|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po květen 12, 2008 2:39 pm Předmět: INS a kontroly na letistich |
|
|
Co si o tom myslite?
Mam dva zname, kteri odletali do CR po prekroceni legalniho pobytu. (Dva nezavisle pripady) Pri nastupu do letadla tam na be cakalo INS a ne na namatkove ale cekali primo na ne, potom si je proklepli, udelali zaznam a vzali jim US doklady (ridicak, ID a pod.) Potom co jim oznamili ze maji zaznam a nebudou se moci do USA vratit je posadili na letadlo a sbohem. Ani jeden z nich neplanoval se do USA vracet tak jim to moc nevadilo. Tohle se stalo behem minuleho mesice. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 802 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po květen 12, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Tohle neni noc noveho. Kamos pred par lety letel Memphis-Atlanta-JFK-Viden. V Memphisu musel diky tomu, ze byl cizinec projit tzv. "namatkovou zprisnenou kontrolou" (do trenyrek, vyprazdnit kufry atd.), Atlanta nic a na JFK si ho vyhmatla imigracka, snazili se ho grilovat, on neumel englicky, vejral na ne, byla mu to putna, pac mu nemohli nic udelat, zabavili mu TN ID a mezinarodni ridicak a rekli mu, ze uz nema do US jezdit - ale kupodivu mu nedali do pasu razitko nezadouci ani mu nebrali otisky prstu??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 389
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: st květen 14, 2008 10:53 pm Předmět: kontroly na letistich |
|
|
No neco na tom bude...prave jsem se vratila z dovolene v Cr , odletala jsem z LAX (Los Angeles) a pri check in chteli videt pas i zelenou kartu a tu po mne chteli pak i pri ostatnich kontrolach. Nemam poneti co se deje kdyz ji ci vizum nemate ale nikdy predtim to nedelali vzdycky chteli jen pas.
Ze by na nekoho cekala immigracni u letadla pryc jsem jeste neslysela, to museli neco provest v USA ( treba vyhnuti se soudu kdyz je chytli nelegalne) jinak by nemeli zaznam u USCIS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 479 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 12:50 am Předmět: |
|
|
Nova doba,deti.Ja s toho mam nejvetsi srandu kdyz jim ukazu Cesky pas bez viza a potom tam pomalu vytahnu Americky.So much for "homeland security" AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|