Alfa Romeo

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Alfa Romeo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US Cars - AMERIKY - Americka auta
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 10. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 3:25 pm    Předmět: Alfa Romeo Odpovědět s citátem

Alfa Romeo sem moc nepatří, ale protože zrovna makám na jednom fóru klubu alfa romeo,
http://www.arclub.cz/

tak by mě celkem zajímalo co si o těchto autech myslíte..??
REJPAL
Editor

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Auta jsou to pekny, hned bych si takovy koupil Smile

Mimochodem, neodrazuj nam tu lidi aby psali na jina fora Wink
kozlik8188

Registrace: 20. 09. 2011

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká.
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kozlik8188 napsal:
Alfa Romeo je velmi nekvalitní značka. Design super, ale kvalita žádná, cena vysoká.

Vzal bys ho, kdyby ti ho nekdo daval levne Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kozlik8188 napsal:

Mám úplně stejný pohled o AR.
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
kozlik8188 napsal:

Nikdo vas nenuti si ho koupit Wink
Lynnet
Moderator

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
pdmlynek napsal:
kozlik8188 napsal:

Mira nic neprodava,chce jen slyset nazory...) Very Happy
Design pekny,kvalita....nevim,nejela jsem v tom ani neznam nikoho kdo by prisel s touhle znackou do styku...
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:
Rumburak napsal:
pdmlynek napsal:
kozlik8188 napsal:

Mira nic neprodava,chce jen slyset nazory...) Very Happy
Design pekny,kvalita....nevim,nejela jsem v tom ani neznam nikoho kdo by prisel s touhle znackou do styku...

Ja jen rekl muj nazor a rozjet na to debatu Wink
Clayton
Veteran

Registrace: 09. 08. 2009

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 12:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alfa Romeo je auto s charakterem. Člověk ale musí být fanoušek a hodně mu odpustit, především pokud jde o kvalitu a spolehlivost. Není to auto pro každého.
zuzi63
Veteran

Registrace: 28. 02. 2010

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 5:52 am    Předmět: alfa Odpovědět s citátem

kozlik8188 napsal:

Souhlasim 100%.Dcera si koupila pred 8 mesici dva a pul roku starou alfu.Od te doby se ji vse rozbiji od kompletniho poskozeni motoru,katalizator atd.
Nejhorsi je,ze auto se da spravit jen u Alfa Romeo.Maji specielni naradi a tento servis si nechaji zaplatit!
zuzi63
Veteran

Registrace: 28. 02. 2010

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 6:01 am    Předmět: alfa romeo Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
kozlik8188 napsal:

Vzal bys ho, kdyby ti ho nekdo daval levne Wink

Rumbo,nerejpej uz zase....copak ti to nedochazi?Nech tem lidem jejich nazory. Wink (neni to ani vtipne).
Nic ve zlem,Rumbo Wink
miro
Site Admin

Registrace: 10. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Clayton napsal:
Alfa Romeo je auto s charakterem. Člověk ale musí být fanoušek a hodně mu odpustit, především pokud jde o kvalitu a spolehlivost. Není to auto pro každého.

souhlasim na sto procent Wink
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Clayton napsal:

souhlasim na sto procent Wink

Diky i za tvuj komentar Smile
Jsem rad, ze se v tom "nevezu" sam Wink
bobeccc
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kozlik8188 napsal:

s tou kvalitou to tak neni...sam jsem mel 3 alfy (pujceny do toho nepocitam) a musim rict ze dve byly naprosto v poradku, jenom se menil olej (samozrejme ten co do toho patri selenia) a brzdy, a ta treti se sypala..všechny alfy co jsem vlastnil byly benzinaky (twin sparky)..rika se ze jsou to nejhorsi motory co alfa romeo udelala a s tim bych mozna souhlasil ale rozhodne bych nerek ze sou to nekvalitni auta..naftovy JTDčka sou velice spolehlivy konkretne teda hlavne 1,9..zalezi hlavne na tom od koho ji koupis a jak se k tomu ten clovek choval..kdyz se o alfu staras a umis s ni jezdit tak se ti odvdeci..nemam rad kecy typu: alfy se serou, alfy stojej za ....!! to jsou hospodsky kecy nejakej pepiku ktery lejou do tech aut sra*ky, kupujou olej v kauflandu za kilo a maj doma oktávu nebo golfa či passata v nafte a tvrdej vo tom jak je to nejlepsi auto.. do ted jsem se bavil o autech vyrobenejch od r 98, a kdyz se budem bavit o starsich autech (o veteranech) tak si vem kde pred tema napr. 30ti lety byla alfa romeo..ve vsem byla napred...byly (jsou) to vynikajici sportovni auta ktera maji duši.. a dost, koncim..asi sem to nejak prehnal, ale se.ou me tyhle kecy ze ty auta jsou nespolehlivy a ja nevim co jeste..posledni vec co napisu, nesud auto podle toho co ti kdo rekne, sud pouze podle vlastnich skusenosti a projed se aspon ve dvouch ruznejch autech stejny znacky stejnyho modelu, nez zacnes placat nejaky kritiky...cuore sportivu zdar Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US Cars - AMERIKY - Americka auta Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA