|
|
| Autor |
Zpráva |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 5:31 pm Předmět: bad criminal background |
|
|
| Dobry den, chtel bych touto cestou pozadat o radu nekoho, kdo se v teto tematice vyzna.Jsem v USA zhruba 4 roky, za tu dobu jsem nekolikrat prekrocil ruzne debitni karty do minusu az 1500 a ty penize jsem nikdy nezaplatil.Dvakrat jsem neopravnene prevedl penize z jineho konta na sve. Hleda me collection agency. Zajimalo by me, jestli me muze najit podle meho ssn. Pracuji v tovarne, kde jsem samozrejme pri application musel sve ssn uvest, nikde jinde(apartment, utilities ttc.) jsem ho neuvadel.Prosim o radu nekoho, kdo se v tematice opravdu vyzna. Dekuji za odpovedi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 5:34 pm Předmět: |
|
|
JESTE BYCH SE CHTEL ZEPTAT, JESTLI JE PODLE VASEHO NAZORU MOZNOST SE NEJAKYM ZPUSOBEM S AGENCY SPOJIT A ZACIT DLUH SPLACET, ANIZ BYCH BYL ZATCEN.
PS: NEVIM ANI , KTERA AGENCY PO ME PATRA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 5:40 pm Předmět: |
|
|
Zaprvé nejde o criminal background. Do žaláře Tě nedají. Policajti Tě za to zatknout nemůžou. Co jsi udělal je že jsi přestoupil smlouvu mezi credit cartní společnosti a Tebou. Můžou Tě soudil, a můžou Ti vzít prachy které máš nebo vyděláš.
Zadruhé, ano, najdou Tě podle SSN. Toto je jediné positivní číslo totožnosti. Používá se všude. Ale jestliže si jim to nedal SSN když si žádal o cartu, tak nevím jak by Tvé SSN věděli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 10:13 pm Předmět: |
|
|
| ..a hlavne to vse trva dlouhou dobu,nez se ozvou..jsem podobny pripad,jen rozdil je v tom,ze jsem jen cerpal,zadne machinace..Co jsem se bavil s lidmi,tak to je nejak ohraniceno castkou a tu vis ty sam.Splacet muzes a je to asi to nejlepsi,co muzes udelat,moc to v penezence nepoznas a mas klid,pokud tady samozrejme chces zustat nejakou delsi dobu.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 1:36 am Předmět: Re: bad criminal background |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | Dobry den, chtel bych touto cestou pozadat o radu nekoho, kdo se v teto tematice vyzna.Jsem v USA zhruba 4 roky, za tu dobu jsem nekolikrat prekrocil ruzne debitni karty do minusu az 1500 a ty penize jsem nikdy nezaplatil.Dvakrat jsem neopravnene prevedl penize z jineho konta na sve. Hleda me collection agency. Zajimalo by me, jestli me muze najit podle meho ssn. Pracuji v tovarne, kde jsem samozrejme pri application musel sve ssn uvest, nikde jinde(apartment, utilities ttc.) jsem ho neuvadel.Prosim o radu nekoho, kdo se v tematice opravdu vyzna. Dekuji za odpovedi |
neboj, tady collection agency jsou uplne o necem jinym nez v cechach...
Nezavrou te a nic ti neudelaj,
akorat ti budou volat milionkrat denne dokud to nezacalujes! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 7:53 am Předmět: Re: bad criminal background |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | Dobry den, chtel bych touto cestou pozadat o radu nekoho, kdo se v teto tematice vyzna.Jsem v USA zhruba 4 roky, za tu dobu jsem nekolikrat prekrocil ruzne debitni karty do minusu az 1500 a ty penize jsem nikdy nezaplatil.Dvakrat jsem neopravnene prevedl penize z jineho konta na sve. Hleda me collection agency. Zajimalo by me, jestli me muze najit podle meho ssn. Pracuji v tovarne, kde jsem samozrejme pri application musel sve ssn uvest, nikde jinde(apartment, utilities ttc.) jsem ho neuvadel.Prosim o radu nekoho, kdo se v tematice opravdu vyzna. Dekuji za odpovedi |
ano najdou te podle SSn.proc by te zatykali? oni sami te hledaji, protoze se s tebou chtej idomluvit kolik a jak jim zaplatis. jsme v usa , zde jde predevsim o penize. muze se stat ze ti nabidne kazda banka ze zaplatis par stovek a zbytek ti odpusti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 10:32 am Předmět: |
|
|
| Dekuji za odpovedi, sice jste me uklidnili , ale mam informace o tom, ze v apecu, odkud jsem se odstehoval, me hledala policie.Ja bych rad zacal platit, ale nevim, jaka agency ode me vymaha a nemam , jak se s ni spojit. Krome toho jsem neprecerpal kreditku ale pomoci nekrytych checku debitku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 12:33 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | Dekuji za odpovedi, sice jste me uklidnili , ale mam informace o tom, ze v apecu, odkud jsem se odstehoval, me hledala policie.Ja bych rad zacal platit, ale nevim, jaka agency ode me vymaha a nemam , jak se s ni spojit. Krome toho jsem neprecerpal kreditku ale pomoci nekrytych checku debitku. |
)tak to je jina..tusim,ze pujdes brzo sedet,na tenhle skutek je okamzite vydan zatykac.Promin,nemam rad hlupaky tveho typu,radeji jed domu,nez si negri zacnou hrat s tvym pozadim v krimu.Splacet muzes,ale warrant je v policejnim kompu,takze prvni kontrola a jedes..
Na me byl warrant tri roky,aniz bych to vedel(nebylo to za karty),nez jsem byl zatcen.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:11 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | Krome toho jsem neprecerpal kreditku ale pomoci nekrytych checku debitku. |
Vy o koze, on o voze A.C. ma samozrejme pravdu, to o cem tu vsichni mluvi je credit card debt, coz ma prakticky kazdy American. Vystavovani nekrytych seku je ovsem felony, za kterou, kdyz mas hodne velke stesti, dobreho pravnika a vsechno bleskove splatis i s penalties, dostanes podminku, eventuelne by Tvi veritele mohli stahnout zaloby. Pokud se odstehujes z toho statu, kde jsi to napachal a budes se dal presunovat, mel by jsi mit nejaky cas, nez Te najdou, takze honem rychle zacni platit. Nastesti dneska maji internet uz i ve veznicich, takze, i kdyby Te chytli hned ...
... I've got some good news ...
... nam muzes i nadale posilat prispevky sem na Chicago-cz ... do te doby, nez Te deportuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | ....Vystavovani nekrytych seku je ovsem felony, za kterou, kdyz mas hodne velke stesti, dobreho pravnika a vsechno bleskove splatis i s penalties, dostanes podminku, eventuelne by Tvi veritele mohli stahnout zaloby. Pokud se odstehujes z toho statu, kde jsi to napachal a budes se dal presunovat, mel by jsi mit nejaky cas, nez Te najdou, takze honem rychle zacni platit.. |
Nevím jestli si děláš srandu nebo ne. Felony je těžký zločin. Navíc je to to zločin proti společnosti.
Psání nekrytých šeků žádný čin proti společnosti není. Jen to porušuje smlouvu mezi bankou a Tebou a také mezi Tebou a obchodníkem. Stojí Tě to pár dolarů; záleží na bance (tak $20, 30) a na obchodníkovy (možná nic, možná $25). Policije Tě hledat nebo zatýkat nebude. Žádný štěstí nebo právníka ani nepotřebuješ. Jo, samozřejmě že Tě soudit můžou, ale to by si je musel hodně naštvat. Snad každý kdo má bankovní účet někdy napsal nekrytý šek, ne? No big deal!
Kdyby jsi tisknoul dvaceti dolarovky, tak to je samozřejmě něco jiného.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: so únor 18, 2006 12:19 am Předmět: |
|
|
| Zatím se bohužel v us legislativě neorientuju, ale pro srovnání - v Čechách by v principiálně podobných případech záleželo asi na celkové výši inkriminované částky o kterou se jedná, dále o tzv.skutkovou podstatu trestnýho činu a z ní vyplývající prokázání tzv.úmyslu poškodit věřitele. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 20, 2006 5:51 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Big_Rig napsal: | | ....Vystavovani nekrytych seku je ovsem felony, za kterou, kdyz mas hodne velke stesti, dobreho pravnika a vsechno bleskove splatis i s penalties, dostanes podminku, eventuelne by Tvi veritele mohli stahnout zaloby. Pokud se odstehujes z toho statu, kde jsi to napachal a budes se dal presunovat, mel by jsi mit nejaky cas, nez Te najdou, takze honem rychle zacni platit.. |
Nevím jestli si děláš srandu nebo ne. Felony je těžký zločin. Navíc je to to zločin proti společnosti.
Psání nekrytých šeků žádný čin proti společnosti není. Jen to porušuje smlouvu mezi bankou a Tebou a také mezi Tebou a obchodníkem. Stojí Tě to pár dolarů; záleží na bance (tak $20, 30) a na obchodníkovy (možná nic, možná $25). Policije Tě hledat nebo zatýkat nebude. Žádný štěstí nebo právníka ani nepotřebuješ. Jo, samozřejmě že Tě soudit můžou, ale to by si je musel hodně naštvat. Snad každý kdo má bankovní účet někdy napsal nekrytý šek, ne? No big deal!
Kdyby jsi tisknoul dvaceti dolarovky, tak to je samozřejmě něco jiného.... |
Myslim,ze nemas pravdu..tyhle veci se opravdu resi u soudu,sam jsem tomu byl nekolikrat svedkem a pamatuju,ze tam cernoska brecela a to slo o tri seky na uplne minimalni castky.
Asi bude rozdil,je li to udelano zamerne,ci se to stalo omylem..a taky castka bude asi dulezita.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po únor 20, 2006 9:30 pm Předmět: |
|
|
| DIKY JESTE JEDNOU ZA ODPOVEDI, MYSLITE, ZE KDYZ JSEM S MANAZEREM DOHODLEJ POUZIVAT TROCHU ZMENENY SSN , ZE ME NENAJDOU?? JA UZ DO CECH NIKDY NECHCI, PLANUJU PRESIDLIT NEKAM DO LATINSKE AMERIKY, ALE TO AZ TAK ZA 2 3 ROKY. CHTEL BYCH TAM ZESTARNOUT JAKO UCITEL ANGLICTINY. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: út únor 21, 2006 11:49 am Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | DIKY JESTE JEDNOU ZA ODPOVEDI, MYSLITE, ZE KDYZ JSEM S MANAZEREM DOHODLEJ POUZIVAT TROCHU ZMENENY SSN , ZE ME NENAJDOU?? JA UZ DO CECH NIKDY NECHCI, PLANUJU PRESIDLIT NEKAM DO LATINSKE AMERIKY, ALE TO AZ TAK ZA 2 3 ROKY. CHTEL BYCH TAM ZESTARNOUT JAKO UCITEL ANGLICTINY. |
Vypadá to, že žiješ docela dramatickým způsobem. Nechceš hodit svůj nástin životopisu do rubriky "Představte se nám"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út únor 21, 2006 4:55 pm Předmět: |
|
|
Bouncing a check na 20 babek ve Wal Martu, ke kteremu das svoje vlastni telefonni cislo, priznas se k nemu a pozdeji ho uhradis i s tou 30ti dolarovou pokutou je neco jineho nez BANKOVNI PODVOD za pouziti nekrytych/falesnych seku/debitek. Kopf to tady moc nevysvetloval, ale ja bych rek, ze delal v podstate to stejne, co napr. predvadel DiCarpio ve filmu "Catch Me If You Can". Samozrejme v daleko mensim meritku,lokalne a seky si doma netisknul, nic to ovsem nemeni na tom, ze to JE FELONY a muj kamos za to sel sedet upstate. Americke urady sekove podvody v zadnem pripade neberou na lehkou vahu a cokoli nad $1000 je posuzovano velice prisne.
Kopf samozrejme muze prestat pouzivat svoje SSN a ID, ziskat SSN na jine jmeno, pracovat na obchodech atd. - vsichni to zname. Mozna ho nikdy nechytnou, protoze policajti maji vazne na praci lepsi veci, ale kdo by stal o takovy zivot, to uz se rovnou muze vratit domu.
At uz to dopadne jakkoli, tak nekdo takovy si zaslouzi jit za mrize, uz jenom proto, ze nam ostatnim tady kazi dobre jmeno. Je to jako v truckingu - 1000 skvelych ridicu, kteri jsou mistri sveho remesla a pak se najde jeden takovy "mrtvy v hlave" a najednou v televizi a novinach nevidis nic jineho, nez clanky o tom, jak je kazdy truck death trap on wheels, resp. kazdy imigrant kriminalnik a budizknicemu. To, ze 95% dopravnich nehod za ucasti commercial vehicles je jednoznace zapricineno ridicem osobaku a temer kazdy tzv. "ilegalni immigrant" dodrzuje zakony tehle zeme zodpovedneji nez vetsina jejich obcanu, uz pak nikoho nezajima. To ze se nekdo snazo ziskat SSN nelegalne nebou rovnou falesne, ze tu nekdo pracuje na falesnou GC nebo lze a podvadi na DMV jako o zivot me ani tak nenastve, ale jeden jediny parchant, ktery se snazi prijit k penezum bez prace, me opravdu dokaze vytocit. A at mne nikdo netvrdi, ze byl v situaci, kdy to "musel udelat", to je bull ...
Crap! Tohle rant&rave, na ktery by mohl byt i Scout hrdy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|