|
|
| Autor |
Zpráva |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 248 Bydliště: 33131
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 3:58 am Předmět: Online radio a filmy v cestine / slovenstine |
|
|
Funguje tohle nekomu?
www.cssrradio.com
Internetove radio ma vysilat 24/7 hudbu a v nedeli nazivo specialni porad pro Cechy/Slovaky v USA; udajne zdarma.
www.cssrtv.com
Online videopujcovna filmu v cestine/slovenstine stylem video on demand a mozna i download; placena sluzba. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 5:33 am Předmět: |
|
|
| Funguje, ale nejak me to nevzalo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 12:22 pm Předmět: |
|
|
Za ty penize je nabidka jednoduse smesna! Do mesice se neda na co divat. Vsechno, co tu pod zaminkou podpory krajanu v zahranici nabizeji, si normalni clovek stahne z netu v daleko vyssi kvalite vetsinou v DivX formatu a tudiz muze sledovat na normalni televizni obrazovce (nutno vlastnit DVD player, ktery tento format podporuje).
Rada filmu je k dispozici v on-line pujcovne u NETFLIX nebo BLOCKBUSTER, ktere jsou nevic levnejsi! Kvuli braku jako Kamarad do deste, Discopribeh, Slunce a seno atd., dale pak nekolika beckovym ci dokonce ceckovym americkym akcnakum se rozhodne nevyplati registrovat.
V seznamu se da najit i nekolik klasickych ceskych filmovych pohadek, ale ty jak predpokladam ma uz kazdy vzorny emigrant ve sve filmotece, zrovna tak, jako tu hrstku solidnich ceskoslovenskych del, ktere CSSR TV nabizi. (Adela, Bajecna leta pod psa, Zahrada, Obecna skola, Cesta z mesta, 4 vrazdy staci..., Zapomenute svetlo, Mazany Filip, Vesnicka)
Ten zbytek (Pernikova vez, Co je doma to se pocita, Kopytem sem..., Corpus delicti, Jak napalit advokata atd.) nestoji pomalu ani za zminku.
Nejsem zadny protrely filmovy kritik, ale moje hodnoceni je tedy ono obligatni:
TWO THUMBS DOWN
tedy abych nebyl az prilis skepticky, dovolim si nechat otevrena zadni vratka a dodam "ZATIM" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 12:31 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce radii, vrele doporucuji
ABradio (www.abradio.cz)
Hlavne sekce MLUVENE SLOVO, ktera bezi 24/7 bez moderovani, reklam a jen s minimalnimi hudebnimi vlozkami (k tematu) me doslova nadchla.
Pro ty, kdo nahlednou, snad ani nemusim zduraznovat, ze preferuji podsekce HUMOR a pred usnutim POHADKA!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 12:10 am Předmět: |
|
|
| Dik. Me hlavne zajimalo to nove radio, protoze mi nak nejde spustit. V praci se celkem ujalo hudebni vysilani Impulsu, ale ceske mluvene slovo tu ne a ne prorazit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 1:04 pm Předmět: |
|
|
| uz jim to radio nefunguje skoro mesic |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 4:35 pm Předmět: |
|
|
anonyme vazne? tak v tom pripade nevim proc mi to funguje????  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 424 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | uz jim to radio nefunguje skoro mesic |
mi to funguje porad |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 9:13 am Předmět: |
|
|
nevim, zda jsme se dobre pochopili, CSSR TV funguje, souhlasim, ale ja jsem psal o CSSR radiu. Uz temer mesic nevysilaji!
... nebo jo??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Radio hraje o stosest.Posloucham denne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po leden 02, 2006 1:14 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Radio hraje o stosest.Posloucham denne. |
... kecas, nic nefunguje |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
|
Zaslal: po leden 02, 2006 5:16 am Předmět: |
|
|
| Funguje. Neposloucham. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po leden 02, 2006 5:41 am Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | | Funguje. Neposloucham. |
mohu Te poprosit, je k poslechu zapotrebi nejaky specialni prehravac? Mam Win Media Player a Real Player a opravdu mi to nejde a nejsem sam. Dik Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
|
Zaslal: po leden 02, 2006 10:14 am Předmět: |
|
|
| Otevira se mi to v Neru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: po leden 02, 2006 12:41 pm Předmět: |
|
|
Pres dial-up mi to radio ted hraje v Real Playeru jako default application. Pri pripojeni pres LAN se to nespoustelo ani v Real P. ani ve Windows Media P., prestoze nastaveni prehravanych druhu files bylo stejne.
Ale nejspis to neni ani tak o pripojeni ci software, ale o tom, ze provozovatel vysila prerusovane - soude podle poznamek na jejich boardu o nevysilani a obnovenem vysilani.
Kazdopadne bezna nabidka CSSR radia podle me za poslech nestoji. Nevim jak nedelni relace, tu se mi zatim chytit nepodarilo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|