Work permit

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Work permit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS
Autor Zpráva
j.p.b
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 11:33 pm    Předmět: Work permit Odpovědět s citátem

Mate nekdo zkusenosti s procesem vydani pracovniho povoleni? Vdala jsem se, odeslala vsechny potrebne formulare, od vsech jsem ziskala potvrzeni o prijeti. Za 14 dni jsem pozvana na otisky. Zajimalo by me, co vsechno jeste predchazi vydani pracovniho povoleni (NE zelene karty). Je interwiew potreba k vydani pracovniho povoleni nebo ho muzu ziskat jeste predtim a interwiew se tyka zelene karty? Dekuji za odpoved, Jana
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2006 9:52 am    Předmět: Re: Work permit Odpovědět s citátem

j.p.b napsal:
Mate nekdo zkusenosti s procesem vydani pracovniho povoleni? Vdala jsem se, odeslala vsechny potrebne formulare, od vsech jsem ziskala potvrzeni o prijeti. Za 14 dni jsem pozvana na otisky. Zajimalo by me, co vsechno jeste predchazi vydani pracovniho povoleni (NE zelene karty). Je interwiew potreba k vydani pracovniho povoleni nebo ho muzu ziskat jeste predtim a interwiew se tyka zelene karty? Dekuji za odpoved, Jana

Ne,sejmou Ti otisky,udelaji fota a pracovni povoleni ti poslou domu postou.Na pohovor jdes jen pred udelenim docasneho trvaleho pobytu.
j.p.b
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2006 6:49 pm    Předmět: Dekuji Odpovědět s citátem

Diky moc za zpravu, moc jsi me potesil(a) Smile
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja odeslala papiry (na work permit a 130 a 485), za tyden mi prislo vyrozumeni, ze to bylo prijato.
V tom vyrozumeni bylo uz moje alien number.
Za pet dni mi prisla pozvanka na otisky, na ktere jdu zitra.

Vcera jsem si nasla praci a i kdyz se jim to nezdalo, ze muzu UZ DELAT NA ALIEN NUMBER, KDYZ JESTE NEMAM PRACOVNI POVOLENI V RUCE, tak presto jsem je donutila aby si zavolali na INS a ujistili se ze me tam maji nekde v evidenci...takze zavolali a hned me vzali!

TAKZE KDOKOLIV ZADA O WORK PERMIT A PRIJDE MU VYROZUMENI S ALIEN CISLEM, TAK HNED MUZE JIT DELAT A NEMUSI CEKAT NA WORK PERMIT!!!!

TAKZE SCOUTE , MEL JSI OPET PRAVDU <3
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com