Miro..pomooooooooc

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Miro..pomooooooooc

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky
Autor Zpráva
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2006 4:48 pm    Předmět: Miro..pomooooooooc Odpovědět s citátem

Miro.Mam veeeeelky problem.Konecne se mi podarilo prihlasit pod mym nickem.Nejprve mi to neslo,tak jsem se zaregistrovala pod PISKLETEM.Ale nastal dalsi problem.Kdyz chci neco prihodit(prispevek),tak kliknu bud "zaslat odpoved" a nebo "citovat" a objevi se mi prazdna stranka a nemuzu nic udelat.Kdyz kliknu na "nove tema",tak muzu vesele psat.Ale prece nebudu stale zakladat nove tema(coz je blbost jak vrata),kdyz budu chtit nekomu odepsat ci neco prihodit.
Muzes mi prosim Te poradit? Wink
Predem dekuji.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2006 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co mas za pocitac, a operacni system? Mas windows xp a Internet Explorer 6.0? Co mas za pripojeni?(dialup, DSL, Cabel, nebosatelit)
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2006 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus mi poslat SZ (PM) nebo jestli to nepujde tak email chicagocz(at)gmail.com
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com