|
|
| Autor |
Zpráva |
juju
Registrace: 08. 02. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 10:13 am Předmět: Kopie dokumentů |
|
|
Ahoj!
Prosim Vas. Musim mit na ambasadu uredne overenou kopii uplne vsech dokumentu? Nebo nektere nemusi byta nektere naopak musi byt bezpodminecne?
Mam nejake smlouvy o zivotnim pojisteni a duchodovem, ale tam mi nechteji udelat overenou kopii, protoze to nwejsou originaly ale takove ty propisovaci kopie co vam zustanou po sjednani smlouvy.
A jeste jeden dotaz - ktere dokumenty potom pripadne musim brat sebou kvuli imigracnimu v USA? A je potreba je mit prelozene do anglictiny?
Budu rad, kdyz mi odpovite na vsechny me otazky! Specha to. Dekuji! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 863 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Jake vizum jdes vyrizovat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
juju
|
Zaslal: so březen 29, 2008 7:26 am Předmět: |
|
|
| Turisticke vizum. Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 863 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so březen 29, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
Zadne takove overeni se delat nemusi. Na ambasade umi castecne cesky, tak neni problem si to precist. Nejvice je stejne zajima vypis z banky, potvrzeni ze pracujes a ze dostanes dovolenou. Pak musis mit plan cesty, popr. pozvani, rezervace letenek apod.
Na strankach ambasady pisou co potrebujes
http://czech.prague.usembassy.gov/cons_day.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
juju
|
Zaslal: so březen 29, 2008 8:34 am Předmět: |
|
|
Diky za odpoved!
Samozrejme vim co vsechno potrebuji a ty stranky znam Slo mi o to k cemu vsemu potrebuji tu UREDNE OVERENOU KOPII. U Uctu je to jasne. Ale co napriklad ty pojistky smlouvy a dalsi?? Mam nejake smlouvy o zivotnim pojisteni a duchodovem, ale tam mi nechteji udelat na uradech overenou kopii, protoze to nejsou originaly ale takove ty propisovaci kopie co vam zustanou po sjednani smlouvy.
A musi byt neco z toho prelozeno do anglictiny pro IMIGRACNI na letisti v USA? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 782 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so březen 29, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
Mamina nemela "uredne" overene kopie niceho, bud originaly nebo obycejne fotokopie - vypisy z uctu ohledne prijmu, potvrzeni od CD, ze je trvale zamestnana a jede jenom na dovolenou, rezervace zajezdu a letenek, nic vic je nezajimalo. Dostala to pokazde, ted posledne uz je to prestalo bavit, tak ji to dali na 10.
Ale u ni to bylo taky vekem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Canada
|
Zaslal: so březen 29, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Mamina nemela "uredne" overene kopie niceho, bud originaly nebo obycejne fotokopie - vypisy z uctu ohledne prijmu, potvrzeni od CD, ze je trvale zamestnana a jede jenom na dovolenou, rezervace zajezdu a letenek, nic vic je nezajimalo. Dostala to pokazde, ted posledne uz je to prestalo bavit, tak ji to dali na 10.
Ale u ni to bylo taky vekem. |
Moje mati byla za mnou na navsteve v Kanade a jelikoz uz byla v duchodu, tak se ji neptali na nic. Jen tedy musela mit ode mne pozvani.
To bylo ale jeste za komunistu. V te dobe by byli mozna radi, kdyby tady zustala. Nemuseli by ji platit vice duchod.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
juju
|
Zaslal: so březen 29, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
Ja zase nekde cetl, ze je potreba mituredne overene fotokopie vetsiny listin co tam neses. Proto jsem chtel vedet ktere jsou potreba.
Vite jak to je- u nekoho jim nestaci stoh papiru a od nekoho nechteji videt ani ucet- tak chci byt pripraven |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kvik
Registrace: 21. 01. 2008 Příspěvky: 9
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 12:13 am Předmět: stavebni sporeni??? |
|
|
| Nevite nekdo, jestli muzu jako financni potvrzeni pouzit i vypis ze stavebniho sporeni? Dekuji za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|