Ve ctvrtek se meni hodne zakonu...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ve ctvrtek se meni hodne zakonu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Media - odkazy - videa
Autor Zpráva
AzPete
Veteran

Registrace: 07. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 2:51 am    Předmět: Ve ctvrtek se meni hodne zakonu... Odpovědět s citátem

...V Arizone.
Mlynkovy se tento urcite libit nebude. Wink
http://www.dcourier.com/main.asp?FromHome=1&TypeID=1&ArticleID=83679&SectionID=1&SubSectionID=1087
a Martinovi uz vubec.
Zijeme v zajimave dobe ale ne zrovna prijemne. Rolling Eyes
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 5:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč? Na základě čeho se domníváš že vyškrtnutí zákonů které omezují práva nositelů zbraní se mi nelíbí?

Jinak ale souhlasím s nutností mít tréning jak zacházet se zbraní, jak se píše v tom článku. U nás v New Jersey, který má 2. nejpřísnější zákony o vlastnění zbraní (po Kalifornii), je tolik překážek než člověk může si koupit zbraň že se mi z toho chce zvracet. Nevadí mi že vláda omezuje přístup k zbraním, ale že to dělá tak nesmyslně. Než jsem dostal povolení na koupení zbraně, tak jsem musel projít mnoho papírováním. Otisky prstů, dlouhé otazníky o mé historii, referáty, prověření státem, souhlas od šéfa policije, registrace u místní policii, atd. Ale nic, vůbec nikoho nezajímalo to nejdůležitější: jak zacházet se zbraní, jak jí uschovávat, jak jí používat nebo nepoužívat, jak se o ní starat bezpečně, atd. Vláda se zaměřuje na ptákoviny místo na důležité věci. Our government in action. Rolling Eyes
AzPete
Veteran

Registrace: 07. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase jsem sarkasticky ale protoze jsi nezil v Cechach za komunistu jako dospely tak to nepochopis.Me se to nelibi.Dnesni lidi nejsou tak zodpovedni a policajti reaguji moc rychle a kdyz udelaji chybu tak nejsou potrestani ale poslou je na placenou dovolenou.
Nova doba.Podivej se na toho blba z BP.
Znici pulku Americke ekonomie a dostane za to $18 millionu.Karma ale pracuje a pockej do roka bude po nem...Martin uz ma novy kontrakt.
Videl jsi nekoho prejeteho Big Rigem Question Nasty.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Media - odkazy - videa Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA