pozvani

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pozvani

Autor Zpráva
moiv

Registrace: 26. 07. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 8:16 am    Předmět: pozvani Odpovědět s citátem

Ahojte vsichni,
muze mi tady nekdo poradit,jak napsat pozivaci dopis pro rodice???Neco jsem tady na foru nasla,ale cim vic,tim lip.Dekuji Rolling Eyes
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 12:03 pm    Předmět: Re: pozvani Odpovědět s citátem

moiv napsal:
Ahojte vsichni,
muze mi tady nekdo poradit,jak napsat pozivaci dopis pro rodice???Neco jsem tady na foru nasla,ale cim vic,tim lip.Dekuji Rolling Eyes

Napis normalne pozvani,pokud bude v anglictine,bude mozna lip...notar ti to overi a je. Musis predlozit nejake tve ID, postaci i platny americky ridicak. Je to za 20$ myslim ze se poplatek nezmenil.
Dopis by mel obsahovat duvod tveho pozvani, soukromma navsteva, za jakym ucelem, kde se budou zdrzovat, na jake adrese apod....a ze se zavazujes o svou navstevu postarat,poskytnes jim ubytovani a stravu a nezbytnou zdravotni peci,bude li treba.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 2:47 pm    Předmět: Re: pozvani Odpovědět s citátem

MW napsal:
Je to za 20$ myslim ze se poplatek nezmenil.

$20 za notare? Mela by sis to poridit o neco levneji. Jestlize mas konto v nejake bance, tak by Ti to mohli udelat za $5 nebo $0.
Ambra

Registrace: 09. 04. 2008

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2008 10:30 am    Předmět: razitko Odpovědět s citátem

Ahoj
taky muzes dostat notarsky razitko (overeni podpisu)na kazde cur. exchange. Plati se za to dolar.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com