|
|
| Autor |
Zpráva |
pedrousa
Registrace: 15. 05. 2005 Příspěvky: 4
|
Zaslal: st listopad 09, 2005 11:14 pm Předmět: |
|
|
ahoj koukam ze je tady zajimave tema,chtel bych se na neco zeptat.
Ziju tady 8 let na (cerno)za tu dobu jsem se plne zzil s americkym zpusobem zivota a tak utracim na dluh co to da.Barak na dluh $200000 auto na dluh $30000 naradi a pristroje nutne pro moje podnikani $15000 kreditni karty $40000 to vsechno dluzim na koho se podivam,chci upozornit ze vsechno *S*P*A*M* a doufam ze se z toho jednou vymlatim.Ale asi pred tydnem se my stala jedna vec zastavil me policajt za to ze jsem projel na cervenou Ja tam vydel jeste zelenou,teda z dalky,ale ten policajt byl tak agresivni ze my nasadil pouta a posadil k nemu do auta a zacal zjistovat vsechny mozne udaje o me Ja uz se vydel v Cesku a otazka zni!!!!!!!!!!!Kdo bude platit moje dluhy,kdyz me poslou zpet do Ceska????????????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: čt listopad 10, 2005 6:24 am Předmět: |
|
|
Obavam se, ze ty. Z Ceska. Ale preju ti, abys tam nemusel. Good luck!
I kdyz - barak si vezme spolecnost, ktera ti pujcila, auto jakbysmet a dluh na kreditce asi budes muset vyrovnat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 986 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt listopad 10, 2005 6:09 pm Předmět: |
|
|
Smarja, kde jsi tu cervenou prejel, pred Bilym domem?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Smarja, kde jsi tu cervenou prejel, pred Bilym domem?  |
Bigu...nemusis jezdit na cervenou(podle policajta) pred Bilym domem.Staci,kdyz Te za to,ze jsi podle neho jel na cervenou zastavi treba na Floride. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 4:01 pm Předmět: |
|
|
Mne uz se parkrat stalo, ze jsem prejel na cervenou (a tim myslim cervenou ne zlutou), ale pokutu jsem za to jeste nedostal, o tom, aby me policajt nasadil zeleza ani nemluve
Ono je ale nejspis pravda, ze nekdo, kdo treba neumi zblechtnout anglicky a jezdi tu misto DL na 20 let starou tramvajenku Ostravske hromadne dopravy, je asi v jine situaci.
I tak me to ovsem zarazi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
Mne uz se parkrat stalo, ze jsem prejel na cervenou (a tim myslim cervenou ne zlutou), ale pokutu jsem za to jeste nedostal, o tom, aby me policajt nasadil zeleza ani nemluve
Ono je ale nejspis pravda, ze nekdo, kdo treba neumi zblechtnout anglicky a jezdi tu misto DL na 20 let starou tramvajenku Ostravske hromadne dopravy, je asi v jine situaci.
I tak me to ovsem zarazi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 8:10 pm Předmět: |
|
|
Bigu...ale na druhou stranu,myslis si,ze clovek,ktery tu zije 8 let neumi zblebtnout anglicky?Mluvim o nicku PEDROUSA.
Ja osobne mluvim anglicky plynule,ale policajti tu u nas na FL jsou opravdu nekdy dulezity jak (_I_)
Abych dokoncila muj pripad.13.prosince jdu k soudu.Po 4 mesicich.Jde tam se mnou i muj attorney.A proc tam jdu?Jdu si vyslechnout rozsudek...haha.
Zatim nevim co to bude,ale treba mi daji papiry na DMV a pujdu si udelat US ridicak  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Bigu...ale na druhou stranu,myslis si,ze clovek,ktery tu zije 8 let neumi zblebtnout anglicky?Mluvim o nicku PEDROUSA.
Ja osobne mluvim anglicky plynule,ale policajti tu u nas na FL jsou opravdu nekdy dulezity jak (_I_)
Abych dokoncila muj pripad.13.prosince jdu k soudu.Po 4 mesicich.Jde tam se mnou i muj attorney.A proc tam jdu?Jdu si vyslechnout rozsudek...haha.
Zatim nevim co to bude,ale treba mi daji papiry na DMV a pujdu si udelat US ridicak  |
MIRO...asi by jsi mel tento prispevek prehodit do sekce Drivers licenses.Nechci ujizdet od tematu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út listopad 15, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
Davno jsi se mela podivat po internetu na stranky vsech DMV, jak jsem psal v sekci DL, treba v MI by to jeste nejaky melo jit i bez SSN a imigracnich papiru. Pokud by jsi prisla na soud s ridicakem z jineho statu a rekla, ze jsi se prestehovala, asi by to brali jako polehcujici okolnost
BTW. ja znam lidi, kteri jsou tady 15 let a neumi dost anglicky na to, aby se domluvili s policajtem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út listopad 15, 2005 6:31 pm Předmět: |
|
|
No jo bigu...jako,ze prestehovala.Deti zde ve skole,manzel a ja kazdy svuj business,barak,mortgage....to by asi neprolezlo..co?
A ti lide po 15ti letech ziti zde a neumet se domluvit treba s poldou...hm,good luck for them  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út listopad 15, 2005 7:32 pm Předmět: |
|
|
Ty si jako myslis, ze ten soudce se bude kvuli mizernemu ticketu vrtat v Tvem background(jak se to rekne cesky). Uvidi, ze mas ridicak z Michiganu a bude rad, ze uz se tim nemusi otravovat. Ten ridicak si ostatne budes muset udelat tak jako tak, protoze i pokud Ti to projde tentokrat, az Te zastavi policajt podruhe pujdes sedet (s cernochama ) a to uz se ve Tvem background vrtat budou a je mozne, ze si taky budou zjistovat z Home Sec. legalnost Tveho pobytu, obzvlast pokud jsi na Floride, kde jsou na to, jak sama rikas, jako psi . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út listopad 15, 2005 7:42 pm Předmět: |
|
|
Bigu...hele,poucovat me tu nemusis,nejsem blbec a neni mi 20.Takze se se mnou bav trochu na urovni!(ze pujdu sedet s cernochama a tak pod.Nemas spise nejake povzbuzeni,nez tenhle zblebt).Si opravdu myslis,ze jsem debil?
Vim,ze to sranda neni,ale rvat si kvuli tomu vlasy nebudu.To si pis.
Zazila jsem horsi veci,tohle je uplne h...o!
P.S. od toho jsem zaplatila pravnikovi...at ten se stara!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út listopad 15, 2005 7:59 pm Předmět: |
|
|
Potrefena husa prvni zagaga To, ze pides sedet s cernochama jsem myslel jako povzbuzeni
Jdu na do hospody ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 6:05 am Předmět: |
|
|
Ja ti dam husu,ty kacere Teda povzbuzeni to bylo pekne,ale stejne Ti dam jednou do cumaku
Dam Ti pak vedet a kdyz to projedu,pojedes se mnou do Michiganu udelat ridicak?Muzes mi pomoci vykrikovat na namesti,ze hledam nekoho,kdo mi pujci na chvilku adresu
Do hospody?Na toceny?Cssss...to je zivot.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 5:49 pm Předmět: |
|
|
S tou adresou to neni zase az takovy problem - vypisy z banky, utilities nebo vyplatni pasky se daji v pohode zfalsovat, resp. kreativne upravit. Kdyz jsem vyrizoval papiry kamosum v TN, tak jsme proste s 50 USD otevreli bankovni ucet a nechali si poslat jeden vypis na adresu nekoho znameho anebo do prazdne schranky. Popravde receno "upraveni" adresy na pojistce od auta se mi zdalo lehci Anebo zavolej tomu korenovi z Grand Rapids, ktery tady nekde tomhle tematu inzeruje. On Ti to za mensi poplatek vsechno vyridi. Urcite si bude uctovat min, nez Tvuj pravnik
Z me vlastni zkusenosti byla pro vetsinu lidi nejvetsim problemem anglictina a pak samozrejme zvednout prdel a jit si ten ridicak konecne vyridit - vetsinu z nich jsem k tomu musel vylozene dokopat
Az pojedes do MI, dej vedet a stav se, bydlim jenom kousek od I-75, zajdem na to tocene
Jen tak na okraj - co mas proti krimu? Jidlo zdarma, ubytovani zdrama, potkas spoustu zajimavych lidi. Vsak pockej jak se Ti tam bude libit
Uz mlcim - hodne stesti u soudu! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|