Vstupenka na NHL

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Vstupenka na NHL

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Czechoslovak

Registrace: 16. 02. 2007

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 3:25 pm    Předmět: Vstupenka na NHL Odpovědět s citátem

Zdravím všechny na tomto foru. Minulý týden jsem zde vkládal příspěvek, a když jsem se chtěl podívat zdalipak mi na něj někdo odpopvěděl tak jsem ho zde nenašel. Sad Question
A tak ho píši znovu (doufám že to nikomu vadit nebude).

18.3. až 24.3. se chystám do New Yorku a při té příležitosti bych se chtěl podívat na nějaký zápas NHL. V úvahu přicházejí jen 2 zápasy : 19.3. New Jersey Devils - New York Rangers a 21.3. Devils - New York Islanders. Problém je ale se *S*P*A*M*. Do Čech je z USA nezasílají a u nás je prodává jen jedna cestovka a ta se mi na mou poptávku neozývá a navíc vstupenky šíleně předražuje. Taky je možnost koupit vstupenku přímo na místě v pokladně (pokud se budou prodávat), nebo od překupníků pokud tam nějací jsou....... ale spoléhat se na to že ještě nějaké budou se mi moc nechce. Navíc na zápas s Rangers bude jistě vyprodáno.

A tak bych se chtěl obrátit na někoho kdo bydlí v New Yorku, nebo tam někoho zná jestli by mi jeden lístek nekoupil. Ať osobně, nebo jednoduše přes internet. Pro vás bydlící za velkou louži to není problém Wink a přes net je to otázka 2,3 minutky. Smile Děkuji.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem na to odpovidal, ale bohuzel se to ztratilo Crying or Very sad

Ve zkratce - pokud mas credit/debit card, tak si to kup pres Ticketmaster (www.ticketmaster.com).

Ted jsem se prave dival na ten zapas Devils vs. Rnagers:

Section
Row
Seats
Description
9
23
14
Price Level 1
Lower Level Seating Type1 Full Price Ticket Ticket PriceUS $200.00 Convenience ChargeUS $5.75

Shipping:

TicketFast®: NOW (Recommended) We'll e-mail you a link to your ticket(s). To pick them up, simply log in, print them out and present them at the venue. US $2.50 The quickest delivery method available. Print your own tickets at your convenience!

... anebo pokud chces "prave" listky jako suvenyr

Customers in Other Countries: by Will Call US $2.50 For International Orders Only - Tickets held at Will Call can only be retrieved by the cardholder with original credit card of purchase and a valid photo ID with signature such as a government issued ID, driver's license or passport.

Hezky zazitek.
Czechoslovak

Registrace: 16. 02. 2007

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, přes Ticketmaster. Na to jsem se už díval, že tam je něco i pro zákazníky z jiných zemí ale moc jsem tomu nerozuměl tak jsem to ignoroval. Takže to není problém si ji objednat z Čech ?
Má angličtina je totiž nic moc. Z toho co jsem teď narychlo přelouskal jsem pochopil že tam budu muset volat, to bude stát asi $2.50. Zaplatí se to kartou a vyzvednu si tu vstupenku až na místě ? A ještě k tomu potřebuji pas, jestli to chápu. Bude stačit ten náš český biometrický ?

Každopádně budu muset počkat na bráchu až se vrátí z dovolené (bohužel až v sobotu) a vše mi vyřídí Smile ...ach ta angličtina Crying or Very sad

.....a ty lístky samozřejmě že chci pravé Wink
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Customers in Other Countries: by Will Call US $2.50 For International Orders Only - Tickets held at Will Call can only be retrieved by the cardholder with original credit card of purchase and a valid photo ID with signature such as a government issued ID, driver's license or passport.

Ja to teda prelozim/vysvetlim:

Zakaznici z jinych zemi: "Will Call" se to jmenuje z dob pred internetem, kdy se telefonovalo

- poplatek $2.50 se pripocitava primo k cene vstupenky na stance Tickemaster, stejne jako poplatek Ticketmasteru za zprostredkovani, ktery je cca 5-8 podle ceny vstupenky, nikam nevolas

- listky budou rezervovany u "Will Call" okenka a mohou byt vyzvednuty pouze drzitelem kreditky, kterou byly koupeny, s platnym foto ID s podpisem (pas)

Zajdes si na Ticketmaster.com, kliknes si na ten dotycny zapas vyhodi Ti to tuto stranku:

http://www.ticketmaster.com/event/02003F4B176DD7EA?artistid=805982&majorcatid=10004&minorcatid=9

Tam mas dve policka, do kterych si zadas vlevo pocet listku vpravo preferovanou cenu nebo tam nechas best available (nejlepsi dostupne).

To te presmeruje na stranku, kde udelas Touring test, ze nejsi bot - opises to pokrivene slovo do poskytnuteho policka.

Pak uz nasleduje stranka, kde ti ukazou listky, ktere jsou k dispozici, kde a za kolik, dole jsou pak shipping options - formy doruceni listku. Kliknes na Will Call uplne na konci a pak Continue.

Nasleduje zalozeni uctu/registrace u Ticketmaster: jmeno, e-mail adresa a heslo, proste jako vsude jinde.

Nasleduje billing, cili vyuctovani, cili placeni:

Tickets (New Jersey Devils vs. New York Rangers)
Full Price Ticket ............US $75.00 x 1
Total Convenience Charge(s)...US $5.75 x 1
Order Processing Charge(s) ...US $3.50
International Will Call ......US $2.50

TOTAL CHARGES US $86.75

Tohle je prehled toho, co jsem tam zadal jen tak ze srandy ja, Tobe by se tam melo objevit vicemene to same - nejakych 16.75 extra pri cene listku $75.

Pod tim je Select Payment Method. Tam zadas "credit card", typ (VISA, M/C atd.), cislo a datum vyprseni.

Enter Billing Address - PRESNA Exclamation adresa, ktera je na vypisu uctu u tve kreditky. Nejdriv vyber "country" Czech Rep, aby se ti zmenil formular na mezinarodni, pak od shora dolu:
krestni, prijmeni, adresa, mesto, smerovak, zemi uz mas, telefon.

Klikni submit order a mel bys mit listek koupeny, pak uz jenom vytisknout pokyny a konfirmaci, cili potvrzeni o transakci.

Lip uz nevim jak to vysvetlit, ale nemel by byt problem to koupit z Cech a pak na pas vyzvednout u okenka u pokladen, nad kterym bude napis "Will Call".

Ovsem bez angliny to bude sranda Mr. Green
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com