Slo to jako po masle

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Slo to jako po masle

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
vak71

Registrace: 20. 04. 2008

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 1:07 am    Předmět: Slo to jako po masle Odpovědět s citátem

... tak jsem tady...

Ani to nebolelo, cimz asi nastvu nektere ostatni.

Pracuju u jedne mezinarodni hotelove firmy, a kdyz jsem takhle jednou sedel vecer 1. dubna ve sve kancelari v Dubaji, tak se objevil muj generalni reditel, ze pry mu volali ze Seattlu a jestli bych nemel zajem o praci v novem hotelu, ktery se bude otevirat na podzim.

Abych rekl pravdu, to ze se bude otevirat hotel v Seattlu, jsem vedel uz par mesicu. A ze hledaji cloveka na moji pozici, jsem vedel asi od zacatku ledna. Take hned v tom lednu jsem volal jednomu sefovi v Geneve, ze bych mel o tu praci zajem a ze bych mel zejem se dostat na listinu kandidatu. Pak mi volal, ze jsem tak a dost vysoko, ale prede mnou jsou nejaci mistni lide a ze to asi nevyjde. A taky z casoveho hlediska to asi nepujde, protoze nez bych se z UAE presunul, tak uplyne hodne casu, a oni potrebuji nekoho co nejdrive.

Takze v tom dubnu jsem se musel zamyslet a rozhodnout se, jestli mam vubec jeste zajem. Nejak jsem byl uz zvykly na teplo, potapeni v tropickem mori a dusevne nasmerovany na stehovani na Seychelly. Smile

Ale prece jenom po 24 hodinach rozhodovani jsem kyvnul, ze me muzou kontaktovat. Nasledoval pohovor s generalnim reditelem ze Seattlu, za tyden a pul nato pohovor s majiteli (aby nekupovali zajice v pytli). Mezitim jsem dostal od pravniku z Washingtonu DC balik papiru k vyplneni, pak nasledovala rezervace pohovoru na ambasade v Praze, jelikoz v Dubaji to bylo na dlouhe lokte.

Na prazske ambasade se s tim moc nemazali a asi po 5 minutach cisteho casu straveneho s uredniky (z toho asi 45 vterin s americkou konzularni pracovnici mluvici anglicky, kterou jen zajimalo na jak dlouho jedu) jsem odesel s tim, ze mi pas prijde domu (zustal jsem v CR na 7 denni dovolene) behem nekolika pracovnich dnu.

Pak uz jen zbyvalo vratit se do Dubaje a behem 8 kalendarnich dnu zlikvidovat 15 mesicu zivota v Dubaji.

Kdyz jsem pristaval v Seattlu a prochazel letistem, tak jsem myslel, ze jsme nekde na vesnici. Asi tomu nebude kazdy verit, ale dubajske letiste je v porovnani se SeaTac letistem asi jako Hradec Kralove a Rasosky. Smile

No a tak jsem tady. Jak jsem rikal, asi budou nekteri nastvani, jak to bylo pro me jednoduche se do Statu dostat. Ale pripominam, ze jsem tu pracovne. Nejsem si jisty, jestli bych tu chtel zustat natrvalo. Ale pravdepodobnost je vestsi nez zustat natrvalo v Syrii, kde jsem tak zil a pracoval. Smile

Pokud jsou nejaci Cesi ci Cesky v Seattlu nebo pobliz, rad vas poznam. Ozvete se na muj e-mail.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No me si nenastval, hodne stesti v USA.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com