|
Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 4079 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 3:25 pm Předmět: Alfa Romeo |
|
|
Alfa Romeo sem moc nepatří, ale protože zrovna makám na jednom fóru klubu alfa romeo,
http://www.arclub.cz/
tak by mě celkem zajímalo co si o těchto autech myslíte..?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 12936 Bydliště: Kanada
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Auta jsou to pekny, hned bych si takovy koupil
Mimochodem, neodrazuj nam tu lidi aby psali na jina fora  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kozlik8188
Registrace: 20. 09. 2011 Příspěvky: 142 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
kozlik8188 napsal: | Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká. |
Vzal bys ho, kdyby ti ho nekdo daval levne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 6030 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
kozlik8188 napsal: | Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká. |
Mám úplně stejný pohled o AR. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
pdmlynek napsal: | kozlik8188 napsal: | Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká. |
Nikdo vas nenuti si ho koupit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3947 Bydliště: CA
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Rumburak napsal: | pdmlynek napsal: | kozlik8188 napsal: | Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká. |
Mira nic neprodava,chce jen slyset nazory...)
Design pekny,kvalita....nevim,nejela jsem v tom ani neznam nikoho kdo by prisel s touhle znackou do styku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
MW napsal: | Rumburak napsal: | pdmlynek napsal: | kozlik8188 napsal: | Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká. |
Mira nic neprodava,chce jen slyset nazory...)
Design pekny,kvalita....nevim,nejela jsem v tom ani neznam nikoho kdo by prisel s touhle znackou do styku... |
Ja jen rekl muj nazor a rozjet na to debatu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clayton Veteran
Registrace: 09. 08. 2009 Příspěvky: 1257
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 12:42 am Předmět: |
|
|
Alfa Romeo je auto s charakterem. Člověk ale musí být fanoušek a hodně mu odpustit, především pokud jde o kvalitu a spolehlivost. Není to auto pro každého. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuzi63 Veteran
Registrace: 28. 02. 2010 Příspěvky: 1687 Bydliště: Passau,BRD
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 5:52 am Předmět: alfa |
|
|
Souhlasim 100%.Dcera si koupila pred 8 mesici dva a pul roku starou alfu.Od te doby se ji vse rozbiji od kompletniho poskozeni motoru,katalizator atd.
Nejhorsi je,ze auto se da spravit jen u Alfa Romeo.Maji specielni naradi a tento servis si nechaji zaplatit! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuzi63 Veteran
Registrace: 28. 02. 2010 Příspěvky: 1687 Bydliště: Passau,BRD
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 6:01 am Předmět: alfa romeo |
|
|
Rumburak napsal: | kozlik8188 napsal: | Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká. |
Vzal bys ho, kdyby ti ho nekdo daval levne  |
Rumbo,nerejpej uz zase....copak ti to nedochazi?Nech tem lidem jejich nazory. (neni to ani vtipne).
Nic ve zlem,Rumbo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 4079 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Clayton napsal: | Alfa Romeo je auto s charakterem. Člověk ale musí být fanoušek a hodně mu odpustit, především pokud jde o kvalitu a spolehlivost. Není to auto pro každého. |
souhlasim na sto procent  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
miro napsal: | Clayton napsal: | Alfa Romeo je auto s charakterem. Člověk ale musí být fanoušek a hodně mu odpustit, především pokud jde o kvalitu a spolehlivost. Není to auto pro každého. |
souhlasim na sto procent  |
Diky i za tvuj komentar
Jsem rad, ze se v tom "nevezu" sam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobeccc Anonymní
|
Zaslal: čt březen 28, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
s tou kvalitou to tak neni...sam jsem mel 3 alfy (pujceny do toho nepocitam) a musim rict ze dve byly naprosto v poradku, jenom se menil olej (samozrejme ten co do toho patri selenia) a brzdy, a ta treti se sypala..všechny alfy co jsem vlastnil byly benzinaky (twin sparky)..rika se ze jsou to nejhorsi motory co alfa romeo udelala a s tim bych mozna souhlasil ale rozhodne bych nerek ze sou to nekvalitni auta..naftovy JTDčka sou velice spolehlivy konkretne teda hlavne 1,9..zalezi hlavne na tom od koho ji koupis a jak se k tomu ten clovek choval..kdyz se o alfu staras a umis s ni jezdit tak se ti odvdeci..nemam rad kecy typu: alfy se serou, alfy stojej za ....!! to jsou hospodsky kecy nejakej pepiku ktery lejou do tech aut sra*ky, kupujou olej v kauflandu za kilo a maj doma oktávu nebo golfa či passata v nafte a tvrdej vo tom jak je to nejlepsi auto.. do ted jsem se bavil o autech vyrobenejch od r 98, a kdyz se budem bavit o starsich autech (o veteranech) tak si vem kde pred tema napr. 30ti lety byla alfa romeo..ve vsem byla napred...byly (jsou) to vynikajici sportovni auta ktera maji duši.. a dost, koncim..asi sem to nejak prehnal, ale se.ou me tyhle kecy ze ty auta jsou nespolehlivy a ja nevim co jeste..posledni vec co napisu, nesud auto podle toho co ti kdo rekne, sud pouze podle vlastnich skusenosti a projed se aspon ve dvouch ruznejch autech stejny znacky stejnyho modelu, nez zacnes placat nejaky kritiky...cuore sportivu zdar  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|