|
Autor |
Zpráva |
yahoo
Registrace: 24. 06. 2008 Příspěvky: 6
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 8:00 pm Předmět: odjezd |
|
|
Ahoj vsichni rada bych odtud behem pristiho roku odcestovala jsem tu ale 4 roky a ani bilou karticku uz nemam... rada bych vedela jestli nekdo nezna nejakou klicku jak odtud bez zaznamu neco jsem cetla v predeslich inzertach ale zaznam na 10 let se mi obdrzet moc nechce s 5 letym bych to jeste vzala...Take vetsina prispevku je z roku 2005 a myslim ze od te doby si jiste hodne zmenilo. Mohl by mi nekdo dat radu???
Dekuji za vase odpovedi! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pepan Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 9:14 pm Předmět: jed pres Mexiko |
|
|
Myslim ze kdyz jedes pres Mexiko , Canadu ( ne letadlem ) a pak tvrdis ze jsi si zapomnela odevzdat by mohlo projit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
Zalezi na emigracnim urednikovi po tvem priletu zpet do USA a jak moc si te chce proklepnout. I kdyz reknes zes odjela na cas a zapomela odevzdat bilou kartu, tak by si mohl proklepnout tvoje jmeno. Ty rikas ze jsi tu byla pred 4 roky na 6 mesicu a ted jedes spatky po 5 letech znovu na dovolenu a jemu to ukaze napr ze jsi si pred rokem prodluzila americky ridicak tak to potom nejak nesedi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yahoo
Registrace: 24. 06. 2008 Příspěvky: 6
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 3:35 am Předmět: |
|
|
to jsem zase ja no v roce 2007 jsem tu mela car accident myslis ze by si to mohli zjistit??? americkej ridicak nemam a auto mam prihlaseny taky na nekoho jinyho takze vlastne moje jmeno temer nikde nefiguruje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 880 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
S tim car accidentem nebudes mit zadne problemy. Ani s obnovenim drivers license...to je statni vec a imigrak k tomu nema tak jednoduchy pristup. Nejhorsi ale je ze nemaji o tobe zadny prukaz ze jsi pred 4 lety odsud odjela. A ty taky ne, pravdepodobne. Je uplne mozne ze ti budou verit ze jsi bilou karticku pred lety vratila ale otazky se budou ptat, pravdepodobne. I skrz Canadu je to skoro to same. Letel jsem z Evropy skrz Toronto zpatky sem a zjistil jsem ze US ma immigrak primo v Torontu kde projdes tou kontrolu. Pak uz nic US. Nevim jestli to tak je na vsech kanadskych letistich. Je uplne mozne ze ten 10-year ban uz mas. Sance jestli se sem dostanes zpatky je asi tak 50-50. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|