|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po září 01, 2008 3:58 pm Předmět: bankrot |
|
|
Zdravim vsechny,
chtel jsem se zeptat, jestli bankrot muze vyhlasit v usa i cech, legalni, nebo se to tyka obcanu usa a lidi se zelenou kartou?
Nevite nekdo, kolik si prumerne za to pravnici uctuji?
Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janney
Registrace: 26. 10. 2008 Příspěvky: 12 Bydliště: Praha,San Francisco v r.2009
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 3:58 am Předmět: |
|
|
Ahoj, nejsem si jista, ale rekla bych,ze logicky, pokud mas pujcky od am.bank, muzes to udelat pouze jak GC, nebo jedtli prave jsi v jakemkoli pracovnim povoleni v USA.Jako turista urcite ne.
Jinak co vim je, ze nesmis mit majetek, jako napr dum,auto ( mysleno tim hypoteka ci leasing) v tom pripade, ti muzou rict at prodas to a v bankrotu nejsi.
Jde to jen s unsecured loans jako credit card a podobne pujcky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymak Anonymní
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 7:06 am Předmět: |
|
|
Ahoj, nejsem si jista, ale rekla bych,ze logicky, pokud mas pujcky od am.bank, muzes to udelat pouze jak GC, nebo jedtli prave jsi v jakemkoli pracovnim povoleni v USA.Jako turista urcite ne.
Jinak co vim je, ze nesmis mit majetek, jako napr dum,auto ( mysleno tim hypoteka ci leasing) v tom pripade, ti muzou rict at prodas to a v bankrotu nejsi.
Jde to jen s unsecured loans jako credit card a podobne pujcky.
CO TO PLACAS ZA NEMYSLY??? NEZLOB SE,ALE TY NEMAS PARU O CO GO? TAK TU PROSIM NEPIS,ZE SI MYSLIS.
DEKUJU |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 488 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 8:59 am Předmět: |
|
|
| co si predstavujes jako "BANKROT" v usa muzes vyhlasit vsechno |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janney
Registrace: 26. 10. 2008 Příspěvky: 12 Bydliště: Praha,San Francisco v r.2009
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
"CO TO PLACAS ZA NEMYSLY??? NEZLOB SE,ALE TY NEMAS PARU O CO GO? TAK TU PROSIM NEPIS,ZE SI MYSLIS.
DEKUJU"
Proc mas potrebu mi takhle odpovidat - kdyz ty k tomu nevis nic, tak proc sem cokoli pises?
Ja nevim jiste o tom jestli musi byt obcan nebo GC.Ale jinak vo co go vim. jedem muj kamarad se prave vyhlasit bankrot chysta.Ale je to american, takze proto jsem rekla,ze nemam primo odpoved na danou otazku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|