pomoc jak bych se mohla vratit do US ?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pomoc jak bych se mohla vratit do US ?

Autor Zpráva
joliemarley
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 6:26 am    Předmět: pomoc jak bych se mohla vratit do US ? Odpovědět s citátem

Halo zdravim..
mam takovy problem a moc dekuji za kazdou radu Very Happy . Druheho ledna jsem se vratila do CR po dvouletem pobytu v us jako au pair..nebylo mi povoleno zmenit j1 na turisticke. Jsem tady jen mesic ale moc se chci vratit zpet. Nevim jak to udelat ponevadz na j1 jako nanny uz odjet nemuzu a tady v cr nemam nijake zavazky tak mi turisticke asi nepovoli co? Nevite jak bych se mohla vratit do US co nejdrive a zda mam nejake sance?
Ma druha otazka je pritel v US ceka na zelenou kartu skrz zamestnavatele v prosinci obdrzel work permitt jak dlouho to muze trvat nez obdrzi green card a bude moci cestovat ci si me vzit?Moc moc dekuji za kazdou pomoc!
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 10:57 am    Předmět: Re: pomoc Odpovědět s citátem

joliemarley napsal:
tak mi turisticke asi nepovoli co?

Šanci máš vždycky, ale musíš se na to pořádně připravit a nic nepodcenit, než půjdeš na ambasádu. Vyhledej si zde starší příspěvky na téma jak se připravit na pohovor na ambasádu.
Když jsem žádal o turistický, tak jsem byl taky prakticky bez závazků. Čerstvý absolvent, 4 měsíce novou práci a na účtu cca 100 tis, který navíc nebyly moje Smile Předtím jsem byl v USA taky na J-1.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com