Driver licence

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Driver licence

Autor Zpráva
Kubik1973
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 06, 2008 11:16 am    Předmět: Driver licence Odpovědět s citátem

Zdravím Vás.
Chystám se jet za strejdou do Californie a chtěl bych si vyřídit DL.Mám SSC (Not Valid For Employment) a tak jsem se chtěl zeptat zdali budu potřebovat k obdržení DL i kartičku I-94.Volal jsem totiž na DMV a tam mi řekli že pokud udělam testy tak ho budu mít na 5 let.Neřekl jsem jim ale že mám SSC s (handikepem) (Not Valid For Employment).Hraje tento (handikap) k obdržení DL co se týče délky platnosti?Díky za Vaše reakce.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so září 06, 2008 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Californii neni mozne dostat ridicak kdyz tady nejsi jako permanent resident. Normalni I-94 platna na nekolik mesicu na to nestaci. Musis prokazat ze jsi v Californii legalne. List dokumentu ktere je mozne pouzit je tady
http://www.dmv.ca.gov/dl/dl_info.htm#BDLP
SSC nepotrebujes ale musis dat Social Security cislo. Nezalezi na tom jestli ta SSC neni platna pro zamestnani. Hlavni problem je prokazat ze jsi v CA legalne a permanentne.
Kubik1973
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 06, 2008 2:10 pm    Předmět: Driver licence Odpovědět s citátem

Děkuji za odpověď.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com