Novy cesky pas s novym prijmenim

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Novy cesky pas s novym prijmenim

Autor Zpráva
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 5:57 pm    Předmět: Novy cesky pas s novym prijmenim Odpovědět s citátem

Prosim o radu:
Potrebuju si vyridit novy cesky pas. Jsem prodvana za USC a ted mi uz jen zbyva ten pas. Jestli to dobre chapu,tak mam cesky pas poslat na ceskou ambasadu v USA a oni mi vystavi novy pas(s novym prijmenim) a poslou potrebne info na Matriku v Brne? Nebo je to jinak? Na webu amabasay jsem nasla tento link http://www.mzv.cz/wwwo/default.asp?ParentIDO=7328&ido=13713&amb=114&idj=1
ale nejsem si jista,jestli se to stahuje i na cesko-americke manzelstvi.Dekuju za rady.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to jinak. Neni to tak jednoduchy.
Zavolej si na ceskou ambasadu v USA a tam ti radi poradi.
verunka

Registrace: 26. 03. 2008

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To VVNY.
Taky jsem provdana za USC, taky chci novy pas...ale je to na dlouho + osobni navsteva velvyslanectvi, 2x!!!
JJ, podrobny navod maji na stranchach MZV, ja patrim pod washington, pani Maresova. Potrebujes usa ML s apostillou, + preklad pro obe 2 (ja mam preklad pro FL ML v krasnem provedeni, ale nejak to tu nemuzu umistit, je to cele v excelu, muzu ti to poslat na mail), posles to tam i s originalem rodnym listem z ceska...no zaplatis, + jeste jakesi overeni a ona to pak posle na matriku do Brna (v lejstrech bylo ze to trva 3 mesice....), pak ti to z ambasady poslou na tvou adresu, a tady s tim ceskym oddacim listem pujdes zadat o novy cesky pass s novym prijmenim, dostavit se musime osobne, bohuzel....kvuli fotce atd, posilaj to elektronicky do ceska, no a na vyzvednuti taktez osobne....coz teda pro me znamena 2x letet do Wash...a ja se bojim litat, hm, asi bude prodlouzeny vikend a projedeme se a nekde zastavime. No takze nanovy pas se muzes tesit od podani zadosti tak za 5 mesicu.... uf!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Delal jsem si novy cesky na Ambasade v Chicagu, par papiru bez komplikaci. Zavolej si tam.

http://www.mzv.cz/wwwo/default.asp?idj=2&amb=155
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky vsem za odpovedi!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com