vycestovani se zmenenym statusem

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

vycestovani se zmenenym statusem

Autor Zpráva
madbob

Registrace: 01. 03. 2008

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 10:47 pm    Předmět: vycestovani se zmenenym statusem Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny krajany za velkou louzi a rad bych Vas pozadal o radu. Do USA jsem priletel s turistyckym vizem, tady jsem si zmenil status na studenta F-1. Tak a ted se dostavam k memu problemu. Chci si na 14 dni zaletet na dovcu do Mexica, ale v pasu mam jenom vizum B-2, ktere se pri zmene statusu automaticky rusi. Obavam se tedy, aby me pustili zpet do statu, kdyz v pase nemam platne vizum. Volal jsem dvakrat na USCIS a jak uz jsem si tady zvykl, tak kazdej urednik mi rekl neco jineho. Prvni nevedela nic a odkazala me na department of state, kde mi rekli, ze si budu muset vyridit nove vizum na Ambasade v Mexicu. Druha urednice mi rekla, ze forma I-20 mi bude slouzit jako vizum, kdyz pri vystupu z USA neodevzdam I-94 form a ze jsem absolutne v klidu. Tak ja to kazdopadne risknu a na ambasadu v Mexicu pujdu az me do US nepusti. Presto bych rad poprosil, jestli nekdo resil podobny problem o info. Preci jenom stesti preje pripravenym, diky.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel bys met papir od INS ktery ti zmenu statusu potrvzuje a toto ti vcil sluzi jako vizum a legalni doklad ze nejsi ilegal. Ale si taky musis zjistit jesli mas multiple entry.
madbob

Registrace: 01. 03. 2008

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak potvrzeni od INS-USCIS o zmene statusu na F-1 mam. S Vizem F-1 a s formularem I-20, coz je papir ze skoly, se muze bez problemu vycestovat do Mexica, Kanady a jeste na nejake ostrovy na dobu ne delsi nez 30 dnu. Formu I-20 taky mam, ale nemam vizum F-1 zapsany v pasu. Takze to potvrzeni od USCIS mi nahradi vizum v pasu a jsem v pohode, jestli tomu dobre rozumim?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com