Máma mi onemocněla rakovinou

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Máma mi onemocněla rakovinou

Autor Zpráva
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 4:27 pm    Předmět: Máma mi onemocněla rakovinou Odpovědět s citátem

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s jedním velkým problémem. Moje máma žije jako ilegál ve státech už 6. rok a před měsícem začla mít zdravotní problémy, které potřebovaly lékařské vyšetření s následnou diagnozou rakoviny. Už ji z nemocnice nepustili domů a léčbu vidí doktoři tak na 6 měsícu s tím, že bude docházet na chemoterapii asi 2krát do měsíce, ale když ji bude špatně a nebude moci jít do práce tak brzy skončí na ulici. Já jsem se o vízum snažil 4krát a nikdy jsem ho nedostal. Potřebuji se za ní dostat a postarat se o ní, moje přítelkyně vízum má...

poraďte cokoliv,
už to řešíme s doktory, aby napsali nějaké potvrzení, abych ji mohl navštívit, ale moc tomu nevěřím, že bych to vízum dostal a mám hrůzu z toho až se vtom začnou pitvat úředníci...
Slyšel jsem o lidech, co vízum dokáží sehnat. Najde se tady třeba někdo takový?
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 10:51 pm    Předmět: Re: Máma mi onemocněla rakovinou Odpovědět s citátem

Petr napsal:
Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s jedním velkým problémem. Moje máma žije jako ilegál ve státech už 6. rok a před měsícem začla mít zdravotní problémy, které potřebovaly lékařské vyšetření s následnou diagnozou rakoviny. Už ji z nemocnice nepustili domů a léčbu vidí doktoři tak na 6 měsícu s tím, že bude docházet na chemoterapii asi 2krát do měsíce, ale když ji bude špatně a nebude moci jít do práce tak brzy skončí na ulici. Já jsem se o vízum snažil 4krát a nikdy jsem ho nedostal. Potřebuji se za ní dostat a postarat se o ní, moje přítelkyně vízum má...

poraďte cokoliv,
už to řešíme s doktory, aby napsali nějaké potvrzení, abych ji mohl navštívit, ale moc tomu nevěřím, že bych to vízum dostal a mám hrůzu z toho až se vtom začnou pitvat úředníci...
Slyšel jsem o lidech, co vízum dokáží sehnat. Najde se tady třeba někdo takový?

uvazuj realne. posli mame letenku do CR.
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NIC NENI NEMOZNE , KAMARADE. OD TOHO JSEM TU JA , ABYCH POMAHAL KRAJANUM. JESTLI MAS SERIOZNI ZAJEM NEDEJ NA BLBECKY A NAPIS MI NA BRETTSCHNEIDERMICHAEL@HOTMAIL.COM
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 22, 2006 2:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reálně uvažuju a poslat jí letenku byla jedna z možností, ale vzhledem k tomu že se ten rak rozšířil k plicím, let by prostě nedala. Tohle jí řekli doktoři... Takže budu muset já za ní...
Marcy
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 22, 2006 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr napsal:
Reálně uvažuju a poslat jí letenku byla jedna z možností, ale vzhledem k tomu že se ten rak rozšířil k plicím, let by prostě nedala. Tohle jí řekli doktoři... Takže budu muset já za ní...

Hmmm, to je zle...vis jestli uz jsou zasazene plice, rakovina postupuje velice rychle....preju hodne stesti tobe i mamince.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilal jsem email na Velvyslanectvi.
Toto mi poslali:

citace:

Vazeny pane,

obdrzeli jsme od Velvyslanectvi ve Washingtonu Vasi zadost o radu ohledne pripadu nemocne matky v USA. Prosim sdelte dotycnemu cloveku, ze se muze obratit na nas Generalni konzulat v Chicagu s zadosti o pomoc.

kontakt:
Generalni konzulat CR
205 N Michigan Ave.
Suite 1680
Chicago, IL 60601

tel. 312 861 1037
e-mail: consulate_chicago@mzv.cz

Celkem by me zajimalo, jestli nejak pomuzou...
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Posilal jsem email na Velvyslanectvi.
Toto mi poslali:

citace:

Vazeny pane,

obdrzeli jsme od Velvyslanectvi ve Washingtonu Vasi zadost o radu ohledne pripadu nemocne matky v USA. Prosim sdelte dotycnemu cloveku, ze se muze obratit na nas Generalni konzulat v Chicagu s zadosti o pomoc.

kontakt:
Generalni konzulat CR
205 N Michigan Ave.
Suite 1680
Chicago, IL 60601

tel. 312 861 1037
e-mail: consulate_chicago@mzv.cz

Celkem by me zajimalo, jestli nejak pomuzou...

Idea
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud tomu dobre rozumim, je Petr v Cechach, takze konzulat v Chicagu je celkem z ruky.

Coz takhle jit primo ke zdroji a zkusit ministrestvo zahranici? Nebo prezidentskou kancelar? Protoze jde o humanitarni pripad mozna by stalo zato obratit se na Cerveny kriz? Pokud se na Tebe vsichni vykaslou, muzes jit i do televize.

Kazdopadne maminka ma asi nejlepsi sance, pokud zustane co nejdele tady, americka onkologie je prece jenom o chlup dal nez nase.

Hodne stesti!
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem jim nic nerikal o tom, ze by jeho mamka byla v Chicagu (nevim kde je).
Jinak dalsi urady jsou zde:
http://www.chicago-cz.com/Velvyslanectvi_USA/index.html
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem mel na mysli, ze Chicago a vubec instituce na uzemi USA jsou trochu z ruky pro Petra ne jeho maminku.
pepino

Registrace: 30. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Petre
Jak jses na tom mas uz to vizum?Mam urcitou moznost tak se ozvi myslim ze Ti to pomuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com