty do Denveru. V Denveru už nikdo nic nekontroluje.
Honza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 5:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Honzo, bud v klidu. Nemas se ceho bat. Ukaz jim penize nebo kartu, nachystej si plan cesty, doloz adresy, slusne se oblec a umyj a bud v pohode! Cas od casu sice stouraji, ale dnes uz bych rekl, ze je celkove daleko vetsi klid. Hodne pritvrdili uz pri udelovani viz, takze na letistich se to moc neresi. Musel bys vypadat hodne divne, nebo mit uz dost stare vizum. pokud nemas v zaznamech zadny skraloup, niceho se neboj. mas na vpusteni do Statu pravo a aby ti ho odepreli, museli by to dolozit nezvratnymi dukazy a duvody. vsechno mej pekne pripraveno, drz se sve story a usmivej se. Bude to raz dva Wink

OK:) snad to bude v poho no. Známí mi ještě radili, abych zapřel, že tam jedu za přítelkyní, která tam je na au-pair, že by jim to bylo podezřelý na to, že tam chci zůstat..Člověk tam jede na dva měsíce a takový obštrukce.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 13, 2006 2:31 am    Předmět: Jaky obtstrukce?! Odpovědět s citátem

Zatim sedis na prdeli doma a "obstrukce" si spis vytvaris sqam sobe v hlave.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com