Pravidla diskuze na Nezvědavci ...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pravidla diskuze na Nezvědavci ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky
Autor Zpráva
REJPAL
Editor

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:09 am    Předmět: Pravidla diskuze na Nezvědavci ... Odpovědět s citátem

Tady si muzete precist pravidla na jinem foru Idea
Gajdos toto forum moc dobre zna a uz tam nepise, protoze ho tam za jeho "utoky" na diskutery zablokovali.

To je take jeden z duvodu, proc ted pise sem Wink

http://www.nezvedavec.org/index.php/nezvedavec/rules
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gajdosi, nevim jestli si to vubec uvedomujes, ale i tady jsi docela drzy a jen se divim, ze Mirovi to vubec nevadi Confused

Tady pridavam nejake tvoje komentare z tve debaty o 3. svetove valce Idea

NEJDRIV NAPISES TOHLE:

Nejsem členem žádného náboženství, jsem pouze věřící člověk...

a pak napises Mlynkovi tohle:

...diskutuj slušně nebo drž hubu...
...už tak mi zdvíhá adrealín v krevním oběhu Pedečko těmi svými idiotskými kecy...
...cos tou kokotinou, kterou si napsal, vlastně myslel...

Confused Rolling Eyes
miro
Site Admin

Registrace: 10. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě vadí když někdo je hulvát, tím že někoho vyhodíš, nebo mu rozbiješ hubu když s ním v hospodě nesouhlasíš a nedokážeš vidět věci z jeho úhlu pohledu, je pro mě dost silná cenzura, kterou bych zde zavádět nechtěl. Gajdoš je ukázkový hulvát a nechci se ho zastávat, ale stejně tak nese podíl viny ten kdo ho vyprovokoval.

Nezvědavec je jednostranné fórum plné cenzury. Chodí tam pouze lidé kteří mají podobný názor a lidé s opačným názorem tam dlouho nevydrží. Na našem fóru bych chtěl zachovat větší svobodu slova a názoru.
Petr Gejdoš
Soviet partisan

Registrace: 25. 08. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro !

Máš pravdu - jsem ukázkový hulvát ! Však taky se vždy moc pečlivě připravuji, než nějaké ukázkové hulvátství vyplodím - zkoumám a obracím slova, abych byl "jo echt hulvát", jsou to doslova mistrovské díla a není to zadarmo, je s tím dost práce to vymyslet !! Však ale vidíš, jaké mám skvělé výsledky...Very Happy

Tím jsem prozradil "tajemství" o svém hulvátství, že nejsem hulvát tak nějak od narození a automaticky, ale že jsem hulvát podle hesla - "Každému vrátím vše i s nevídanými úroky !!" Žádné kdo do tebe kamenem, ty do něj chlebem, to by to měli moc snadné.

To jsem zde však poctivě dopředu avizoval a varoval před tím - nemůžu za povrchnost při čtení oněch stěžovatelů. Udivuje mě tedy právem ta reakce, když se to někomu nelíbí. Mi se to líbí a řeknu proč. Tak jako se stalo zvykem zjm. v Americe ono "keep smilling", aplikované tím snad nejvíce idiotským způsobem, tak já tím avizoval, že mám anti-keep-smilling-masku - půjčka na oplátku.

A ptám se - no a co ? Je to jen maska, stejně blbá, jako každá jiná podobná maska. Oproti masce jalového "stálého úsměvu a optimismu" je nejméně o třídu méně blbá !! Vysvětlím proč - zvědavci se ptali člověka, co pořád chodil s batohem na zádech, plným těžkých kamenů "...proč to vlastně dělá" ?? Ten člověk to promptně vysvětlil "...až bude zle nedobře, vyhodím ty kameny a bude se mi lépe utíkat" !

Mi je vyčítán negativismus a šíření snad depresívních nálad. Kdo to tedy vlastně v Americe žere furt ty metráky antidepresiv a pod., když tam jsou všichni takoví automatičtí optimisté s neustálým úsměvem ?

Odpověď je nasnadě... Onen pořitroublý optimismus totiž není podložen vntřním pocitem pravdivosti. Oni tito pseudo-optimisté jsou totiž ve skutečnosti mizerně informovaní pesimisté. Kdežto já jsem opravdový optimista, protože já jsem informovaný dobře, vím jak moc je to špatné a přitom žádné psychofarmaka nežeru po kýblech - já totiž jsem optimista fundamentální, s optimismem založeným na hluboké víře a naději. U mě netřeba automatické masky optimismu, já dokážu přežívat i při vědomí si všech rizik. Nepotřebuju si nic nalhávat.

Kdo je připraven, není překvapen.
Petr Gejdoš
Soviet partisan

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rudo !

Nejsem na Nezvědavci zablokovaný. Dokonce tam "sem tam" něco i teď napíšu a myslím, že se jim po mě docela stýská. V té jejich žumpě totiž mají již tolik smradu, že ani oni sami tam již jaksi nemůžou vydržet a potřebujií trochu "čerstvého luftu"...Very Happy

Ovšem - chvíli jsem zablokovaný vskutku byl - to když jsem velmi sofistikovaně a s náležitou "dělostřeleckou přípravou" Leho Kulíška nazval válečným zločincem, který se může snadno dočkat toho, že bude jednou jako takový stát před soudem. A dal jsem si moc a moc velkou práci, abych to vše psal způsobem, abych zablokován nebyl z nějakého formálního důvodu. V té době jsem měl z USA a Kanady řadu výhružných telefonátů, o mailech ani nemluvě, a jednoho "anonyma" jsem dokonce jmenovitě odhalil - hošánci mě dost podcenili.

Osobně se domnívám, že Leho to tehdy nakonec vzdal, že by mě pracně "zdánlivě slušně" udolal per huba a demonstroval tak svou pravdu. Zvolil jednodušší cestu. Prostě mě bez zdůvodnění a bez nějaké záminky bloknul ! Patrně už jsem začal být pro "záměry Nezvědavce" moc nepohodlný a rušivý.

Jinak - kdo absolvoval školení na Nezvědavci, toho nemůže tady na Chicago prakticky nikdo vážně rozhodit. Moc dobré školení to bylo... prakticky vysoká škola či univerzita hulvátství.
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Gajdoš je ukázkový hulvát a nechci se ho zastávat, ale stejně tak nese podíl viny ten kdo ho vyprovokoval.

Pobozny clovek, ktery studuje bibli by se mel krotit ve svych myslenkach a psat treba tak jako tento clovek Idea

http://www.chicago-cz.com/forum/viewtops-5000-120-0.html

Chudak, nikoho tady svymi slovy nenapada, a nekdo mu v ankete dal hlasy na vymazani z fora Confused Kdo vubec tu anketu zalozil?

A clovek, ktery tady nadava zenskym je v pohode Rolling Eyes
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

REJPAL napsal:
Kdo vubec tu anketu zalozil?

Já jsem tu anketu založil. Tam šlo o to, že smilan sice nikomu neškodí a nenapadá, ale zase jen otrocky kopíruje svoje články po různých forech a vůbec o nich nediskutuje, když se někdo na něco zeptá.
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
REJPAL napsal:
Kdo vubec tu anketu zalozil?

Já jsem tu anketu založil. Tam šlo o to, že smilan sice nikomu neškodí a nenapadá, ale zase jen otrocky kopíruje svoje články po různých forech a vůbec o nich nediskutuje, když se někdo na něco zeptá.

No ja tady prej taky spamuju, tak by se mozna mela udelat anketa, jestli bych od tud mel vyt "vyhozen" Wink
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

REJPAL napsal:
No ja tady prej taky spamuju, tak by se mozna mela udelat anketa, jestli bych od tud mel vyt "vyhozen" Wink

Jestli si to myslíš, tak si jí klidně založ Smile

Nemyslím si, že bys byl na úrovni smilana, který mi připadá jako něco mezi jehovistou a krišnou, který ti nabízí na ulici CD s Háre Háre a když se ho zeptáš, jestli nemá něco tvrdšího, třeba Iron Maiden, tak se otočí a odejde Smile
PiPi
Editor

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Gejdoš napsal:
Miro !

Máš pravdu - jsem ukázkový hulvát ! Však taky se vždy moc pečlivě připravuji, než nějaké ukázkové hulvátství vyplodím - zkoumám a obracím slova, abych byl "jo echt hulvát", jsou to doslova mistrovské díla a není to zadarmo, je s tím dost práce to vymyslet !! Však ale vidíš, jaké mám skvělé výsledky...Very Happy

Tím jsem prozradil "tajemství" o svém hulvátství, že nejsem hulvát tak nějak od narození a automaticky, ale že jsem hulvát podle hesla - "Každému vrátím vše i s nevídanými úroky !!" Žádné kdo do tebe kamenem, ty do něj chlebem, to by to měli moc snadné.

To jsem zde však poctivě dopředu avizoval a varoval před tím - nemůžu za povrchnost při čtení oněch stěžovatelů. Udivuje mě tedy právem ta reakce, když se to někomu nelíbí. Mi se to líbí a řeknu proč. Tak jako se stalo zvykem zjm. v Americe ono "keep smilling", aplikované tím snad nejvíce idiotským způsobem, tak já tím avizoval, že mám anti-keep-smilling-masku - půjčka na oplátku.

A ptám se - no a co ? Je to jen maska, stejně blbá, jako každá jiná podobná maska. Oproti masce jalového "stálého úsměvu a optimismu" je nejméně o třídu méně blbá !! Vysvětlím proč - zvědavci se ptali člověka, co pořád chodil s batohem na zádech, plným těžkých kamenů "...proč to vlastně dělá" ?? Ten člověk to promptně vysvětlil "...až bude zle nedobře, vyhodím ty kameny a bude se mi lépe utíkat" !

Mi je vyčítán negativismus a šíření snad depresívních nálad. Kdo to tedy vlastně v Americe žere furt ty metráky antidepresiv a pod., když tam jsou všichni takoví automatičtí optimisté s neustálým úsměvem ?

Odpověď je nasnadě... Onen pořitroublý optimismus totiž není podložen vntřním pocitem pravdivosti. Oni tito pseudo-optimisté jsou totiž ve skutečnosti mizerně informovaní pesimisté. Kdežto já jsem opravdový optimista, protože já jsem informovaný dobře, vím jak moc je to špatné a přitom žádné psychofarmaka nežeru po kýblech - já totiž jsem optimista fundamentální, s optimismem založeným na hluboké víře a naději. U mě netřeba automatické masky optimismu, já dokážu přežívat i při vědomí si všech rizik. Nepotřebuju si nic nalhávat.

Kdo je připraven, není překvapen.

TAK TO JSEM NEMUSELA ANI HLEDAT,ANI DLOUHO CEKAT A MAME TO TADY,viz."" Tak jako se stalo zvykem zjm. v Americe ono "keep smilling", aplikované tím snad nejvíce idiotským způsobem, tak já tím avizoval, že mám anti-keep-smilling-masku - půjčka na oplátku.""

PROC PORAD AMERIKU A AMERICANY URAZIS Question
DELA TI TO DOBRE Question
VIS O TOM ,ZE TIM VLASTNE URAZIS I MANZELA TVE DCERY Question
REKL JSI MU NEKDY NECO Z TVYCH URAZEK A DOMENEK O AMERICANECH DO OCI Question NEBO JEHO RODINE Question

A........""Mi je vyčítán negativismus a šíření snad depresívních nálad. Kdo to tedy vlastně v Americe žere furt ty metráky antidepresiv a pod., když tam jsou všichni takoví automatičtí optimisté s neustálým úsměvem?""

TADY SI NECO PRECTI.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Deprese_(psychologie)

TIMTO KONCIM,PROTOZE TOHLE MNE OPRAVDU PRESVEDCILO,ZE...........IDIOT JSI TY,KTERY VI ABSOLUTNI HOVNO O LIDECH,AMERICE A VUBEC NEVIS VUBEC NIC PODSTATNEHO,CO BY STALO,ZA DISKUTOVANI!!!

JAK JSEM NAPSALA,TY BS,CO JSI TU PSAL SI KAZDY MUZE VYHLEDAT,KDEKOLIV NA INTERNETU NEBO V KNIHOVNE A TIM PADEM JSI TU ABSOLUTNE NEPOTREBNY Exclamation Exclamation Exclamation
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 5:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
REJPAL napsal:

Jestli si to myslíš, tak si jí klidně založ Smile

Prece si nebudu zakladat anketu pro sebe Wink Confused
Petr Gejdoš
Soviet partisan

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Vseznalci, Neznalci, Nesmrtelne citaty (Rejpalkove sem)
Zaslal: st únor 05, 2014 12:46 am
REJPAL napsal:
Jsem tady ve sparvnem tematu Question
Diky tomu blbcovi Gejdosovi uz brzo budu mit 10 tisic prispevku Wink Z toho je 9 tisic spamu Twisted Evil

Tak takhle si představuje editor Rejpal slušnost. Klidně si ty blbče založ anketu a třeba se budeš divit.
Petr Gejdoš
Soviet partisan

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi !

Takže se konečně vybarvuješ - ukazuješ své skutečné myšlení. Tady a teď. Nekopej do zrcadla, že máš "křivou hubu" ! Máš prostě křivou hubu a seš zralá na psychiatra.

Ty nepřemýšlíš, ty si vyhledáváš na netu informace, které dále papouškuješ. Ty si myslíš, že něco víš, ale seš myšlením na úrovni telefonního záznamníku.

Proto vlastně nediskutuješ. Ty to totiž neumíš, ty nevíš co to je diskuse dvou uvědomělých osobností. Druhým nadáváš, když ti řeknou pravdu a provokují tě ke skutečné diskusi.

Oba dva s Rejpalem si můžete podat ruce - nahoře huj a dole fuj. Jestli si to neuvědomujete, jste to vy takoví, co z nadějného fora tady děláte stejné hnojiště, jako je třebas Nezvědavec. Já osobně bych vás odsud vyrazil oba a hned.
PiPi
Editor

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Gejdoš napsal:
PiPi !

Takže se konečně vybarvuješ - ukazuješ své skutečné myšlení. Tady a teď. Nekopej do zrcadla, že máš "křivou hubu" ! Máš prostě křivou hubu a seš zralá na psychiatra.

Ty nepřemýšlíš, ty si vyhledáváš na netu informace, které dále papouškuješ. Ty si myslíš, že něco víš, ale seš myšlením na úrovni telefonního záznamníku.

Proto vlastně nediskutuješ. Ty to totiž neumíš, ty nevíš co to je diskuse dvou uvědomělých osobností. Druhým nadáváš, když ti řeknou pravdu a provokují tě ke skutečné diskusi.

Oba dva s Rejpalem si můžete podat ruce - nahoře huj a dole fuj. Jestli si to neuvědomujete, jste to vy takoví, co z nadějného fora tady děláte stejné hnojiště, jako je třebas Nezvědavec. Já osobně bych vás odsud vyrazil oba a hned.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Gejdoš napsal:

Tak takhle si představuje editor Rejpal slušnost. Klidně si ty blbče založ anketu a třeba se budeš divit.

OK, tak tu anketu zaloz Wink
Ja si ji nemuzu zakaladat jen pro sebe Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA