Visum J1 a 30 dni cestovani po skonceni programu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Visum J1 a 30 dni cestovani po skonceni programu

Autor Zpráva
mikry

Registrace: 14. 02. 2008

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 1:05 pm    Předmět: Visum J1 a 30 dni cestovani po skonceni programu Odpovědět s citátem

Ahojte,

potreboval poradit s mym problemem. Mam visum J1 a jsem tu na rok jako Intern. Muj program konci na konci srpna. Ve informacich o vizu je naspano ze po skonceni programu mam jeste 30 dni na cestovani. ALe muj plan je v te 30 deni lhute vycestovat mimo USA (Karibik) a pak se vratit jeste na par dni do statu a pak az odjed zpatky. Je tohle mozne? Pusti me zpatky do USA kdyz jsem vycestoval a moje DS uz nebude platne? Vizum J1 mi konci 30.zari stejne jako ta 30ti denni lhuta.

Predem dekuji za odpoved a radu
Jane

Registrace: 13. 03. 2008

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel zpet do US te uz nepusti. Ani by te nepustili do US kdyby jsi cestoval tesne pred tim nez ti vizum v pase vyprsi. Potrebujes mit platne vizum dele nez zhruba 1 mesic i vice pred vyprsenim data uvedenem v pase.... abys byl vpusten zpet do USA. Tech 30 extra dni je jen na cesovani po USA. Asi budes zmenit plany. Pa
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com